Ben msü hazırlanıyordum normalde Ama geçen yıl girememiştim bu yıl da maddiyattan dolayı kitap alıp tam olarak çalışamamıştım sadece dershaneye gidiyorum şu an elimden geldiğince çalışıyorum ama bir Aydan az bir süre kaldığı için konular yetişmeyecek büyük ihtimalle zaten son olaylardan sonra da çalışma isteğimi iyice gitti Normalde dediğim gibi msü diyordum ama olmazsa eğer jandarmayı deneyeceğim ama jandarmaya s bi türlü ısınamadım ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılJandarma kırsalın polisidir. Bir dönem asayiş, bir dönem de ( görev yerine göre tabii ) komando olarak hizmet edilir. TSK hakkında net fikrim yok askerliğimi Jandarma olarak yaptığımdan ama TSK da tüm işin askeri meseleler iken Jandarmada halkla daha fazla iç içe olursun.
05 Yorumla- +1 yıl
Peki özel harekatcilar
- +1 yıl
Teşkilata girer girmez JÖH olamıyorsun, komando ihtisası ve meslekte belli bir süre şartı aranıyor diye biliyorum.
- +1 yıl
Anladım suem'i kazansam mezun olduktan sonra jandarma sağ komando okuluna gitsem 5 yıl sonra mı anca jöh oluyodum öyle hatırlıyorum, peki parkur yapmak zorunda mıyız
- +1 yıl
Tabii, JÖH için de parkur yapılıyor olmalı. JSGA ya zaten her halükarda parkur ve sözlü mülakat isteniyor.
- +1 yıl
Peki dağlarda mı görev yaparlar hep, kadınlarda dağa çıkarlar di mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,7b cevap paylaştı.
u +1 yılJandarma iç işlerine bağlı
00 Yorumla
+1 yılJandarma daha kolluk kuvveti yurtiçi emniyeti sağlar. TSK uluslararası savaşlarda görevlidir.
02 Yorumla- +1 yıl
Jöhler peki
- +1 yıl
Terörle mücadelede genelde.
Jandarma iç işlerine bağlı tsk milli savunma bakanlığına
00 Yorumla
+1 yıljandarma iç işlerine bağlı, tsk'den ayrıldı
02 Yorumla- +1 yıl
Jandarma Özel harekatçılar ne iş yapar peki Onlarda iç işlerine mi bakarlar
- +1 yıl
evet
+1 yılJandarma için kadın alımı var mı?
02 Yorumla- +1 yıl
E bi zahmet
- +1 yıl
Üniversite mezunu olmak gerekli diye biliyorum liseden direk almıyorlardı sanırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat