Merhaba bu gibi marketlere nasıl başvurabilirim? Mağazaların da başvuru formu veriyorlar mı yoksa cv mi götürmeliyiz? Maaşları ne kadar? Genel bilgilendirme yapar mısınız?
Birde iş tecrübem yok alırlar mı sizce?
Merhaba bu gibi marketlere nasıl başvurabilirim? Mağazaların da başvuru formu veriyorlar mı yoksa cv mi götürmeliyiz? Maaşları ne kadar? Genel bilgilendirme yapar mısınız?
Birde iş tecrübem yok alırlar mı sizce?
Şimdi benim arkadaşım BİM markette çalışıyor kendisi müdür. İlk personel olarak başvuru döneminde, bizzat çalışmak istedigi markete gidip ilgili kişiler ile görüşme sağlamıştı. Sende iş hakkında detaylı bilgiler, maaş ve izin günleri nasıldır şeklinde sorular yönelterek detaylı bilgiler elde edebilirsin. Ücret bakımından asgari ücretin bir tık üzerine alıyorlar. 8500 asgari ücret. Aldıkları para büyük ihtimal, 9500 ya da 9800 civarında alırlar. İzin günleri haftanın bir günü ve bir gün öğlen gelip, kapanışı yapıyorsun, bir günde sabah gelip öğlenden sonra eve gidiyorsun. Sistem bu şekilde ilerliyor.
Elbette zor olan kısımları var reyon düzeltme, gerektiği yerde yük taşımaya yardımcı olma, kasa işleri ve gün boyu koşuşturma derken yorgunluk peşinden illa ki gelecek. Başta zorlanma yaşayabilirsin ama arkadaşımın dediğine göre, zamanla insanın alıştığını hatta çıkmak bile dahi istemediğini söylüyor. Yine sen git bir görüş, dene ve uygun ise senin için, bu iş alanında ilerleyebilirsin. Hadi hayırlısı olsun canım...
Merhaba, bu tarz firmaların online başvuru sayfaları oluyor. Onların "Bizimle çalışmak ister misinz?" gibi sayfaları oluyor yani sekmeleri daha doğrusu. O şekilde başvuru yapabilirsiniz yani direkt olarak gidip başvurmanıza gerek yok. Açık oldukça onlar alım gerçekleştiriyorlar yani size ulaşıyorlar. Maaşları asgari ücretle başlarsınız. İş tecrübenizin olmaması da bir sorun teşkil etmez. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Kanka ilk öncelikle zor ben söyleyeyim dışarıdan göründüğü kadar kolay değil , önceliğin kesinlikle BİM olsun 101 son tercihin olsun diyebilirim , asgari ücretin 1000 Tl üstüydü 101 de 2 hafta önce kız arkadaşım istifa verdi 9500 falan alıyordu bimde personeller 10-10.500 arası alıyor çalışan arkadaşım var orada oda lokasyona ve mağaza primine göre değişiyor
😄 Teşekkür ederim umarım şans yanımda olur
Amin
Cevap
9Cevap
İnternette başvuru formları var onlardan ya da direkt mağazalara gidip sorabilirsin başvuru yapmak istiyorum diye
Markete git calisan birine soyle bazi marketler cv verir bazi marketler hazir cv ister, asgari ucret alirsin. İs tecrubene bakmaz marketler ama referans ister
Hmm anladım çok teşekkür ederim
Sana en yakın şubeye cv bırakabilirsin.
Asgari ücret bazen aylık ciro primi veriyorlar bi tık fazla olabilir asgari ücretten.
Teşekkür ederim
En yakın şubeye bırakılan Cv ile giriliyor mu ki BİM değerlendirmiyor mu
BİM işkur üzerinden alıyor A101 cvden değerlendiriyordu hala öylemi bilemiyorum net
İşkurdan bakıyorum bu bölgeden alan yok ya. a101 de çalışmak daha da sorunluymuş
İkisindede çalıştım BİM 1 tık iyi ama ikiside zor yorucu. Carrefour Migros gibi daha kurumsal firmalara girme şansın varsa onları değerlendir istersen
Mağazacılık gıda alanında hiç deneyimim yok daha önce 1 seneyi geçmeyen bir çalışmışlığım var. Önerileriniz bana cesaret verdi. Teşekkür ederim size 🙏😇
O zaman A101 veya şoktan tecrübe kazanmanı tavsiye ederim ama bu sektör dışında kendini geliştirmen daha iyi. Market sektörün avantajı yok gececi sadece.
Arayacağım sektör hizmet sektörü dışında olmayacak bundan eminim en azından
Gıda dışında olsun mağazacılık sektörü. Avmlerde şansını deneyebilirsin
Hıim giyim veya mutfak eşyaları satan buyük magazalarda gözüm var
BİM Microsoft dışında market zincirleri içinde en düzenli maaş olarak da en iyisi olanı.
Şansın varsa BİM i tercih et.
İnternetten başvur
Personel olarak 11-12 bin maaşı BİM'in.
İçinde olduğum şeyi bana mı söylüyorsun?
Mağaza çok yoğunsa ciro yüksekse rahat 12 bin.
Tamam zaten cirosu yüksek yerse maaşı yüksek olur en çok ben kazanıyorum demedim.
Rahat alıyorlar bizim yerde :D
BİM gayet güzel ms olduktan sonra bs olabilir bslerin maaşı uçuyor şu an
Ve a101'de çalışan tanıdığım geçen ay 10. 300 aldı oranın sabit maaşı yok bu şans işi ciro yüksekse maaşın o kadar iyi olur
Teşekkür ederim ikinizede
Tek zorluğu kadın erkek demeden yükleri indiriyorlar bir yerlerden başlaman iyi olur
Form doldurarak başvuru yapılıyor bildiğim kadarı ile
Marketten mi yoksa İnternet sitesinden mi bahsediyorsun
Daha kolayi var o marketlerde calisin birilerine sorman daha mantıklı değil mi
Yarın sabah markete gidicem. Sabırsızlandığım için sormak istedim
Olabilir
netten başvuruluyor diye biliyoum
Mağazadaki birine söyle sana form verecektir
Teşekkür ederim
Orada bile torpil lazım artık
İstanbul beylerbeyi genel müdürlük A101
Aman mahvediyorlar insanınorda
Evet maalesef bunu çok duydum
Cv bırak a101e 2 haftaya alırlar ama calisanlar cok egolu hep emir veriyorlar. Vakit bir sekilde geciyor ama o calisanlarin egosu yuzunden birakiyor cogu insan isi
O zaman sinirden kovulabilirim
Kovma gibi bir sey yok ki kovamıyorlar oyle kolay kolay
Aa bilmiyordum bunu çok teşekkür ederim
Ne demek
Oralar çok sıkıntı sözleşmeleri çok katı
Sanırım katlanamam gerek
Asgarî ücret
İyi knk
İyi
Asgari ücret