Eğitim & Kariyer Lise senelerinizde sayısalcı mıydınız, sözelci miydiniz? Kağan_Altınışık_bfrl Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Lise senelerinizde sayısalcı mıydınız, sözelci miydiniz?#eğitim#kariyer#iyi#günler#günaydın#kağan#Altınışık sayısal sözel eşit ağırlık meslek lisesi bölümü okudum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Lise senelerinizde sayısalcı mıydınız, sözelci miydiniz? Cevapla Lise Soruları Sayısal Soruları Sözel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kuleli askeri lisesinde fen edebiyat bir arada okuduk ayırım yoktu.. Zaten o okuduğumuz liseyi şimdi üniversiteliler bitiremez. 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 342 cevap paylaştı. dilci şıkkını unutmuşsunuz ve ben dilciydim :) 1 26 Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Sözel mı Yorumla thecutewitch +1 yıl hayır dilci bölümü bilmiyor musunuz yabancı dil bölümü Yorumla thecutewitch +1 yıl sözel farklı onlar tarih coğrafya falan Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Yabancı dil bölümü yoktu lisede Yorumla thecutewitch +1 yıl haa sizin okuduğunuz lisede yoktu benimkinde vardı Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Anadolu lisesi mı okudun yaş ksc Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Kaç Yorumla thecutewitch +1 yıl evet anadolu lisesi okudum 20 yim Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl 2002 doğumlu musun Yorumla thecutewitch +1 yıl hayır 2001 doğumluyum 20 2001 oluyor Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl 2001 hangi ay hangi gün doğdun Yorumla thecutewitch +1 yıl 21 yaşıma giricem bu sene daha girmedim sonlarındayım Yorumla thecutewitch +1 yıl neden o kadar detaylı soruyorsunuz anlamış değilim Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Bana mesaj atar mısın Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Merak ettim hangi gün doğdun Yorumla thecutewitch +1 yıl ben buraya sohbet için gelmedim kus bakmayın Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Sohbet etseydin en azından Yorumla thecutewitch +1 yıl 6 Haziran salıyı çarşambaya bağlayan gece Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Bende 6 Kasım sende 6 ise günler aynı Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Bende 2000 22 olcam bu sene Yorumla thecutewitch +1 yıl yaa ben siteye ondan dolayı gelmedim kus bakmayın Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Bende 21 yaşındayım Yorumla thecutewitch +1 yıl peki Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Adın ne Yorumla thecutewitch +1 yıl yaa tanışmak ve sohbet etmek istemiyorum salın beni Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Tamam öyle olsun Yorumla
Tersy Takip Et FenomenMaster Yaş: 48 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Teknik lise mezunuyum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kuleli askeri lisesinde fen edebiyat bir arada okuduk ayırım yoktu.. Zaten o okuduğumuz liseyi şimdi üniversiteliler bitiremez.
dilci şıkkını unutmuşsunuz ve ben dilciydim :)
Sözel mı
hayır dilci bölümü bilmiyor musunuz yabancı dil bölümü
sözel farklı onlar tarih coğrafya falan
Yabancı dil bölümü yoktu lisede
haa sizin okuduğunuz lisede yoktu benimkinde vardı
Anadolu lisesi mı okudun yaş ksc
Kaç
evet anadolu lisesi okudum 20 yim
2002 doğumlu musun
hayır 2001 doğumluyum 20 2001 oluyor
2001 hangi ay hangi gün doğdun
21 yaşıma giricem bu sene daha girmedim sonlarındayım