Fizyoterapi 4 yıllık bölümleri sayısal ve üni bölüm derslerinde biyoloji ağırlıklı dersleri var sözelciyim ama tyt netim 2 yıllık fizyotepiye yetiyor ayt'den sözel bölüm tutmazsa 2 yıllık fizyoterapi yazicam sizce mantıklı mı?
Cevabın nedir?
+1 yılŞimdi sözelcisiniz. Fakat puanlama yapınca 2 yıllık fizyoterapi tutuyorsa, elbette mantıklı bir alandır. Önü açık ve birçok iş sektöründe de ilerleme kaydedilir. Yalnız 2 senelik fizyoterapi mezunları, fizyoterapist olamıyor. Fizyoterapist teknikeri olarak çalışma imkanı elde ediyor. Siz fizyoterapist yanında teknikeri olarak çalışma gösterebilirsiniz. Rehabilitasyon merkezleri, sağlık kuruluşları, özel hastaneler, devlet hastaneleri, spor salonlarının bazı alanlarında, birçok fizyoterapi ihtiyacı olan merkezlerde de yer edinebilirsiniz. Geniş kapsamlı meslek olduğu için, mezun olduğunuz zaman iş imkanı konusunda şanslısınız..
22 Yorumla
Soran+1 yılYa çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederimmm..
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence mantıklı, bu bölüm mezunları devlete veya özel sektöre bağlı olan hastanelerde, rehabilitasyon merkezlerinde, üniversite hastanelerinde, özel kliniklerde, huzurevlerinde, kaplıca-termal tesislerde, sağlık turizmine yönelik otellerde, ortez-protez ünitelerinde, spor merkezlerinde çalışabilir...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
Fizyoterapi maalesef ölü bir hâle geldi. Çok fazla mezun var. İşsiz kalma ihtimalin çok yüksek.
08 Yorumla
Soran+1 yılBir çok yerde çalışma imkanı olduğu için de işsiz kalmam diye düşündüm hem rehabilitasyon merkezlerinde hem hastane ortamlarında hem yaşlı bakım evlerinde çalışma imkanları var
Soran+1 yılSence en mantıklı meslekler hangileri? Tyt ya da sözel olarak
Soran+1 yılEvet atanmayı düşünüyorum tabii ki ne olursa olsun çalışıp yapmam gerekiyor bu devirde en kötü meslek bile işsizlikten daha iyi geliyor
Soran+1 yılÖzelde iş imkanları çok ağır oluyor maaşının yüz katı iş yükü veriyorlar mesai saati yazıp maaş yatırmıyorlar açıkçası ben böyle polimikler yaşamak istemem
Yaz geliştirisen güzel meslek
00 Yorumlaşu an ülkede ne mantıklı hiç bilemiyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılÇalışma ortamında boşluk olan yerlere herkes yöneldiği için herkes mezun işsiz olarak kalıyor
+1 yılBen okudum da noldu
03 Yorumla
Soran+1 yılAsıl hedefim özel eğitim öğretmenliği sadece rehabilitasyon merkezi ortamında çalışmak istediğim için yazmak istiyorum bir şekilde o ortamda bulunmak istiyorum
- +1 yıl
Şaka şaka okumadım her şey gönlünce olsun
Soran+1 yılAmin inşallah
+1 yılEvet mantklı
00 Yorumla
+1 yılHiç yoktan iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir bölüm var mı
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet var
Cevap sahibi+1 yılİyiymiş bende gideyim
Soran+1 yılHaydaaa 😀