Evden Anketörlük işi için başvuru yapacağım. Haklarımı koruma altına alabilmek için neler sormalıyım?

Detayları okudum. Ayrıca son güncelleme kısmında yazdığınız yazıyı da okudum. Elbette haklarınızı ve kişisel bilgilerinizi koruyarak, sorular yönlendirerek, gereken bilgileri almak adına aklınızda bir düşünce bırakmadan ilerlemeniz en doğru verebileceğiniz karardır.
Güncelleme kısmında sanırım sormuşsunuz. Gayet sizinde hakkınız olan sorular ve bilinmesi gereken detaylar üzerine durmanız en sağlıklı irtibat şeklidir. Aklınızda herhangi bur tereddüt, şüphe kalmadan ilerlemeye özen gösterin. Hayırlısı olsun...
Burada sorduğunuz gibi muhatabınıza sorun. Mesajlar geçmişiniz kayıtlı kalsın.
Cevap
2Cevap
Bu anketörlük işi çok zor inan kimse siyaset hakkında bilgi ve genel soruları cevaplamak istemez Ben denemiştim Aşırı zor Çünkü kimse cevaplamak istemiyor
O yüzden kota sordum. Hangisi aylık en az kotayı söylerse orada çalışacağım.
Bende başvuru yapıyorum ama cv'ye bakıp geri dönüş yapmıyorlar 🥺
Sahibinden üzerinden ilan bul canım. Numarayla ulaşarak CV kontrolünü atlatabiliyorsun.
ohoo evden iş diyorsun bir sürü şey istiyoırsun kim verir o kadar bunları sana
Bazıları açıklamaya yazmış ama bunları vermeseler bile paramı vereceklerini garantiye almak istiyorum.
anketörlük işte zaten yattıgın yerden iş
Evet ve her gün 10 saat ekran başına kalıp türlü türlü kişiyle telefonla konuştuktan sonra beni 'yattığım yerden' sömürsünler istemiyorum. Daha önce başıma gelmese sormazdım zaten.
iyi o zaman sigortalı yemekli bulursan çalışırsın
Evden işte yemek ne alaka?
lalfın gelişi
Bilmiyorum 🤷♂️
En İyi Cevap