Erkek arkadşım dan yeni ayrıldım, arkadaşlarım ile de aram açıldı ve sınavlar falan derken kendimi çok kötü hissediyorum bunu yenmek için önerebileceğiniz şeyler var mı
1 ay
Stres i̇le başa çıkmanın yolları nelerdi̇r?

Erkek arkadaşınız ile aranızda ne geçti? Hangi problemler oldu? Neler yaşadınız? Bunları bilemiyorum. Ama hayatta evlenmek veya sevgili olmak kadar, boşanmak ve iki sevgili arasında ayrılık olması çok normaldir. Üzülebilir, strese girebilir veya sorunlar arasında mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Bunların geçici olduğunu önce kendinize söylemeniz gerekiyor. Süreç geçicidir, kendinizi toparlar ve yeni sayfaya bir şekilde tekrar oluşturabilirsiniz. Unutmayın şu an eğitiminiz ve meslek üzerinde ilerleme yolunuz çok daha önemlidir. Siz yine eğitim sürecinizde veya meslek hayatınızda güzel insanlarla karşılaşıp, sizin için hayırlı olan biri ile bir yolda ilerleyeceksiniz. Bence şu an sadece kendinizi, geleceğinizi düşünün. Elbette üzülür, ağlar, stresi en derinden yaşarsınız. Bu yaşanır, engellenemez. Sonunda toparlanmak sizin elinizde. Kendinizi derse odaklarken de, iyi gelecek şeylerle de ilgilenmeye başlayın derim. Emin ol canım, hakkında hayırlısı ne ise o olacaktır. Hayırlı bir insanın karşına çıkmasını dilerim...
Cevap
4Cevap
Bu geçici dünyada hiçbir şey kalıcı değil en mutlu animizda geçecek en kötü animizda geçecek inşirah süresi oku ferahlık verir
derslerinle meşgul et kendini, yeni arkadaşlar edinmeye çalış. Eğlenceli müzkler dinle arabeskten uzak dur. Ç, ikolata ye kahve iç <3
Stresten kurtulmak istiyorsan bol bol bira iç ama dikkat et alkolik olma 😂😂
Sürekli stres içindeyim
Stressiz insn var mi be
İçki 🥃
Saçını başını yol 😅
En İyi Cevap