selam arkadaşlar ben bir hafta önce internetten Migros’a başvurdum Migros’ta çalışan arkadaşımda beni önerdi mesaj geldi onay İçin onayladım iki gün içinde arayacaklarını söylediler ama aramadılar sizce ararlar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle umarım sizin için hayırlısı ise, olmasını dilerim. Migros veya farklı market zincirleri grupları sistemi bu şekilde ilerler. Benim çevremde çoğu tanıdıklarımda bekleme süresi oldu. Marketlerde aşama aşama ilerler. Siz müdür ile görüşürsünüz, o bölge müdürüne söyler ve bölge müdürü asıl yerlere aktarım yapar. Üst konumlar birbirinden izin alarak ilerler. Evet sizin başvuru onayı alınmış ve bilgilendirme yapılmış bu çok iyi. Çünkü büyük ihtimalle işe net alındınız sadece düzen ve sistem gereği beklemeniz gerekebilir. Bir süre daha bekleyin eğer halen haber alamadıysanız, bu sefer siz telefon üzerinden arama yaparak ya da ilgili yere giderek neden henüz çağrılma konusunda bir haberin gelmediğini sorgulayabilirsiniz..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kendim internetten basvurmustum aramislardi bence sende kendin basvur
01 Yorumla
+1 yılArarlar ama bence orada çalışma, evden internet üzeri bazı iş yöntemlerini deneyip daha fazlasını kazanabilirdin
01 Yorumla
+1 yılBaşvuru alınır bölge müdürü inceler dönüş olumluysa ararlar.
00 Yorumla
+1 yılbekle aramazlarsa 5m migrosdan başvur
05 Yorumla- +1 yıl
1 hafta bekle
- +1 yıl
ben migrosda bir süre harçlık için çalışmıştım. Pilot marketler oluyo işe alım için. Bence en güzeli marketlerden bir çalışana sorman olucak. Onlar sana alımın mülakatın olduğu marketi söyler.
- +1 yıl
benim arkadaşa bir yıl sonra dönmüşler. ben migrosun kendisine git derim.
+1 yılCevap geldi mi peki
00 Yorumla
+1 yılAlırlar öerak etme
00 Yorumla
+1 yılArarlar hangi migros
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri