Şuana kadar sevgilim olmadı. Ortaokul, lise, üniversitede hep yalnızdım. Gelecek yıl okulum bitecek insallah. Tipsizim herhalde ki bir sevenim olmadı. Sevdiklerimden de güzelce ret cevabı aldım. Sorum şu, bu zamana kadar beni ben olduğum için seven olmadı. İlerde mesleğim dolayısıyla seven birisi olur mu? Yoksa yine yalnız mı olurum?
Bana edebiyat yapmadan gerçekçi cevaplar verin. Şimdiden teşekkürler
Bana edebiyat yapmadan gerçekçi cevaplar verin. Şimdiden teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Maddiyata ve/veya title’a önem veren birini bulursan evlenirsin madem dış görünüş konusunda pek özgüvenli değilsin.
Bu özgüven meselesi mi sence? Çevremde sevilen kişilere baktığım zaman ilk tercih edilen sevilenler hep eli yüzü düzgün olanlar. Sanki bir günde bu hâle geldik.
Yani sen kendini beğenmediğini belirttiğin için öyle bir yorumda bulundum. Belki de iyisindir. Sonuçta herkesin göz zevki farklı. Sen kendini beğenmiyorsun diye çoğunluk seni beğenmeyecek diye bir şey yok bence.
Ben kendimi beğenmiyorum mu dedim, beni beğenen olmadı demek ki beğenilecek bir tipim olmadı dedim. Karakter meselesine hiç girme zaten en karaktersizi bile seviliyor yeter ki tipi iyi olsun
Yanlış anlamışım. Yani evet, insanlar çoğunlukla dış görünüşe dikkat ediyor ilk olarak, her ne kadar reddedilse de… karakter çok geri planda kalıyor.
Şimdi ; ev , araba , bilmem kaç binlik gardrop
Makyaj ve sıva astar masrafları falan işte bi 10.000.000 tl ye olur ya kafaya takma
Merak etme gerçekten seni hakeden biri illa çıkar zamanı gelmemiştir sadece.
Böyle saçmalıklara inanmıyorum ben
Kızlar hep karaktersizleri seçer zaten serserileri seçer bu böyledir.
Bunu zaten biliyoruz
Bende aynı şeyi yaşıyorum nerde canım kız var onların yanında iyi erkekler var. Hep mi iyiler kaybeder
İyi dediğin erkekler yakışıklıdır karakter olarak hiç sanmıyorum
Yakışıklı olsa ne olur içi boş
Ama seviliyor işte
Yirmi beş yıllık hayatımda bunu öğrendim.
Ama sonu kötü oluyor.
Bende 26 yaşındayım böyle maalesef takılmıyorum artık
Evleneni de oluyor
Zamana bırak zaten mesleğin güzel
Bu zamana kadar çok bıraktım daha fazla kendimi kandırmak istemiyorum. Gidecem görücü mörücü birini bulup evlenecem
Erken değil mi 25 yaş
Neye göre kime göre ömrüm belki kısa. Gencken evlenmek istiyorum, günümü gün eden birisi değilim ki, beklesem bir şey değişmez.
Doğru diyorsun o zaman istediğin gibi birini bul evlen
meslek fetisi olan evlenir sadece mesleğe bakılarak evlenilir mi
Tipe bakarak evlenen de var, boya bosa bakıp evlenen de. Ben pek bir fark göremiyorum, renkler ve zevkler diyelim
tipe boya posa bakarak sevgili olursun da evlenmek ayrı bir şey
Ne alaka aynı işte
nesi aynı sevgili 1 hafta sürebilir evlilik hemen olur mu olmaz
Düğünden bahsediyorsan haklısın yoksa sadece bir imza atiliyor
Yüksek ihtimal seni asla sen olduğun için sevmeyecek, paran ve makamın için yanında bulunacak bir rezil evlenir seninle kanka. Dost acı misali
O da olursa tabi
Kadınlar adamla evlenir
He he öyle evet
Özgüvenin olsun
Özgüvenin olsundan kasıt nedir?
nasibin vardir mutlaka... seven biri cikar elbet
Üstüne atlar kızlar