Merhabalar 20 yaşında bir gençim eğitimim çalıştığım kurum istemedi diye yarım kaldı. Liseyi bitirdim uni okumadım. Şuandada kurumum uni okumamı istiyor kamu yönetimine sınavsız giriş yapabiliyorum ama aynı zamanda çalışan birisiyim 3 senedir bir halt okuduğum yok herşeyi unuttum sınavları beni zorlar mı? Not: görsel dikkat çekmek amaçlı, konudan bağımsız.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı.
Zannedildiği kadar zor bir bölüm olmamasına rağmen bitirmek o kadar da kolay değildir. Bölümde okurken derslerin hafif geldiğini sananlar ders takibini kestikten sonra maalesef bir daha toparlanmaları çok zordur o nedenle her ders derste öğrenilmeli ve kesinlikle rehavete asla kapılmamalı...
Kamu yönetim bölümü çok kolay bir alan değildir. Fakat zor bir alanda değildir. Mühim olan dersleri düzenli bir şekilde takibe alıp, gerekli donanımı elde etmek önemlidir. Çalışma yaşantınız var ve iş veren kişi üniversite okuyup, yükselmeniz amacı ile size bir yönde ilerlemenizi isteyebilir. Bu çok doğaldır. Açıköğretim üzerinden okuma şansınız bulunmaktadır. Siz derslerinize ne kadar özen gösterir, odaklanırsanız, o kadar güzel sonuçlar alabilirsiniz. Her şeyin başı çalışmaktır bunu unutmayın. Hayırlısı olsun..
Ben 2. Uni olarak dusunuyorum ama sanirim aynen onu cok acik bi meslek degil bi taraftan da zaman kaybi gibi geliyor. Ama senin durumun farkli isin varmis zaten direkt yaz bence yksden az bi net yapsan girersin. Olur kanka