Yoksa eşit ağırlık ya da dil seçeneklerimiz de mevcuttur. Ben eşit ağırlık idim sözde ama hep matematik ve geometriden 10 15 alırdım. Basbayağı sözelciydim yani sdfd
sözel yoktu okulda sınıf öğretmenimiz eşit ağırlık seçmemi çok istemişti, sözel derslerim yüksek sayısallar düşüktü sözel derslerin hocaları da beni övmüş. ben de öyleyse sözellere fazla çalışmama gerek kalmıyor cepte sayılır sayısal çalışayım sayısal seçiyorum dediğimde bayağı güldü, ama ben gülmedim.
Sayısalci idim ve keşke olmasaydım diyorum şimdi ama ne farkeder bir çok dert açtı bile başıma şu an muhasebeyi bitirdim 2sene mali müşavirlik yaptım sonra ise bahriyeli oldum ve hâlâ Bahriyeyim
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
bafiabi | Eğitim & Kariyer konusunda 318 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Sözel Bana hepsi aynıydı Tm seçtim İkinci ders iki kız koluma girdi bizimle geliyorsun dedi öyle sosyale geçtim
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
MustiEmre | Eğitim & Kariyer konusunda 255 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Sayısaldım ilk zamanlarda fizik, kimyam berbattı hadi matematik, geometri bir nebzede iyiydi ama sonradan onlarıda düzletmiştim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4935Eşit ağırlık tabii ki. Matematik olmazsa bir şey olmaz mantığıyla büyüdük.
sözel yoktu okulda sınıf öğretmenimiz eşit ağırlık seçmemi çok istemişti, sözel derslerim yüksek sayısallar düşüktü sözel derslerin hocaları da beni övmüş. ben de öyleyse sözellere fazla çalışmama gerek kalmıyor cepte sayılır sayısal çalışayım sayısal seçiyorum dediğimde bayağı güldü, ama ben gülmedim.
Sayısalci idim ve keşke olmasaydım diyorum şimdi ama ne farkeder bir çok dert açtı bile başıma şu an muhasebeyi bitirdim 2sene mali müşavirlik yaptım sonra ise bahriyeli oldum ve hâlâ Bahriyeyim
Sözel
Bana hepsi aynıydı
Tm seçtim
İkinci ders iki kız koluma girdi bizimle geliyorsun dedi öyle sosyale geçtim
Sayısaldım ilk zamanlarda fizik, kimyam berbattı hadi matematik, geometri bir nebzede iyiydi ama sonradan onlarıda düzletmiştim
Sözelciydim. ben ya sayısali çok sevmeme rağmen hala yapamıyorum
Fizikten 10 matematikten 05 alan bir sayisalciydim 😂
Sayısalcıydım. Okuduğum bölüm öyle olmayı gerektiriyordu.
sayısalcıydım, meslek lisesi olunca başka şansınız kalmıyor :D
Sayısal, da
Trigonometri ve kimya pek sarmadı beni 🙂
Adı sayisal olan bir bolumde sozelci olarak buyudum ki tam olarak o resim temsili ben. d
Eşit ağırlıkçı idim ama biraz daha sözele kayıktım.
Şu sandviç dizme görselini soruyorsan bodoslama yani
Bodoslamasal
Kafama göre adamdim canım isterse yapardım ama sözel zorlardi matematik eh
Hepsi sarmal şeklindeydi bende. Sözelim de sayısalım da iyidir.
Eşit ağırlıkçıydım. Türkçe matematiğin vücut bulmuş haliydi beynim. Coğrafya 2de de rezalettim 🤣
Sayısal severdim. Ama eşit ağırlık daha benlik😂
@annesinisevmeyenkız1 sayısalcıydım hatta 2021 YKS sayısalda derece yapıp ilk 7bine girdim ama sandviçi de hiç sağdaki gibi yapmadım
Lisede sozelciydim. Grafik tasarımi ve fotoğrafçılık okudum ve sayısalcı girdim. Mezuna kaldım ama ve şu an Diyetisyenlik okuyorum
Bence bu görsel üsengecler ve üsengec olmayanlar olabilir salamdan sanat eseri yapmakla ugrasamam