İşi ne yaparsam işte birabilirim 😒 aklımı bedenimi yormaya başladi artık
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çalışmayı bıraktığın andan itibaren düşünceni baska bir odak noktasına kaydırarak sen düşünüyor olsanda sorunların değişmeyeceğinin farkında olarak
Evden çalışıyorum bilgisayar is yerinde kalsa cok güzel olacak ama Şu an yan odada iş sinir ediyor beni 😂
Laptopun kapağını kapatıyorsun is bitti evden çalışıyor bide şikayet ediyor arkadaş ya 😂 yan odanın kapısını da kilitle çıkmasın ordan 😂
Ben gideyim dayak yemeden 😂😂😂
Asla hiç öyle birseye amacımız yok sadece elimizdekini bulmuşken isyan etmeye kızıyoruz 😂😁
O zaman biraz daha derdimi uzun anlatayim , fazlasiyla uzaklastim her seyden evden calismak guzel ancak bu sürekli hale gelince ev bile hapishane oluyor genc iken hayallerin disaridayken senin evde olman bu zor ek olarak arkadaşım yok 1 tane var oda uzak yapayalnizim bu kadar şeye bunlar şımarıklik olur ama durum bu
25 yaşında bir genç kadın neden yapayalnız insanlardan dikkat çekmek isterim sadece erkek değil insanlardan ne gördü de yalnızlığı seçti bunu düşünmek gerekir (özeldir belki anlatılmak istenmez saygı duyarım) fakat o genç kadına bir tek sebep için yalnızlığı seçerken içindeki çocuğa sordu mu diye sormak isterim çalışma hayatı her yerde bir kaos pandemi sürecinde insanlar evlerinde iken bile çalışan biriyim mavi yaka bir personel ile konuşuyorsunuz efenim sadece midemi yüksek bölüm sorumlusu ve inan bana çalışan bile aynı durumda çünkü pandemi insanı yalnizlastirdi ister istemez insanın sayılı sevdiği dostlarının olması iyidir arada görüştüğü arkadaşlarının olması da sosyalleşmek zor değil fakat kafa yapına uygun insanla sosyalleşmek gerekir ki ondan da keyif alabilesin insanlarin hepsi kötü ya da hepsi iyi diye bir kaidemiz yok çok güvenmeden açılmadan tanıyıp doğru insan olduğunu anladığımiz zaman güvenmeyi açılmayı seçerek sorun kalmaz gibi
Ne güzel anlattin, içimdeki çocuk bile birakti her şeyi fazla olgun olmaktan fazla dusunmekten her seyin fazlasindan yoruldum tutunacak bir sey kalmayinca işe takildim o da böyle oldu iste.. tanımadığım tanışmadığım birsine sadece sarılıp aglamk istiyorum
Göz yaşları insanin değerli parçalaridir her zaman unutma onları dökerken içindeki zehir de akıp gidecek mi ilk onca ona mantık yürütmelisin her an her dakika her saniye olgun olmaniza gerek yok böyle bir kuralda yok sadece bazı konulara özel gözle bakmak yeterli sorunun içindeki çocuğu yalnızlığa haps etmişsinde o çocuk oraya alışamamis biraz da olsa olsuna bırak hayatını saklanarak geçen bir hayat seni mutlu etmez illaki bir insanla akışına bırakmana gerek yok bir hayvan sahiplen saf sevgini güçsüz anlarını o görsün ama insanlar seni hala o güçlü kadı olarak bilsin hayatta yanlışlardan çekinme tecrübe ve deneyimle bir yerlere geliyoruz
Ne yaparsam iyi gelir onuda bilmiyorum ki Şu an aglamak iyi gelir gibi zaten biseyler icin harekete gecmem gerektiği ve kaybettigim ozguvenimi yerine getirmem gerektigi benim yoluna sokamadigim hayati kimse bana hazir tabakla sunmayacak haliyle
Güzel bir başlangıç farkındasın olayın neleri kaybettiğini biliyorsun kazanman gerekenleri de biraz dinlen kendini düşün nelerden hoşlanırdi eski sen nelere güler nelerle mutlu olur insanlarla olan mutluluğun değil senin kendi mutlu olduğun anları düşün sonra gerisi yavaşça gelecektir
Gözyaşı pıtırciklarimi silip harekete geceyim bari 🥳
Başlangıçlar güçlü kadınları daha güçlü yapar başarılar 😊😊
Kendine farklılıklar faklı aktiviteler kat meşgul ol
İş dışındaki sosyal aktivite ve arkadaşların ile
Arkadaş yok 😞
İşte şimdi yıkıldım
Ah ah 😒
Başka şeylere odaklanarak
Evden çalışıyorum bu cok etkiliyor 😞
Konuşacak birilerini bulmak evden ve işten uzak tutacak
Arkadas sitelerine üye olayim en iyisi 😂
Yok be kardeşim öyle değil örneğin samimi Bi arkadaşın veya brrdan biri güvendiğin vs vs
Bi arkadaşım var o da cok uzakta is arkadaşlarim iş yerinde sadece o anlık bana yakin bi arkadaşım olsa
Sanırım asosyallik var sende eğer yapabilirsen ve evin konumu müsaitse hergün 2 3 km yürü veya Bi kafeye gidip kafanı dinle
Kismenden az fazla psikolojik sorun olabilir bazi seyler bazi yasantilar uzaklastirdi her seyden
Asosyallik zor bir durum heleki pandemide en iyisi benim taktiği uygula
Kulaklık müzik ve kafana eseni yap yeni kişilerle tanış (sadece tanış) mutlu olmaya çalış
Deneyeceğim muhakkak 😌
İşe yarar şimdiden kolay gelsin
Çok zor