İlaç kullanmıyorum 19 yaşındayım Anksiyetem olduğu için fikir yardım amaçlı gittim sicile işler mi güvenlik olmaya engel olur mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞunu belirtmek istiyorum. Eğer psikiyatri raporun, ciddi psikolojik rahatsızlık sebebi ile sistemde kayıtlı belgelerin varsa, özel güvenlik olma şansın düşüktür. Ama herhangi bir raporun yoksa, kendini psikolojik açıdanda şu an rahat hissediyorsan, işe alınmama gibi bir durum yoktur. Zaten birçok güvenlik şirketi bu durumun pek üzerinde durmaz. Önemli olan güvenlik alanında aldığınız kart, belge veya eğitime bakabilir..
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
+1 yılTanısı konmuş bir rahatsızlığın ve dolayısıyla bir tedavi sürecin yoksa sorun olmaz. Ancak özel güvenlik şirketleri çok incelemez.
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAgır bir psikolojik sorunun varsa hastaneye yatmana nedenn olucak bir sorun gecmis olsun ama basit bir depresyonsa no problem
22 Yorumla- 1 yıl
@Azraeylul bende aynı durumu yaşıyorum ulaşır misin
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenlik olmak için heyet raporu şart heyet raporu alırken psikolog sana okey verirse olursun
32 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDoktor ilaç kullanmandan tedavi öykünden bahsederse sakin anlaşılır ve ikna edici tarzda konuş sonuöta bu psikolojik bişey bunu ölçecek alet edavat yok sen ikna etmeye çalış
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne