Usta birliğinde doğuya gitmek istiyorum göreve falan yazdırmak istiyorum kendimi ne yapmalıyım?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Usta birliğinde doğuya gitmek istiyorum göreve falan yazdırmak istiyorum kendimi ne yapmalıyım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Askerliğinizi doğuda yapmak istiyorsanız, tercih ettiğiniz birliklerin bulunduğu askerlik şubelerine başvurmanız gerekmektedir. Askerlik şubeleri, belirli bölgelere göre askere alma işlemini gerçekleştirirler. Dolayısıyla, doğuda askerlik yapmak istiyorsanız, bu bölgedeki askerlik şubelerine başvurmanız gerekir.
Başvuru yaparken, tercihlerinizi açıkça belirtmeniz önemlidir. Bununla birlikte, askerlik şubesi tarafından yerleştirme işlemi sırasında bazı faktörler de dikkate alınabilir. Bu faktörler arasında sağlık durumu, ailevi durum, eğitim durumu gibi özellikler yer alabilir.
Ayrıca, doğu bölgelerinde askerlik yapmak için gönüllü olma hakkına sahip olanlar için özel teşvikler de mevcuttur. Bu teşvikler arasında askerlik süresinin kısaltılması, maddi destek ve ek imkanlar gibi avantajlar bulunabilir. Bu teşvikler hakkında daha fazla bilgi almak için askerlik şubenizle iletişime geçebilirsiniz.
Hocam tam anlamadım. Şimdi acemi birliğine gittim diyelim. Daha sonra ne yapmalıyım? Bölük komutanı ile mi iletişime geçmeliyim?
Bir de doğuda askerlik kısa vade ve teşvik imkanları derken neyi kastetmek istedin? Doğuda yapıp göreve yazılınca 4 bin tl maaş falan alıyormuşuz doğru mu
Nerde oturuyorsunuz. ?
İstanbul esenlerde oturuyorum Mayıs celbinde silah Altına alınacağım
Boy 1.87 kilo 85
Adalar Askerlik Şubesi: Cumhuriyet Meydanı No: 2/1 Adalar/İstanbul
Arnavutköy Askerlik Şubesi: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Hürriyet Caddesi No: 5/1 Arnavutköy/İstanbul
Ataşehir Askerlik Şubesi: Barbaros Mahallesi İnönü Caddesi No: 36 Ataşehir/İstanbul
Avcılar Askerlik Şubesi: Hürriyet Mahallesi Selahattin Eyyubi Caddesi No: 105 Avcılar/İstanbul
Bağcılar Askerlik Şubesi: Barbaros Mahallesi İkitelli Caddesi No: 63 Bağcılar/İstanbul
Bahçelievler Askerlik Şubesi: Çobançeşme Mahallesi Bahçelievler Caddesi No: 65 Bahçelievler/İstanbul
Bakırköy Askerlik Şubesi: Şenlikköy Mahallesi Yeşilköy Havalimanı Karşısı Bakırköy/İstanbul
Başakşehir Askerlik Şubesi: Başakşehir Mahallesi İkitelli Caddesi No: 29 Başakşehir/İstanbul
Bayrampaşa Askerlik Şubesi: Terazidere Mahallesi Bağcılar Caddesi No: 89 Bayrampaşa/İstanbul
Beşiktaş Askerlik Şubesi: Çırağan Caddesi No: 32 Beşiktaş/İstanbul
Beylikdüzü Askerlik Şubesi: Adnan Kahveci Mahallesi İnönü Caddesi No: 4 Beylikdüzü/İstanbul
Beyoğlu Askerlik Şubesi: Tophane İtfaiye Caddesi No: 23 Beyoğlu/İstanbul
Büyükçekmece Askerlik Şubesi: Celaliye Mahallesi Ordu Caddesi No: 24 Büyükçekmece/İstanbul
Çatalca Askerlik Şubesi: Hacıhalil Mahallesi Ordu Caddesi No: 2/2 Çatalca/İstanbul
Çekmeköy Askerlik Şubesi: Çekmeköy Mahallesi Çamlıbel Caddesi No: 21 Çekmeköy/İstanbul
Esenler Askerlik Şubesi: Fevzi Çakmak Mahallesi İstasyon Caddesi No: 8 Esenler/İstanbul
Esenyurt Askerlik Şubesi: Cumhuriyet Mahallesi 50. Yıl Caddesi No: 29 Esenyurt/İstanbul
Eyüp Askerlik Şubesi: Yeşilpınar Mahallesi Kemerburgaz Caddesi No: 189 Eyüp/İstanbul
Fatih Askerlik Şubesi: Topkapı Mahallesi İkitelli Caddesi No: 98 Fatih
Bunlar istanbuldaki adresler. Herhangi birine giderek dilekçe vermen gerekli fakat bu durum şu an'da Deprem'den dolayı mümkün değildir.
Muhtemelen Deprem'den dolayı kitlemişlerdir Doğu ve Güney Doğu bölgelerini.
Üstad şu an geç midir sence? Yani Bahçelievler Çobançeşme askerlik şubesine gidiyordum sürekli biliyorum orayı.
Dilekçe örneği nerden bulabilirim?
Bir de bu iş kesin mi yani dilekçe yazsam verirler mi beni?
Bir de bu teşvik mevzusu dediğin 3-4 bin tl maaş varmış doğru mudur?
Dilekçeyi oraya gittiğiniz'de isteye bilirsiniz örneği internette yoktur. Maaş konusuna geldiğin zaman'da
KARA KUVETLERİ
HAVA KUVETLERİ
PİYADE
Gibi birçok faktör vardır o yüzden net bir bilgi yoktur.
Hocam ben er olarak gideceğim sen doğru anladın soruyu değil mi
Evet
Lan TV gördüğün gibi değil be koçum askerlik ben Hakkari'nin en sıkıntılı yerindeydim arazi deydik birde biz tavsiye etmem
Üstad şimdi bak haklısın.
Ama,
Borçlu gideceğim. Aileden alamam.
Önemli değil çok fazla ölürsek şehidiz, sağ Salim dönersem borçları kapatırım.
İki türlü kârdayım. Ne yapalım hayat şartları. Açıkçası çokta önemsemiyorum ha ölmüşüz ha yaşıyoruz
Sen ne olacak gideceksin askere
Normal er olarak gidicem usta birliğinde doğuda olmaktan bahsediyorum ben
Ya 4-5 ay doğuda yapacaksın aylık maaşın 1200 TL olacak. Hiç izin tatil dinlenme yok gunde 12 saat nöbet tutacaksın ekstra bir iş çıksa uykumdan feragat edip kosacaksin ise sen zannediyor musun sizi catismaya koyacaklar sadece temizlik ve nöbet başka bişey yok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!