Merhaba arkadaşlar ben kargo firmasında çalışıyorum cumartesi günü de çalışıyoruz izin almam gerekiyor ama ne diyip alabilirim ve deneme sürecindeyim şu an hastaneye gidicem cumartesi günü dedim akşam gidersin dediler yardımcı olur musunuz
1 ay
İş yerinden nasıl izin alabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yeni ve deneme süreci olduğu için, izin alma konusunda pek olumlu yaklaşmayabilirler. Çünkü oranın uzun süredir çalışanı değilsiniz ve deneme sürecinde izin almanız, iş veren kişiler tarafından olumsuz algılar yaratabilir. Size akşam izin verdilerse ve sabah için izin almanız gerekiyorsa, onlara hastane işini halledip direk geleceğin konusunda bir öneri bulunabilirsin. Eğer kabul etmiyorlarsa, yapacak bir şey yoktur onlarında iş prensipleri, uyguladığı kurallar farklıdır. Bir de deneme sürecinde böyle bir istekte bulunman, onlar tarafından düşünceye sebep olabilir. Yine de sen bilirsin. Güzel bir dille, üslupla konuşarak düşüncelerini kişinin öğrenebilirsin. Hayırlısı olsun...
Bu ne ya daha deneme sürecinde izinlere başladıysan
Sanane sana mı sorcam
Bu kafayla gidersen askere Zor alırsın tezkere
rapor al
İşte bende öyle düşündüm müdürün o lafından sonra alırsam da işten kaçıyo gibi görünürüm diye bide bizim deneme sürecimizi değerlendirecekleri zaman yanlış şeyler anlatırlar diye
Rapor alsam olur mu li