Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,6b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bilgisayar programcılığı bölümü güzeldir ve iş konusunda da imkanlar rahattır. Bu alanda ilk sene matematik eğitimi görülmektedir. Sayısal ders barındırır. Hatta ilk yıl hangi dersler görülür kısaca bilgi vereyim.
Programın ilk yılı içerisinde göreceğin eğitimler; Programlama, matematik, algoritma, internet programcılığı, ingilizce ve görsel tasarım üzerinde derslere çok daha odaklanılır. Genelde üniversite 1. sene matematik dersleri muhakkak olur. Ama diğer yıllar içerisinde uygulamalı dersler, bilgisayar ve program üzerine genel bilgiler, eğitimler şeklinde ilerlenir. Seni bu süreç zorlamaz...
Benim kuzen okuyor ama iş var mı dersen orası biraz karışık. Kodlama ve yazılım kısmı Bilgisayar mühendisliği ya da yazılım mühendisliğine oranla daha basit ve eksikleri var. Ben bu bölümden mezun olan bir kişinin sırf bu bölümden mezun oldu diye işe gireceğini sanmıyorum ( Yazılımcı olarak ). Eğer kişi kendini yazılım alanında geliştirmek istiyorsa bol bol proje ve algoritma geliştirmelidir. Yapmış olduğu projeler bir nevi yapacaklarının teminatıdır denilebilir. İyi bir yazilimcinin iyi bir İngilizceye ihtiyaç duyacağını söylememek olmaz zaten. İngilizce yazılım öğrenmek için şart değil tabi ki fakat gelişim için gereklidir.
Cevap
5Cevap
Çok zor ama başarabilirsiniz
Mat bilgisine çok gerek yok, kolay bence 3.50 üstü ortalamayla bitirmiştim bölümü ama bilgim vardı biraz liseden kalan.
O yüzden gamersın adsjcudcncj
Aslinda o olay biraz yatkinlik istiyor. Yatkinligin varsa kolay. Ama yatkinligin yoksa hic bulasma
Değişir
Hayırr