Bende cok istiyorum biraz arastirdim ilk cevik kuvvette 5 yil caliscakmisin daha sonra amire basvurup cinayet masasina gecebilirmisin Allah Yardimcin olsun valla 👍
130 Yorumla
+1 yılKazandığında hayal kırıklığına uğramazsın umarım. Eğer bu kadar istekliysen araştırmışsındır, mesai saatleri uzun. Çok strese girer misin?
30 Yorumla
Ben pollisim. ama drek cinaytte baslayamassn normal sartlarda boykedir mesela 3 sene cevik veya karakol ardnda gdersin. ama torpil isin icine grerse degisebilir
77 Yorumla
Soran+1 yılTorpil için normal bir polis yeterli mi yoksa buyuk biri mi olmalı sözü geçen
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Torpil geri cevrilebiliyo bazen banane senin torpilinden deyip atabiliyolar
- +1 yıl
neden mi o kadar insan çalışıp biyerlere gelirken neden diye sorman çok acı
+1 yılbaşlatmazlar oraya gelebilmek için bir fırın ekmek yemen lazım
27 Yorumla
Soran+1 yılAma annemin kuzeni şu an cinayet buroda terorle mucadeleden oraya geçti yardımı olamaz mı
- +1 yıl
bildiğim kadarıyla seçkin bir birim 5 senedir adliyede çalışıyorum terörle mücadele ve cinayet büroda çalışan sadece birer tane polisle karşılaştım baya kastırıyorlar yani, baya yüksek bir yerden torpil bulman lazım oraya geçmek için ve orada da çok başarılı olman lazım
Soran+1 yılBedava çalışacak kadar istekliyim ve kendimden cesur bir kız tanımıyoruz
- +1 yıl
sen önce polis ol dediğin gibiysen talep edersin istediğin mevkiye ulaşırsın, ben de memur olmadan önce beni sınavsız amir yaparlar diyordum şimdi bırak amir olmayı arşiv hizmetine dönmek için uğraşıyorum göndermiyorlar
Soran+1 yılPeki teşekkurler
- +1 yıl
istekle olmuyor bu işler emek harcaman lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
1 yılAbla öyle kolay değil cinayet şubeye gitmen benim babam polis olduğundan biliyorum bende babama dedim baba bende polis olup cinayet şubeye gidicem dedim direk olmaz dedi karakol görevinde ya da çevik kuvette çalışman lazım ilk dedi ondan sonra amirinden istersin cinayet şubeye gitmek istiyorum dersin cinayet şubede yer varsa seni yönlendirirler bide Behzat ç filimdeki kadar kolay değil ceset görmek çok kötü bişeydir pisikolajin bozabilir ondan dedim yinede sen bilirsin illa olmak istiyorsan ol
00 Yorumla
+1 yılCinayet Büro Polisi Olmak İçin İstenen Şartlar
Öncelikle cinayet büroda çalışmak için PMYO veya POMEM gibi dengi okullardan mezun olup polis memur olmanız gerekmektedir. Yazdığımız bu okullara da YKS sınavına girerek katılmanız mümkün. Tabi her yıl düzenlenen baraj puanlarını aşmanız gerekiyor. Yani cinayet büro için polis alımlarında dışarıdan polis olmayan kimse alınmamaktadır.
Polis memuru olduktan sonra ise hemen Cinayet Büroda çalışmanız düşük bir ihtimaldir. Çünkü cinayet büroda çalışmak isteyen polis memurları referansları yolu ile bu isteklerini öncelikle gönüllü olarak bildirirler. Cinayet Büroya alınmanız ise referansınızın ne derece etkin olduğuna ve tabi ki şubede açık olup olmamasına bağlıdır.30 Yorumla
+1 yılhadi ordan gidin ya hiç bir şey dizide göründüğü gibi değil adamın iflahı sikiliyor millet intihar ediyor bunun için sizde yok hayalim yok heves ediyorum hevesinizi kırmıycam sevicem direk siz cinayet büroyu bırak polis olmayın hiç bir şey dışarıdan göründüğü gibi değil en ufak mobbingde istifa etmek isteyeceksiniz ama işin içinden çıkamayacaksınız ceset görseniz hayatınız * ya hala cinayet diyorsunuz
01 Yorumla- 1 yıl
Cinayette çalışmak isteyen illa ceset görecek diye bir şey yok kanka suçluların sicil vs arastirmada var boş yapma
benim babam o şubede çalışmakta direk polis olunca seni anında cinayet masaya vermezler polis okulundaki başarılarını ve seni gözlemlerler daha sonra başarılı olanları nereye adam lazımsa oraya alırlar yoksa karakoldan veya çevikten başlatırlar.
30 Yorumla
+1 yılŞu an cinayet büro da çalışmak isteyenler in yarısından çoğu Behzat Ç den dolayı istiyor bu mesleği bende dahil
772 Yorumla- +1 yıl
Bende behzat Ç yüzünden istiyorum dizi yayınlandığında 4 yaşındaydım şu an 17 yaşındayım halen daha izliyorum, tam benlik iş uyku düzenim yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic bir fikrim yok Üzgünüm dostum yardimci olamam
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
9 ayGençler ben başardım Ankara 'dayım 1 sene oldu hepinize bol şans 👊🏻🙏🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞu an nerdesin oldun mu umarım hayalin gerçekleşmiştir bende istiyorum da karşıma çıktın araştırırken
30 YorumlaAyyyy yemin ediyorumm benim de hayalim bu 😍😍
47 Yorumla
Soran+1 yılAhah süpermiş umarım ikimizinkide gerçekleşir :D
Soran+1 yılAa umarım bu işindede mutlu olursun
Bu sorunun cevabını burada bulamazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki polis tanıdığı ya da kendi polis olan vardır okuyan vardır
psikolojini bozar be:/
011 Yorumla
Soran+1 yılKomediden nefret eden korkuya bayılan biriyim zaten en buyuk hayalim diyebilirim
Soran+1 yılŞöyle söyliyim sana dabbe serisinin senaristine faceden twitterdan her yerden ulaşmaya çalışıyorum vizyondaki filmleride kaçırmam asla
Soran+1 yılÇocukluktan gelen bişey herkes aynı şeyi soyler yaşıtlarım barbie izlerken ben korku filmi izlerdim bize gelen çocuklarada izletirdim daha bize gelmezlerdi ve 18 yaşındayım :D
Soran+1 yılBu hayal benim içimde çok uzun süredir olan bişey ve artık herkes bunu okayacağımı biliyo yolda gorenler ismimle değil polis hanım diye sesleniyolar doktorluk çok zor yapamam hemşirelikte anadolu lisesune giderken sağlık mesleğe geçmek saçma olurdu şu an ki ilk hesefim filmlerin çekildiği köye gitmek ikincisi cinayet buro polisi olmak :D
Soran+1 yılÇok iddalı bir söz olabilir ama ben kendim kadar cesur ve korkusuz bir kız tanımıyorum olduğunuda sanmıyorum :D
Direkt cesetle başbaşa bırakırlar seni
112 Yorumla
Soran+1 yılKeşkee cinayet büro olsunda maaş istemiyorum kafasındayım
Soran+1 yılBeni tanımıyosun :D
Soran+1 yılİst.
Soran+1 yılAilem izin verse inan mezarlıkta bile beklerim seni ama bir kız olarak o saatte dışarı çıkamam
Soran+1 yılO zaman mecburi ve arabam olur buyuk ihtimalle
- +1 yıl
Tabikide , ekipteki her kişiye vermiyorlar araç ama ekip kaç kişilik de paylaş giriyorlar 6 kisilikse 3 araba mesela zaten bir meslek sahibi olduktan sonra aile baskisi fazla olmaz tabi adetler farklilik yaratir. Hele polis olursan hic karismazlar sadece sessizce endişelenirler. Bende cinayetci olmayi çok istiyorum tabi istemekle bitmiyor diyelim polisliği kazandin , cinayeti olmak için zeki olmak , yorum kabiliyeti , iletişim becerisi yuksek seviye ve kadarki bir yapiya sahip olmak gerekir yoksa yapamazsin.
Ve cinayet büroya girmekte asla kolay değil ya atiyorum %10 lik sansi yakalicaksin o birimde eksiklik olacak ,
Ya cok sağlam bir referansin olucak ya da cinayet büro amirlerinden birinin yolu bulunduğun birime düşecek ve oradayken sen öyle bir şey yapicaksinda seni farkedip ekibine alicak dedigim gibi hic kolay değil psikolojisinden bahsetmiyorum bile allah yardimicimiz olsun 😊
+1 yılsenin istemenle olmaz o işler.
10 YorumlaKomser bile yaparlar direk sen iste
43 Yorumla
Soran+1 yılCiddi bir soru sordum
Soran+1 yılBeğenmiyosan cevap yazma
+1 yılbir kaç ay getir götüre bakarsın.
00 Yorumla
+1 yılNe oldu durum ne?
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026