İlaç kullanmıyorum 19 yaşındayım Anksiyetem olduğu için fikir yardım amaçlı gittim sicile işler mi güvenlik olmaya engel olur mu
1 ay
Psikiyatriye gitmek özel güvenlik olmaya engel mi?

İlaç kullanmıyorum 19 yaşındayım Anksiyetem olduğu için fikir yardım amaçlı gittim sicile işler mi güvenlik olmaya engel olur mu
Şunu belirtmek istiyorum. Eğer psikiyatri raporun, ciddi psikolojik rahatsızlık sebebi ile sistemde kayıtlı belgelerin varsa, özel güvenlik olma şansın düşüktür. Ama herhangi bir raporun yoksa, kendini psikolojik açıdanda şu an rahat hissediyorsan, işe alınmama gibi bir durum yoktur. Zaten birçok güvenlik şirketi bu durumun pek üzerinde durmaz. Önemli olan güvenlik alanında aldığınız kart, belge veya eğitime bakabilir..
Cevap
2Cevap
Agır bir psikolojik sorunun varsa hastaneye yatmana nedenn olucak bir sorun gecmis olsun ama basit bir depresyonsa no problem
Güvenlik olmak için heyet raporu şart heyet raporu alırken psikolog sana okey verirse olursun
Tanısı konmuş bir rahatsızlığın ve dolayısıyla bir tedavi sürecin yoksa sorun olmaz. Ancak özel güvenlik şirketleri çok incelemez.
En İyi Cevap