işten izin almam lazım bahaneleri sayar mısınız birisi öldü ya da hastayım diyemem ölüm raporu istiyolar ve hastayım desem revire gönderirler
bu arada hastanede calışıyorum :(
bu arada hastanede calışıyorum :(
Bir firmada calisip izin almak icin yalan soylemek yapilacak en sacma seydir git yetkiliyle konus durumunu anlat onemini vurgula mesai arkadaslarindan birini vardiyana gecmesine falan ikna et bunlarin hepsi rica ile olabilir yalana basvurma hepimiz insanizher insanjn ihtiyaci olur bu tarz durumlara ama yalan ya da bahane sana hem seviye hemde gurur kaybi yasatir
iş bulmanın bu kadar zor olduğu bir dönemde yalan söylemek çok doğru olmaz. Mutlaka ki iletişim kurabildiğin bir yönetici var git ona durumu dürüst bir şekilde anlat derim ben.
En kolay bahane hastalıktı onu da alamıyorsun işin zor.
Cevap
11Cevap
yalana lüzum yok, en sevmediğim şeydir, iste, verirler ne mutlu, vermezlerse çalış, ya da ille izin alman gerekiyorsa işten ayrıl, hırsızlık yapma !
Çalıştığın yerin doktoruna çıkman şart degil orda izin vermez kendi adamı Çünki sağlık ocağına çık hastaneye git sen kolemisin kişisel isim var bankaya gidicem de
sağlıkla ilgili hiç bir zaman yalan yanlış sebepler öne sürme...
hassas bir durum sağlık, sonra gerçekten sana ya da başkasına bu yalan döner...
regl oldum de en iyisi 1 2 gün kafa izini kullanacam de veya tükenmişlik sendromu de
git bir doktor ayart azck kaş göz yap naz et :D yazsn rapor
düğün? nikah? kardeşimin sünneti var?
3 kız kardeş olduğumuzu biliyorlar
yazın toplantımı olur okul yok bişey yok
Cok onemliydi apt toplantisi :D
Yalanına ortak olamam. Günahı senin boynuna.
bu gün hamile kalmam lazım de.
Okuyorum ben sınavım var
Bir yakınını hasta edebilirsin :D
öldüm kalbim durdu de kanka morg a yatmam lazım de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar