Mesela otelde iş bulmak zor mu? Ne kadar zaman da yükseliş olur Ne kadar zamanda yöneticiliği şef olunur Sosyal hayat hiç mi yok hayat sadece iş mi
Mesela saat kaçta gidip kaçta dönüyorsunuz
Mesela otelde iş bulmak zor mu? Ne kadar zaman da yükseliş olur Ne kadar zamanda yöneticiliği şef olunur Sosyal hayat hiç mi yok hayat sadece iş mi
Mesela saat kaçta gidip kaçta dönüyorsunuz
Bir hafta cumartesi, diğer hafta pazar şeklinde izin günleri yaparlar. Aşçılar ve şeflerin işleri kolay değildir. Boş bir anda dinlenip, uyumak isterler ve haklarıdır dinlenmek. Hafta içi 8-10 saat, haftasonu 5-6 saat kadar çalışma süreleri vardır. Fakat bu rütbeden, rütbeye değişim göstermektedir. Daha fazla saat aralığında da çalışabilir veya daha kısa saat aralığında çalışma imkanı vardır. Sadece şunu net belirtmek istiyorum. Aşçı veya şeflerin boş günleri, saatleri pek yoktur. Varsa bile zaten ilk satırda belirtmiştim. Bir hafta cumartesi, bir hafta pazar günü şeklinde izinleri vardır. Ama net 6 gün çalışırlar...
Haftasonu 5-6 saat olması yine de sevindirdi
İzin günleri yok gibi bir şey 12-13 saat çalışıyorlar ve sabit çalışmıyorlar yani sabahtan akşama kadar veya geceden sabaha kadar çalışabilirler. İşleri çok yoğun ve stresli. Önce yamak çırak olarak başlarsın şef olman 5-6 sene sürer bence en az.
Cevap
0Cevap
Benim kuzenim baş sef . Çok yoğun çalışıyor. Kendi dükkan açarım daha iyi diyor.
Kaç yıldır meslekte
10 senedir
12 saat çalışıyorlar. İzin günleri belirsiz iş yoğunsa çağırılıyorlar
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!
En İyi Cevap