Ben lisans mezunuyum önlisans okumak istiyorum önlisans bitirdikten sonra önlisans kpss ye girebilir miyim yoksa sadece lisansami girebilirim
1 ay
Lisans bitirip tekrardan önlisans okursam hangi KPSS sınavına girebilirim?

Ben lisans mezunuyum önlisans okumak istiyorum önlisans bitirdikten sonra önlisans kpss ye girebilir miyim yoksa sadece lisansami girebilirim
Şimdi lisans 4 senelik bir eğitim. Önlisans ise, 2 senelik bir eğitim olduğu için sizce hangisi daha yüksektir? Elbette lisans daha yüksektir önlisansa göre. Kendinizi her açıdan da geliştirmek, ilerletmek gerçekten harika bir şey bu yüzden sizi bu konuda takdir ediyorum.
Şimdi önlisans kpss sınavları 2 yılda bir olur. Lisans kpss sınavları her sene olur. Ve yüksek derecesinden dolayı, lisans kpss sınavına girmeniz gerekir. İlk onu bitiriyor, yüksek olarak lisans okuduğunuz için..
Merhaba, en yüksek olarak lisans mezunu olacağınız için artık önlisansa değil, lisans kpss'ye girebilirsiniz sadece. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
6Cevap
En yüksek eğitim derece hangisi ise onun sınavına girersin. Yani lisans kpss.
En yüksek eğitim derecen lisans olduğu için sadece lisanstan sınava girebilirsin.
Niye vites düşürüyorsun ya arabanın ayarlarıyla oynama
Lisans mezunu olduğu için sadece lisans kpss 'ye girebilirsin
Lisans mezunu sayılan bir aday ön lisans/ortaöğretim sınavına giremez.
Sadece lisansa girebilirsin önlisansın yanmış olur
Hangi alanda girmek istiyorsan ona başvurabilirsin
Lisans mezunu birisi önlisans kpsssine giremez.
Lisans KPSS'ye girebilirsin.
Girersin
En İyi Cevap