Evet arkadaslar dis hek. Nasil bilirsiniz herkes meslegini soruyo ben de sorayim dis hek bir bayan ile evlenir misiniz beyler :D
Cevabın nedir?
Evlenmem.
Önce ağzıma s*çar böyle bir kadın, sonrada gel temizleyeyim der. Temizlerken içli dışlı detaylı yıkama yapar. Eline alır o demirleri, ara sıra kafama kafama vurur.
Sonra evliliğin ilerleyen yıllarında ben senin için neler yaptım. Ayaklarını değil, dişlerini yıkadım dişlerini der. Birde onun dırdırıyla uğraş.
Bu kadının bana sağlayacağı tek fayda, 70 yaşına dahi gelsem güzel bir gülümsemeye sahip olacağım sayesinde. Ne kadar içten bir gülümseme olur, onuda bilemiyorum bayan. :D
Hohooyy. :D Yine daldım gidiyorum. :D
www.google.com.tr/imgres02 Yorumla
Soran+1 yılAhhaha :D
- +1 yıl
Çiki çiki çikita. :D
https://www.youtube.com/watch?v=jwUFVPLPvkM
En İyi Cevaplar
+1 yıldoktor olcam doktor la evlenmem ama diş hekimi olabilir...
556 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bence de :)
- +1 yıl
ama diş hekimi olsam doktor secmem demiyim kısmetimiz kacacak hahah :)
Soran+1 yılBizim dis hek erkek az zaten mecbur bazilari tiptan birilerini bulcak :D ama nobetler kotu gercekten sizde :)
- +1 yıl
kötu tabi ya ama sınıflar kalabalıklaştıgı için nobet azalıyor iyiye işaret :) hangi univ. di?
Soran+1 yılHer sorunun altindasin resmen yetisemiyorum artik :D
- +1 yıl
haha can sıkıntısı şu an anatomi çalışmam lasımken çok boşum :)
Soran+1 yılBen de oyle ya haftaya basliyo sinavlar bide pratik odevler falan ama bunaldim ya :)
- +1 yıl
arada bir deşarj gerek tabii sen boşver sevgili falan derse ver kendini benim trollugume bakma bizim zamanımız yok sonra olur oyle şeyler :)
Soran+1 yılHic olmadi zaten ya burada boyle konustuguma bakma :D ama evde kalcak muamelesi goruyorum cevremde olmadi yok deyince
- +1 yıl
aynen öyle bendede durum aynı platonik misin yoksa deyip acır gibi bakan bile çkkıyor sadece gülüyorum :D
Soran+1 yılSevgili isi de zor zaten ya derslerle mi ugrasayim sevgiliyle mi :D
- +1 yıl
siz kızlar çok yazmasanız neysede elinden telefon dusmuyor kızın oyuzden sıkıntı neyse yat ya okulun yok mu senin :D
Soran+1 yılYarin ogleden sonra :D
Soran+1 yılBugunluk boyle ya yoksa surekli boyle degilim :D
- +1 yıl
teşekkurler :) bak bunu teklif olarak kabul ediyorum ve evet diyorum hhaha
Soran+1 yılAhhaha mezun olunca bekliyorum ozaman :D
- +1 yıl
sen benden önce mezun olcan olmaz oyle :SS
Soran+1 yılSen kacinci sinifsin
- +1 yıl
1. sen 2sin diye bir önsezim var ama...
Soran+1 yılAhhaha :D 2yim ben
Soran+1 yılHic 1. Sinif gibi konusmuyosun ama
- +1 yıl
zeka yaşım ileri galiba :)) 1 yastan nolcek ya 3 sene sonra aksam saat 7 de tamam mı pastaya yüzükte koyarım asdasd
Soran+1 yılAnlastik görüşürüz ozaman asdasdasd
- +1 yıl
anlastık şaziyemmmmmm :D
Soran+1 yılSaziye ne yaa insan evlenecegi insana saziye der mi :S :D
- +1 yıl
hoş isim şimdi şaziye hayriye fikriye ömeriye ahmediye :DD sende bana cruziye dersin malum :D
Soran+1 yılKaclisin sen
Soran+1 yıl:D:D
- +1 yıl
96 ama 1. sınıftan 2 ye atlatıyorlardı babam izin vermemiş :/
- +1 yıl
peki sen mustakbel eşim :&
Soran+1 yıl95liyim bana abla de ya :D
- +1 yıl
bak bunu dedin kalbimi kırdın ben en az 25 gosteriyom zaten bugun gozluk aldım iyice prof. havaları oldu bnde: D
Soran+1 yılNerde okuyon sana 1. Siniflardan bulcam ben :D
- +1 yıl
haha sen soyle aynı yerde cıkmayız umarım bunca laftan sonra :D
Soran+1 yılOnce ben sordum :D
- +1 yıl
koceeyylii your turn
- +1 yıl
yok yok ablam o benim bana kendinden güzelini bulcak haha
Soran+1 yılNerden bu kaniya vardin oksij3n :D
- +1 yıl
@oksij3n etiketlemessen göremez ablaa nereliydin :D
Soran+1 yılBalikesirliyim ablacim :D
- +1 yıl
hayallerim suya düşe düşe yüzme öğrendi zaten bir kulaç daha atsam karadayım kafasındayım :D
Soran+1 yılHayallerin neden suya dustu :D
- +1 yıl
balıkesirli çıktın baksana gerçi bundan önce pek düşmedi allaha şükür. D ilk düşüşte öğrendi yüzmeyi asdfasd
- +1 yıl
neyse ablam sohbetine doyum olmuyo ama proteinlerinko-translasyonel yolla taşınımına dair bir makale okuycam asdfad
- +1 yıl
ellerinden öperim
Soran+1 yılEl openlerin cok olsun kucugum ben de gidip biraz kavite acayim kendine iyi bak :D
Soran+1 yılArkadasla konusmamiz bundan ibaret degil zaten diger cevaplarin altinda da konusmuslugumuz var
- +1 yıl
Niye doktorla evlenmezsiniz
- +1 yıl
doktorlar çok yoğun ben 4 çocuk istiyorum doktor eş yapamaz heralde? :D
- +1 yıl
@xzxz73 haklısın :)
- +1 yıl
Hayatta dunyamiz nasil bir ortak paylasimin evresiyse sahsimda meslektas olarak zaten ayni ortak duygularin onemini yasayan ve paylasan olmak konunun en onemli cvbidir...
dis hek ne kurban olduğum ya :) gazi üniversitesindeki stajyerler kadar güzel değil heralde izmirin kızları :) süper güzeller :)
31 Yorumla
Soran+1 yıl:))
+1 yılmeslekleri böyle anlatmak olmaz her kadın evliliği hak eder ama böyle ayrımcılık neden yapılır bilmem :D
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrim yaptigimdan degil ya sadece soru bekledigimden fazla ilgi gördü :D
- +1 yıl
ozaman gizli kullancı olmasaydın belki popilerde olurdun dimi :D
Soran+1 yılYok ya popi olmaya gerek yok ama bu kadar cevap gelince baya güldüm :D
- +1 yıl
gül :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
159Cevap
3 tane diş hekimi çocukla aynı odada kaldım yurtta.. ''oğlum diş hekimliği okuyacam baba desin, şerefsizim reddederim it oğlu iti '' demişti biri :)) kızlarda çok pismiş, eldivensiz dişleri elliyolar iğrençler la dediydi...
113 Yorumla
Soran+1 yılBunu duymustum reddederimi hangi okuldaydi arkadasin :D haklilar valla okuncak bolum degil ama pis degiliz orda biraz sallamislar :)
Soran+1 yılAynen ya güldüm bayaa ama dis ogrencisi her yerde ayni :D
Soran+1 yılAhhahaaha Dogru ya :Ddd bir arkadas da maydanoz temizliyom falan diyodu her yerde ayni ben daha klinige gecemedim bakalim beni neler bekliyo :)
Soran+1 yılOlabilir ben de oyle olurum ins :) sirin guzel kokulu dis hekimi falan derler ins :)
Soran+1 yılÖyle tabi son sinif bircocuk anlatiyodu hastalarim cocuklarim gibi diye bizim deoyle olur ins :)
Soran+1 yılSizin bolum neydi
Soran+1 yılHm hepimiz mesleginin hakkini verenlerden oluruz ins :)
1 yıl10 Aylık iliskide sadece işini konuştu, nasıl müşteri kapacağını, nasıl komisyon ile müşteri calabilecegini , başka şehirde idi sürekli gidip geliyordum yanına... Ardından aracına kadar aldık, arac kullanmayı da öğrettim... Ardından bir havalar , bir gaza gelmeler, bu arada dislerime taktı illa yapicaz , bana indirim yaptı:) bedava diş hayali kurmayın yüzde 80 i sansar... Leş bir meslek hayatları var. Kim ne kazanıyor, kim bu ay kaç implant yaptı sürekli canım saçma bu muhabbetler dönüyor arkadaş ortamında... sakarya da arap ve ırak yoğunluğu olduğu için, bütün abaza erkek gruplarını özel alanlarına alıyor. Zengin avına çıkılıyor. Çünkü diş için müşteri getirecekler. Yani beyler sözüm iyi diş hekimlerinden uzak olsun. Implant firmalarının bedava bütün etkinliklerine katılmak için, implant firmasindaki erkeklerle sürekli iletişim içerisindeler.
01 Yorumla- 1 yıl
Yani demem oki ben ilişkimi bitirdim. kendim de mimar'ım. Hafiften bir güzel kardeşim varsa ruhunuzda dishekimi ile evlenebilirsiniz. Hepsine demiyorum ama sürekli iliskide iş konuşan bir kadın varsa karşınızda okadar itici birsey ki bu Allah kapı önünden geçirmeyi nasip etmesin...
- Sağlık konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki. Hem diş işlemlerini bedavaya getirmiş olurum... Diş önemli! :D
15 Yorumla
Soran+1 yılHerkes de belesci arkadas :D
- +1 yıl
İsin sakasi bir yana, onca okulda işte ugrasip da gelip benimle ilgileniyorsan, ben saygidan aglarim yani karsinda :D Milletin cenesini agız kokusunu cekmek zor...
Soran+1 yılHaklisin bakalim evlenecegim adam napicak :)
- +1 yıl
Haayırlısı diyorum, hersey gonlunce olsuuun..
Soran+1 yılAmin :)
Evlilik düşünsem hoş bir tercih olabilirdi , saygın , esnek iş saatleri olan , gayet de hijyenik bir meslek
14 Yorumla
Soran+1 yılOyle :) hijyen cok onemli bizde
Soran+1 yılAynen ama komik olan da ne biliyo musun bizim kantinde bu saydiklarin satiliyo :D
mesleklemi secilirki evlenilecek kadın nesi var diş hekiminin :) gayette evlenilir cokta guzel evlenilir dugun dernek yapılır gururda duyulur benim karım doktor diye :)
11 Yorumla
+1 yılDİŞ HEKİMİ Mİ :O Bir bayanda ilk dikkat ettiğim dişlerdir, ve yıllardır dişlere milyonları harcadım :)
hele ki diş hakimi bir bayan :O
Lütfen tanışabilirmiyiz :))10 YorumlaBiri ile evlenmeye karar verirsem öncelikler
1:) dış görünüşü
2:) iç güzelliği
3:) uyumumuz anlaşmamız
4:) güven
5 :) sadakat aslında bu birinci olur ama
6:) ailesi
7:) arkadaşları
8:) ekonomik durumu
Sabaha kadar yazarım ama mesleği hic aklıma gelmez çünkü insan ne is yaparsa yapsın kalbi temiz Olmalı ve beni sevmesi yeterli olur00 Yorumla
+1 yılBn evlenmek istemezdm ya dusunsene aksam eve gelince bugun ne yedin die soruyo cips falan dion basliyo cenesi bunlari yeme ayrica sunlarida yeme icme dislerine zarar gunde en az 2 defa dislerini fircala falan artik diyecek bahane de kalmaz bosar falan is aliriz basima da bn kestirip atarim ya kari bir git basimdan hergun ayni seyleri soyluon die sonrada gece kanepeye merhaba deriz odaya da amaz :))))))
00 Yorumla
+1 yılO kadar saçma bir soru sormuşsun ki kusura bakma da elin ayağın mı tutmuyoda kızım evlensinler ne guzel mesleğin elinde buna sevin koca peşinde koşma
21 Yorumla
Soran+1 yılCan sıkıntısından sordum zaten
- Sağlık konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılHayır evlenmem. Geçen Ankara üniversitesi Diş Hekimliğine gittim. Sigara içiyorum diye ağzıma ettiler. Tövbe evlenmem.
21 Yorumla
Sağlık konusunda 393 cevap paylaştı. Tabi ki, seve seve..
Çalışıp çabalayıp diş hekimi olmuş bir kız dururken, gezip tozmaktan başka bir şey bilmeyen aptal kokoşlara mı bakayım?
Diş hekimi olan kızın güzel olmasına da gerek yok, zekası ve azmi yeter..10 YorumlaNe saçma bir soru bu dış hekimi olduğunu söylemek için sormuşsun gibi geldi bence insanların mesleklerindeb çok meziyetleri önemlidir insan olsun yeter gerisi hikaye anlayacagin
06 Yorumla
Soran+1 yılGizli olarak sordum farkindaysan oyle bir amacim da yok malesef :s
Soran+1 yılCan sıkıntısından
Soran+1 yılBen öğrenciyim
evlenirim çünkü türk kızlarının en büyük sorunu ağızlarının kokması. en azından ağzı kokmayan işi gücü yerinde bir karım olur
10 Yorumla
+1 yılGenel konusmamakla birlikte herhangi bir doktorla evlenmek istemem. Bu kadar gorgusuz bir güruh olabilirdi ancak. Nedir bu statü farki artistligi onu da cozmek güç. Ben biriyle tanisirken isminden once unvanini söyleyen doktorlar tanıyorum. Düşün
03 Yorumla
Soran+1 yılYok ya ben ogrenciyim zaten oyle seyler yapmıyorum
- +1 yıl
Diplomayı alınca degismemen dileğiyle
Soran+1 yılAmin ins :)
Havada kaparlar canım meslegın var ıyı bence evlenirler :)
14 Yorumla
Soran+1 yılHayirlisi :)
Soran+1 yılSagolasin ins isini iyi yapanlardan oluruz biz de :)
+1 yılGazeteciyim ama evlenmem çok konuşurum mazallah sabah dişleri yerinde bulmayabilirim. Dişçiden korkarım insan korkusuyla hergün aynı yatağa girer mi :)
00 Yorumlaİyi olurdu ya son gittiğimde bir ton para gitmişti, şimdi gitmeye tırsıyorum 3-4 bine patlatacaklar diye.
Beleşe gelirdi nereden baksan oturma odası parası yani :D01 Yorumla
Yanlış anlama ama saçma bir soru değil mi hadi soruyu anladım bu kadar çok kişi niye cevap vermiş onu anlamadım.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de anlamadim :D bazen gunun sorusunda bu kadar cevap olmuyo :D:D
Hem de çok isterdim.. ama ne yazık ki öyle bir şansım hiç olmadı, bu gidişle de olmayacak gibi görünüyor..:((
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence evlenilir. Hem neden evlenilmesin ki ama ben asker olmayi istediğim için ben belki biraz sıkıntı çekebilirim sanırım :) hos 30 yaşına kadar düşünmüyorum evliliği
01 Yorumla
Soran+1 yılSiz gezicisiniz askerle dis hek evliligi zor olur
+1 yıldiş hekimliği bıraktım hayatta evlenmem benim için tüm anısı geride kaldı
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim de birakicam dedigim oldu bazen cok zorluyolar ama birakamiyosun iste
evlenilecek kişide olması mahsurlu bir meslek değil sonuçta, neden olmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılMahsurlu meslek derken?
+1 yılNiye evlenmesinler dert ettiğin konuya bak boşveerr gez dolaş keyfine bak :))
02 Yorumla
Soran+1 yılDert etmiyorum zaten ya oylesine sordum soru fazla ilgi gördü :D
- +1 yıl
Ne güzel işte ünlü oldun :)
Sırf evlenmek için diş hekimini bırak kraliçe ile bile evlenmem. Evlilik oyun değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılCan sıkıntısından soruyorum zaten daha ogrenciyim :)
Herhengi bir iticiliği mi var dişçiliğin? anlamadım ki açıklasana
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir tabiki niye itici olalim ki? Sadece birazcik korkuyo insanlar bizden :D
+1 yılKafa yapımız ve hobilerimiz uyuyor ise diş hekimi bir bayan ile evlenirim. Ama genetik mühendisi olmasını tercih ederim ya da psikolog
02 Yorumla
Soran+1 yılSen ne okuyosun
- +1 yıl
Güzel Sanatlarda Resim Bölümündeyim fakat nörolojiye ve psikolojiye aşırı ilgim var. Sınavsız giriş olsa belki birincilikle bitiririm bu bölümleri.
Mis gbi meslegi elinde kadin karsinda ezilmiyecek daha ne olsun
10 Yorumla
+1 yılÖpüştükten sonra.. azı dişinde çürük var kesici dişlerde tartar oluşmaya başlamış ,20 lik dişln alınması lazım , şekinde rapor sunmayacaksa neden olmasın :)
00 YorumlaDiş hekimi olman birşey değiştirmiyor birde benim işimi yapsanız o zaman ne yapardınız onu merak ettim.
00 Yorumla
+1 yılneden olmasın ki nesi var diş hekimlerinin :) son gittiğimde dolgumu yapan kadındı ve gözlerine dalmış gitmişim gemiş olsun dedi öyle kendime geldim :) belki de o sensindir :D
00 YorumlaEvlenmezdim 7/24 milletin dişini çekmekten evde pırasaya , ıspanağa maruz kalmak istemezdim ya da pizzamı demeliydim
08 Yorumla
Soran+1 yılOzaman sen de ogrenirsin yemek yapmayi :D
Soran+1 yılServis diye bisey var ;)
Soran+1 yılAc kalacan ozaman :D
Soran+1 yılAcikan insan yemegini yapar arkadas hic aciyamam
+1 yılkesinlikle... işi biraz zor ama bence üstesinden gelir.. sonuçt diş doktoru :D.. bakımlı olup, evine de bakarsa yeme yanında yat.. harbi yat :D
10 Yorumlaİş güç para pul bir yere kadar. O kişiyle bir ömür geçircen. Önemli olan dişi ya da diş hekimi olup olmaması değil karakteri..
10 YorumlaDesene kaplamalar bedavaya geldi <3
118 Yorumla
Soran+1 yılAhhaha
Soran+1 yılImplant da yapariz :D
Soran+1 yılOooo tamam ama haftaya sinavlar var yaa :s
Soran+1 yılOooo tamam oldu bu is :D ama dugun icin baska bir yer dusunmek lazim
Soran+1 yılSen ne okuyon damat adayim :)
Soran+1 yıl♥ :D
Soran+1 yılAsistan misin
Soran+1 yılOooo tamam 2 saglikci birbirimizi de anlariz :D oldu bu is
Soran+1 yıl2. Sinifim zaten daha :D:D
Soran+1 yılSenin 5+3 nasil oluyo ya tip 6 yil degil mi
valla hekim bir bayan bulsam hemen evlenirim ben normalde 30 undan önce evlenmem diyenlerdenim yani
02 Yorumla
Soran+1 yılSizin bolum ne
evlenirim ama dişimi ona çektirmem. bir kere kadın di doktoruna gittim. gücü yetmiyor sağasola çekiştirip duruyorlar:)
00 Yorumla
+1 yılEvlenirler tabi implant, dolgu parasindan yirtarlar
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes implant ve dolgu yapmiyo ama 8 bölüm var uzmanlik icin
dişçi fantazisi olanlar hadi bakalım buraya :) o bir yana niye evlenilmesin ki
10 Yorumla
+1 yılEvlenirim tabi taş temizlettikmi tamamdır :D
13 Yorumla
Soran+1 yılAhhaha :D sadece dis temizlemiyoruz biz ama :D
- +1 yıl
Ne bilim başka bişey için gitmedim ki dişçiye :) dolgu falan olur kanal tedavisidir daha daha öyle şeyler işte 20 lik diş çok sıkıntı yaptıydı bende Apranaxın dibine vurmuştum apranax getirtiriz ucuza falan :)) :P
Soran+1 yılAhhaha öyle yapariz artik :D
dişçi korkum var.. korkularımın üzerine gidip dişçi bir kadınla mı evleneyim yani? (şaka şaka yok öyle bir korkum :))
02 Yorumla
Soran+1 yılHic korkutucu durmuyorum :)
- +1 yıl
kocanım diye muayenehaneye çağırıp zırt pırt kontrol yapmazsan korkutucu bir tarafın olmaz :)) düşünsene ağzında maske elinde o ağzın içine bakılan metal küçük ayna 'Kocacığım gel dişlerine bakıcam. Valla bakim çürük varsa hemencik çekeyim' diye koşturuyorsun.. Aslında sevdiğinden yapıyorsun ama korkutucu yani.. :))
Sağlık konusunda 536 cevap paylaştı. Evlenirim implandlar beleşe gelir:/
25 Yorumla
Soran+1 yılCok belescisiniz arkadas :D
Soran+1 yılOgrenciyken harcadigimiz paralarin yaninda onlar normal :D ama cok tabi ben daha insafli olcam :)
Soran+1 yılHayirlisi :)
+1 yılTabikide evlenilir. bende sana sorayim veteriner hekim bir erkekle evlenilirmi
0107 Yorumla
Soran+1 yılSevdikten sonra neden olmasin?
- +1 yıl
Bence mantik evliligi olur. dusunsene baba veteriner hekim anne dis doktoru. cocukta doktor olur herhalde. benim babam disdru. o yuzden dis hek. sempatim var. hem bu iki meslek birbrne baya yakin bnce ikisininde egtmi besyil
Soran+1 yılHayirlisi :D olabilir tabi
- +1 yıl
Mikrop, anatomi, histo, farma, fizyo , patoliji bunlar bizdede szdede var. ayrica szde dus olayi cok iyi oldu. bizdede vus cikacakmis
Soran+1 yılBaban devlette mi calisiyo
- +1 yıl
Yok özel muaynehanesi var. sen nerde okuyosun
Soran+1 yılBen devlette calismak istiyorum cene cerrahi tabi ortodonti olursa özelde calisirim :)
Soran+1 yılNerde okudugumu bosver ;) sen mezun musun
- +1 yıl
Degilim bu benim 2. universtem cunku
Soran+1 yılIlk bolumun neydi
- +1 yıl
Kamu yonetimi biraz alakasz. veteriner hekimlik daha iyi is imkani vs. hekimsin sonucta. şu an 3. siniftayim
- +1 yıl
Ortodontiyle cerrahi cok guzel. ins basarili olursun
Soran+1 yılIyi yapmissin bence de
- +1 yıl
Dgs snaviyla gectm veterinerlige aoften labaratuvar veteriner teknikerligi okudum ayrica. kafan karismasin
Soran+1 yılIns ya ama ben daha 2. Sinifim :D cooook uzun yillar var onumde
- +1 yıl
Olsun yinede amac edinmek bile guzeldr. ayrica bende kucuk gosteririm
Soran+1 yılşu an kafam karisti iste :D ilerde nasil calismayi dusunuyosun kendine ozel bir yer mi acicaksin devlette calisma imkanin var mi
Soran+1 yılHmm :D sen nerde okuyosun
- +1 yıl
Var tabi kpssyle ataniyosun. ama ben pet sektorunde calismayi istyorum bkalim artik
- +1 yıl
Veterinerligin calisma alani cok. pet, buyukbas, at, tavukculuk, gida, ilac sektoru vsvs
- +1 yıl
Kendime klinik acarim pet klinigi. afyon kocatepede okuyorum
- +1 yıl
K. bakma ufak bir isim vardida o yuzden gec yazdim
Soran+1 yılHayirlisi olsun ya :) ben memleketimi yazdim buraya bizim okulda da bizim memleketten az kiz var belli olmasin diye yazmadim okulumu k. bakma ;)
Soran+1 yılÖnemli değil bosver
- +1 yıl
Iyi bkalim yanlış anlamada facein varmi. burdan herkes goruyo ne yazdgmizi hem birbirimizi tanimis oluruz
Soran+1 yılBen pek faceye girmiyorum zaten dersler falan sen de biliyosun zor baya buraya da arada giriyorum oyle
- +1 yıl
Rahatszlik vermem merak etme. zaten engelleme sansinda var. yinede sen bilirsn tabi
Soran+1 yılRahatsizlik vereceginden degil :D cidden pek kullanmıyorum
- +1 yıl
Biliyorum bizim okulda zor ama bulunsa iyi olurdu ama sen bilirsin.
- +1 yıl
Burdan konusalim enazndan seni tanimak isterim
Soran+1 yılZor tabi
- +1 yıl
Sizde komite degilmi
Soran+1 yılKomite yok bizde surekli sinav oluyosun ve bir dersten kalirsan da direk sinifta kaliyosun
Soran+1 yılSizdeki sistem nasil?
- +1 yıl
Himm duymustum sanki. bizdede zorya pato falan bazen cok zorlaniyorum neyse isin varsa ben seni tutmiyim ama enazindan arada burdan goruselim
- +1 yıl
Bizde 60 baraji var. ve hocalar milim oynamaz ayrica 2,4 sistemi getrcekler büyük ihtimal
Soran+1 yılYarin ders caliscam bugun bosum konusabiliriz
- +1 yıl
Dersler cok detay günü gününe calismazsan zor gecersin. bide sz anatomide Tektur gorurken misal biz 4,5 tur goruruz onlarin ivirxivir ayrıntılarinida
Soran+1 yılDogrudur anatomiyi hic sevmem zaten
- +1 yıl
Iyi bakalim ismin ne bu arada. kac saattr yazisiyoruz hala sormadik
- +1 yıl
Ben onur
Soran+1 yılIsmimi de bosver :D
Soran+1 yılElif ismini severim elif diyebilirsin burada
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Gizemli disci diyim o zaman
Soran+1 yılSen bilirsin:D
- +1 yıl
Bende ders calisicam
- +1 yıl
Iyi geceler
Soran+1 yılIyi geceler ders caliscagini düşündüğüm icin donmedim aslinda
- +1 yıl
Günaydın. Iyi calismalar
- +1 yıl
Napiyosun dr hanım nasil gdyor
Soran+1 yılSinavlar disler falan yogun yani senin nasil gidiyo
- +1 yıl
Benimde sinavlar vardi oyle yogundum. ama enazijdan dis yapmıyorum. Bu aksam musaitim sende musaitsen konusabiliriz
Soran+1 yılBugün sinav vardi oh cok şükür haftasonu oldu :)
- +1 yıl
Benimde bitti cok sukur nasil gecti sinavlar
Soran+1 yılBenim sinavlar daha bitmedi ya bugünkü sinavim iyi gibiydi :) cok calistim ama
- +1 yıl
Iyi bakalim basarilarinin devamini dilerim.
- +1 yıl
Ayrica 22 kasim turk dis hekimleri gunun kutlu olsun
- +1 yıl
Ciktinmi
Soran+1 yılYok burdayim Teşekkürler :) bilmene cok sasirdim pek bilinmiyo
- +1 yıl
Ben bilirim. ama sendende veteriner hekimler gününu kutlamani beklerim :d
Soran+1 yılTamam :)
- +1 yıl
Ne sinavin vardi bugün
Soran+1 yılMikro
- +1 yıl
En sevdgm derslerden biri parazit ve mikro. histoyu ise hic sevmem
- +1 yıl
Bizde listeria, bacillus , streptococcus, staphilococcus rhodococcus falan isliyolar
Soran+1 yılBiz bunlari cok ayrintili islemedik daha yuzeyel isledik
- +1 yıl
Zaten islemenizede gerek yok. szn dis hek. ilgili bussuru dersiniz var zaten.
- +1 yıl
Dislerimi sana emanet ederim ilerde. cunku dis hekmi fobisi var biraz bende. babamda dis hekimi ama var yinede :d
Soran+1 yılBu komik olmus ama :D
Soran+1 yılSen kaclisin onur
- +1 yıl
87 ama tipim 92li flndr. sen kaclisin :d
Soran+1 yıl95liyim ben
- +1 yıl
Yasin benim için çok önemi yok. en önemlisi fikirlerin uyusmasi bence bilmiyorum sen ne dusunuyosun
- +1 yıl
Sustun
Soran+1 yılBenim icin de cok önemli degil zaten burada da öylesine takiliyoruz :)
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ama ilerde nolur belli olmaz
Soran+1 yılBelki babanin yaninda staj yaparim :)
- +1 yıl
Olabilir tabi
- +1 yıl
Muhabbetim nasil sence :d
Soran+1 yılIyi noldu ki :D
Soran+1 yılBurcun ne senin
- +1 yıl
Hic sordum
- +1 yıl
Ya bisey dicem bu konuda cok israrci olmak istemesemde facebook adresini isticem. verip vermemek sana kalmis ama seni daha yakindan tanimak istiyorum. zirt pirt mesaj yazmam buna garanti verebilirim :d
- +1 yıl
Yay senin
Soran+1 yılIsmimi bile soylemiyorum :) face olmaz malesef
Soran+1 yılİkizler
- +1 yıl
Neden ama
- +1 yıl
Ne yanlisimi gördün zaten engelleme sansin var.
Soran+1 yılOzaman hic konusmayalim
- +1 yıl
Peki istemiyorum ama enazindan burdan muhabbeti surdurelim anlastikmi. buna bari evet de :d
Soran+1 yılBak ben buraya kafa dagitmaya giriyorum sevgili arayisinda degilim sıkıntıya da gelemem
- +1 yıl
Skntimi yarattim tanisak birbirimizi fenami olur
Soran+1 yılBurdaki tanismalarin gelecegi olmaz can sıkıntısından konusuyorum burada herkesle
- +1 yıl
Bende ergenler gbi surekli yazisalim demiyorum ama arada yazissak kotumu olur
- +1 yıl
Ya hakli oldugun noktalar var. neticede sanal ortam ama enazindan birbirimize zaman tanisak uzun vadeli dusun derim. Hemen bisey olsun demiyorum senin okulda agir benimkide agir
Soran+1 yılBen sana dogru düzgün cevaplar veriyorum zaten
- +1 yıl
Neticede ben kotu bir adam degilim 2. universitemi okuyorum acip faceden bakabilirsin ve bos biride degilim bunuda zaten anlamissindir. gonul eglendrmeyi sevmem ciddi dsunurum ve bu yüzden kaybederim acik ve net
Soran+1 yılMemleket neresiydi senin
- +1 yıl
Tesekkur ederim neyse saat gec olmus baya iyi geceler. yarin devam edelimmi tabi musaitsen
Soran+1 yılCumalari kendime tatil veriyorum yarin girmem
- +1 yıl
Iyi bakalim rahatszlik vermiyorum sana degilmi
- +1 yıl
Giresun gerci sen onuda soylemezsin o yuzden sormuyorum :d
- +1 yıl
Naptin bu hafta
- +1 yıl
Aslında sana kırgınim ama her neyse
- +1 yıl
Darildinmi niye cevap vermiyosun
+1 yılEvlenriken mesleğe bakmıyorum. Ama aklıma seksi ve kültürlü bir kız izlenimi geliyor :)
02 Yorumla
Soran+1 yılDis hekimi deyince mi?
- +1 yıl
Evet :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu an diş hekimi olan bir bayanın peşinden koştuğum düşünülürse, evet evlenirim :)
10 YorumlaKontenjana benide yaz hacı abla :) zaten ön disim dolgusu şarjlı dış fırçası yüzünden akşam dağıldı. Ilac gibi geldin :)
07 Yorumla
Soran+1 yılTamam haci kardesim her turlu dolgu yapariz :D
Soran+1 yılDislerin bize emanet ;)
Soran+1 yılOrtalik belesci insan kayniyo :D
Soran+1 yılDogrudur ya ben klinige gecemedim ama daha bilmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 ve 4 en zoru o zamnlar dışında sevgili de olunur evlenilir de
09 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi dis hek okuyosun
Cevap sahibi+1 yılevet , sizin sayınız çok fazla biz azınlıkta kaldık , kiymetizi blmyrsunuz boşverin dışarıyı bizi ancak bizler iyi anlariz. gün gelir aljinati sen kararsiz gün gelir ben kararim
Soran+1 yılAhhaha :D dis hek erkekler fazla cool! takiliyolar ondan sonra ben niye yalnizim ;)
Soran+1 yılSen kacinci sinifsin
Cevap sahibi+1 yıl5im ,
Soran+1 yılHangi üniversite
Cevap sahibi+1 yıloldu canm
. haftaya senin anatomi sinavin mi var?
Soran+1 yılNe alaka
hani nerde benle evlenecek var ise diş hekimi hemen yarın kıyalım nikahı
00 Yorumla
+1 yılTurizmciyim vergi mükellefiyim ablam diş hekimi. Evliliğe karşıyım.
00 Yorumla
+1 yılMeslege gore evlenmek ne kadar sacma kişinin karekter ve yapasına baglı olan evlilik dayima en saglam olanidir.
00 YorumlaDiş hekimleri öcü mü neden evlenmeyelim sevdikten sonra?
02 Yorumla
Soran+1 yılHic ocuye benzer halimiz yok :)
+1 yılGordugum bayan dis hekimlri cirkin ve yasliydi ama asistanlar harika ben asistanla evlenmeyi tercih ederim.
00 Yorumla
+1 yılmilletin ağız kokosunu mu çekecem derler ya. aha işte o meslek ske ske çektiriyolar :D
02 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi dis hek?
- +1 yıl
aynen diss atıyom.
+1 yılHayatta Dunya nasil ortak paylasim onemimizise, Duygulardada 21senelik ayni bransin shb olarak aynı ortak duygu ve dusunceleri yasayan olmak kadar butunlesmesidir diyebilirim.
00 YorumlaBeyaz önlük varsa bende varım.
80 YorumlaDoktorlukla evliliğin ne alakası var? Meslekleriyle mi evleniyor insanlar karakterleriyle mi?
00 YorumlaHerkesin ağız kokusunu çeken biri beni de çeker belki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldişlerim çok ağrıyor bedavaya getirmek için bir müddet çıkarım onunla çektikten sonra aldatır ihanet ederimm :D:D ahaha
02 Yorumla
Soran+1 yılPislik :D narkozsuz ceksin o dis hek senin dislerini :D
Cevap sahibi+1 yılgeç kaldı bedavaya getirdik :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiş hekimleri bana çok çektirdi. Son zamanlarda kötü biliyorum
00 Yorumlabu sorudan diş hekimi olduğunu anlıyoruz
12 Yorumla
Soran+1 yılAdayim daha :)
+1 yılIyi biliriz. Hos biliriz. :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))
- Devamını Gör (113)
Devamını Gör(158)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi