Pardon da eğitim kimin umrunda? Bu kadar isyan edenler derslere genelde dersin bitmesine 5 dakika kala gelen, gece gündüz mekanlarda takılan, vize vakti not dilenen tipler zaten. Umurlarında olan şey eğitim mi? Özgürce yaşadıkları o hayat mı? Önce bunu bir konuşalım?
Depremzedelerin evi yok evi. Anlatabiliyor muyuz size durumun ciddiyetini? Üstlerinde ne varsa, sahip oldukları kıyafetler bundan ibaret.
Ayrıca bu öğrenci kitlesi 10 yaşında değil ki eğitimini kötü etkilesin? 18 yaş üstü insanlardan bahsediyoruz, açsın uzaktan eğitim sistemini düzenli olarak girsin derslerine bu kadar basit. Geri kalacakmış, eğitilemeyecekmiş. 50 kişilik sınıfta neyin eğitilmesi? Zaten yüz yüzede olsa eğitilemiyorlar? Ayrıca çoğu derslere gelmiyor bile. Ne bu tantana ya. Hiç üniversite yüzü görmesek hak vericez âq.
Doğru. Herşeyin bı zamani vardır. Eğitim adı altında durumu dramatize etmeye çalışiyorlar. Gerek yok 1 ay 5 ay uzaktan eğitim al ülken bu durumdayken çok değil. Eğitim her zaman olur almak isteyen uzaktan da alır
yav sanki okul varken okula gidip adam akıllı ders çalışıyorsunuz da dersleri dinliyorsunzu da bir şey öğreniyor gibi duyar kasmayın be. işiniz gücünüz ortam olmuş o kafe bu kafe geneli için konusuyorum kesinlikle. ders çalışan adam akıllı o bölümü okumaya calısan kaç kişi var. herkes tutturmus okulalr kapatılmasın. bence komple kapatılması lazım bastan sıfırdan tek tek seçerek okula geri alınması lazım. milyon tane ögrenci var %99 u boş