Çocuk gelişimi bölümü önü açık mı?

Çocuk Gelişimi seçmek isteyenler için çocukları çok sevmiyorsanız hayaliniz falan değilse sakın seçmeyin ben 4 yıllık okuyorum son sınıfım illet bir bölüm önü flnda hiç açık değil (sadece açıktan 80 bin mezunu var) kreşte falan çalışmak istesen 2 ya da 3 yıl iş deneyimi istiyorlar 4 yıllık okuduysan rehabilitasyonda da çalılabiliyorsun ama onda da deneyim istiyorlar ayrıca anaokul öğretmeni olmuyorsun devlette anaokul öğretmeni sayılıp atanabilmen için 4 yıllık çocuk gelişimi bölümünü bitirdikten sonra pedagojik formasyon alman lazım (şu an neyseki okuyanlara hak tanındı ama geçen sene ve bu sene mezun olanlar 1 yıl daha harcayıp okuyacak o da 3.50 üstünde ise diploması)
Kısacası iş bulmak hiç kolay değil bende internette önü çok açık yazan sitelere kandım ve sevmesemde yazdım bölümü Çok pişmanım

Bu yazıyı önü çok açık diye yazanlar olucaksa diye bilgilendirmek amaçlı attım

4 yıllık çocuk gelişimi okuyacağınıza 2 yıllık sağlık bölümleri okusanız daha iyi çocuk gelişimi bölümü yıllık 20-30 kişi atarken 2 yıllık sağlık bölümleri 700-1000 kişi atıyor

şu an 2 yıllık sağlık bölümü falan seçmediğim için çok pişmanım dikkat edin sizde aynı hataya düşmeyin

Çocuk gelişimi bölümü önü açık mı?