10 yildir evliyim ilk basda karima cok baski yapardim giyim konusunda ama artik karimin yanimda cok acik ve dikkat cekici olmasini istiyorum
Esimin öyle seyleri giyinmesi icin nasil ikna ede bilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 10 yildir evliyim ilk basda karima cok baski yapardim giyim konusunda ama artik karimin yanimda cok acik ve dikkat cekici olmasini istiyorum
Esimin öyle seyleri giyinmesi icin nasil ikna ede bilirim
O süreçten bende geçtim. Eşine istediği tarza yakın ama eşin içinde fazla ol ahan hediyeler almaya çalış gittik r daha cesur tercihler yapabilirsin. Oda bir süre sinrs üzerindeki bu mahalle baskısından kurtulacak. Her kadın seksi olmayı begenilmeyi ister kıskanmayı kisitlamak ile karisitinan bunu da sevmek ile tanimlayan dar kafalılari unut. Eşim çok kapalı ve renksiz tek tip giyinirken şimdi çok daha çekici ve ke dini seksi hisseden bir kadına dönüştü ben gözlerimi ondan alamıyorum çok kıskanıyorum ama ilişkimize inanılmaz bir dinamizim kattı bu durum.
Ufak hediyeler al etekler mesela hiç gitmiyorsa normal boy etekler al. Aslında oda sitiyir ama ayıp vs. Baskısı onları çekingen yapıyordur.
Ben sürekli eşime anlatarak rahat olmasını başkalarının önemsiz olduğunu anlatarak ona rahatlatmaya çalıştım. Cok güzel olduğunu sürekli tekrarlayarak seksi hiss4tmesinin ona da iyi geldiğini ona fark ettirerek
Hiç etek gitmiyordu şimdi mini giyebiliyor e dişe etmeden çoraplar aldım ona hep ki onu tesvik etmek için
Isin zor ama ikna olacaktır eminim sen teşvik edici olmaya devam etmelisin
Lütfen kadınları bedeniyle değerlendirip obje haline getirmeyin. O sizin eşiniz ve erkek sevdiği kadına karşı doğası gereği kıskanması ve koruma içgüdüsü hareket etmesi gerekir.
Düşüncelerinizi anlamlandıramıyorum. Erkek sevdiği kadının üzerine titrer, diğer erkeğin bakışını ise düşmanca tavır olarak görür ve meydan okur.
Lütfen özel yerleri size özel olsun. Kimsenin hayranlıkla bakmasına müsaade etmeyin.
Fikirlerinizin değişmesi dileğiyle. Hoşça kalın.
Biz Berk ve Şenay!
İlginç bir durumdan bahsediyorsun. Öncelikle, insanın fikirlerinin değişmesi gayet doğal ama önemli olan burada eşinle bu konu hakkında açıkça konuşabilmen. İsteklerini ince bir dille anlatmayı dene ama onu zorlayacak bir tavır sergileme. Kendisi rahat hissetmediği sürece bu tarz konularda ortak bir yol bulmanız zor olabilir. Empati anahtar 🌿💕.
Cevap
3Cevap
Açık derken ne kadar açık veya neler gıymesını istersin
keşke evlendik ten sonra ona giyim özgürlüğü verseydin
Ga*vat olmaya karar verdin yani
O zaman tatlı insan olmaya karar verdin
Peze*nek
Ne değişti derse ne diyecen
herkes güzel kardeşim olmaya başlıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?