Kızlar utangaç erkekleri sevmiyor bu kesin. Efendi erkekleri de evde kalmadığını bildiği sürece cekici bulmuyor. Elimde sadece meslek kaldı.
Az önce instagramımı kapattım, sebebi de sevgili değiştiren arkadaşlarım ve diğerleri yüzünden. Tandığım herkesin ya sevgilisi var ya da nişanlısı psikolojim bozuldu, kapattım. Buraya icimi döküyorum. Burayi da kapatacam, sonrası mecburi kariyer yolu.
Asıl sorumsa şu ben iki sene sonra mezun olacam ondan sonra uzmanlık derken 28-29 yasimda olacağım. Belli bir yaştan sonra hiç sevgilisi olmamış bir hekimle evlenmek ister mi kızlar?
(Tabiki görücü usulü)
Az önce instagramımı kapattım, sebebi de sevgili değiştiren arkadaşlarım ve diğerleri yüzünden. Tandığım herkesin ya sevgilisi var ya da nişanlısı psikolojim bozuldu, kapattım. Buraya icimi döküyorum. Burayi da kapatacam, sonrası mecburi kariyer yolu.
Asıl sorumsa şu ben iki sene sonra mezun olacam ondan sonra uzmanlık derken 28-29 yasimda olacağım. Belli bir yaştan sonra hiç sevgilisi olmamış bir hekimle evlenmek ister mi kızlar?
(Tabiki görücü usulü)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
neden evlenmesin her insanın bir alıcısı vardır hem işi gücün var birde efendiysen havada alırlar seni
Herkes öyle diyor ama bence alakası yok
diş doktoruma aşık olmuştum onu hatırladım bak
evlenilir niye evlenilmesin
Sevgilimiz bile olmayınca sorma gereği duyuyoruz ister istemez. Yaşım gidiyor da söylemesi ayıptır.
annene söyle o sana göre birini bulur büyük ihtimalle
Okulum bitsin söyleyeceğim
sen şimdiden söyle bence o öyle pat diye bulunmaz zaten
3-4 sene uzmanlık var daha o zaman bulsunlar
sen bilirsin
Buldu mu annenler
@Nurludisperisi sen 👉buldun mu
Bu hesabım yeni ve bulmadılar 3 yıllık diş hekimiyim artık. Zaman cok hızlı gecmiş vay be. Değişmeyen tek şey ise hâlâ yalnız olmam😂😂
@Zevkli_dokunuşlar aramadım ki
@miksizmik1 kaç yıl geçti kiii
@miksizmik1 bence ailenin bulduğu kişiden olmaz kendin tanışmak lazım ve içine sinen biri olması gerek doğru kişiyi bulmak zor doğru zamanda bulmak daha zor bence bu zamanlarda özellikle yaş ilerledikçe herkesin de kafasını karıştırıyordur, benim önümde çok zmaan var şimdiden endişelenmek belki saçma ama uzmanlık dus kariyer derken 30 yaş gelicek çevremde bir sürü evlenen olucak böyle olması da üzücü
5 sene oldu neredeyse soruyu soralı. Uzmanlık da okumadım klinik açtım. Aileme bıraktım ben artık. Onlar şu sana uygundur görüş konuş derlerse öyle yapacağım. Sevgili vs işleri benden gecti
iyi para kazairsa nie istemesin😂😂nerde yerin dolgim dustu😂😂😂
Kızlar anca işi düşünce gelir zaten. Okulum bitmedi henüz, ama sana yapacak olsam birse üç alırım.
😂😂😂 kiyamam sana ben ablasinin kuzusu okulunu bitir once. yavrum hayatini yasa kariyer yap ask seni bulur
Bizimkiler de böyle diyordu ama bir şey olacak gibi görünmüyor. Hayatını yaşadan kastın ne onu bilmiyorum yalnız.
bak burdada kizlqr yasina gore bulmak istedikten sonra😁
Kızları sen de cok iyi biliyorsun ki abla istek atınca dönmezler, dönerse bile mesaja cevap vermez, instagramda bir iki kere denedim birisi direkt engelledi birisi de hic cevap yazmadı.
yaklasimina bagli
Merhabadan veya iyi günler yazisindan ne gibi bir yakınlasma anlıyorlar da engelliyorlar anlamıyorum.
havalaniyorlar
Sonuçta olmuyor yani😅
benim 40 snedir olmuyor😂😂
Eee senin beni anlaman gerekiyor işte. Bazı insanlar sevilmiyor demek ki.
ben seni anliyorum biz ona bahsiz bedevi diyoruz😂😂
Bahtsız bedeviyi çölde kutup ayisi bile buluyor. Bize o da yok😂😂
olurbigun bekle bakalim😁
İnsallah ölmez de sağ kalırsak.
nie olelim be kendi adina konus😂😂
Kendi adıma diyorum zaten😅
olmezsim
İnsallah
isterler neden olmasin
Şöyle düşün lise okumusum, üniversitede kalmış 2 yıl pandemiden ne olacağı da belli değil ama bi sekilde o da bitmiş. Kimse sevmemiş etmemiş, sence sevgili bile olmayan kızlar evlilik düşünür mü? İnsan sevilebileceğine inanmıyor. Evlenmem icin birinin beni sevmesini degil uzman hekim olmayı bekliyorum.
Görücü usülü kimseyle evlenmem
Sen de haklısın sevenin varsa hic gerek yok zaten.
Bana göre kendi sectigin insan daha iyi olacaktır. Ama senin tercihin bu ise saygı duyarım
Benimki zorunluluk
Anladim umarim karsina iyi biri çıkar
Insallah
Modern görücü usulü gayet sağlıklı , arkadaş tanıştırması diye düşün ikinizinde karakterini biliyor bakıyor ikisi çok iyi anlaşır diyor gayet okey bence
@Nurludisperisi sende mi görücü usulü evlendin
İsterler