garanti bankasında herhangi çalışan biri var mıdır ya da tanıdığınız biri? mülakat aşamasına geldim fakat tesettürlüyüm beni işe alırlar mı hala böyle bir ayrım var mı çok merak ediyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBildiğim kadarı ile size bilgilerimi aktarmak istiyorum. Mülakat süreci sınav sonrasında başarılı olan adaylar, video kayıt aşaması ile sürece devam etmektedirler. Başarı gösteren adaylar online, yüz yüze olarak gerçekleştirilen yetkinlik bazlı adı altında mülakat sürecine katılmaktadırlar. Size büyük ihtimal sorular yönlendirecekler. Gerekli bilgileri aktardığınız süre içinde, işe alınımınız gerçekleşir.
Kapalılık, açıklık kısmına gelecek olursak, ben böyle seçim yaparak işe alınım yapan iş verenlerin kararına açıkçası hoş bulmuyorum. Bir kadının kafasını kapatmasına ya da açık olmasına değil, onun işini en iyi şekilde yapabilmesine ve yeteneğine, çalışma adaptasyonuna bakmasını öneriyorum. Bir kadının kafasını kapatması ile, iş alınmama problemi yaşaması kadar kötü bir hissiyat yoktur. Umarım garanti bankası ve tüm bankalar kişinin eğitim seviyesine, bilgisine, işine bakarak kişileri değerlendirmeye alırlar. Hayırlısı ne ise hakkınızda o olsun...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
+1 yılAyrım yokya niye almasınlar ki hak ettiğin sürece. Mühim olan likayat sahibi insanların yerleşmesi zaten. Umarım olumlu sonuç alırsın inşallah.
00 Yorumla
+1 yılböyle bir ayrım olacağını sanmıyorum ve böyle düşünerek kendinizi germeniz saçma
gereken özelliklere sahipseniz neden almasınlar05 Yorumla- +1 yıl
gereken özelliklerin hepsine sahibim ama maalesef hala böyle ayrımlar yapılıyor çalışan arkadaşlarım çalıştıkları özel bankalarda kapalı olmadığını söylüyorlar
- +1 yıl
ben öyle sanmıyorum endişeniz gereksiz
- +1 yıl
bütün açık arkadaşlarım deneyimleri olmadığı sertifikaları olmadığı halde girdiler açık olanlar kapalı olanlar hala girmediler bir şekil eliyorlar
- +1 yıl
o zaman neden başvurdunuz ve bu aşamaya geldiniz
şimdi böyle bir durum varsa hiç başvurmamanız mantıklıydı
ancak ben hiçbir kurumda böyle bir ayrım olduğunu sanmıyorum arkadaşımın eşi tesettürlü garanti bankasında çalışıyor - +1 yıl
benim başvuruma aylar sonra olumlu dönüş sağlandı. bu durumdan da habersizdim haberim yoktu çevredekiler diyor. benim merak ettiğim tesettürlü çalıştırıp çslıştırmamalarıydı gerçekten tanıdığınız biri çalışıyorsa ve o bankada bu beni çok mutlu eder motive ettiğiniz için de teşekkürler
+1 yılÖyle olsa mülakata almazlardı
11 Yorumla- +1 yıl
bende öyle düşünmek istiyorum
Alırlar tabi ben çalışanım
03 Yorumla- +1 yıl
hangi departmanda çalışıyorsun mülakata daha girmeden umudum bitti odaklanamıyorum
- +1 yıl
gerçekten herhangi bir kapalı çalışan görmedim çünkü haklı olabilirler ama neden bu raddeye kadar getiriyorlar öyleyse de direk olumsuz deseler
+1 yılBu nasıl bir tatlılık
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılBence almalilar
00 Yorumla
+1 yılSanmam
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim sakıncası yoksa takip atabilir misiniz
Olmaması lazım
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz