Ne yazık ki Elimi tutmaya çalışandan bacağın güzelmiş diyene kdr benm calismaya hakkım yok mu geçen sert görünüp suratsız davrandım en son iş gorusmesinde ordada sizde istek yok deyip yolladılar. Güzelim evet de bana göre muhasebe dalında iş olamaz mı napcam 😐😐😐 ?
2 ay
Girdiğim iş yerlerinde %50 tacize uğruyorum. Benim çalışmaya hakkım yok mu?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Küçük işletmelere başvurmayın. Kurumsal ve bilindik yerlere başvurun. O da olmadı şikayetçi olun öyle kişilerden
Tuhafmış küçük işletmelere başvuru yapma, şimdiye kadar çalıştığım yerlerde hiç böyle bişeye rastlamadım
İstanbul Anadolu yakasındaysan ulaş bana 9 senedir çalıştığım şirket var böyle bir şey olmayacak işine baktığı yer herkesin gelir görürsün uygun görürsen çalışırsın herkes ekmeğinde sonuçta yardımcı olmak isteriz size
Elindekileri kullanarak bir plan yapmalısın bence. Güzelsen sosyal medyadan ekmek ye bence. Hiç muhasebe işleriyle kendini paralama.
Güzelliğinin yanı sıra üniversite diplomam iyi. Kariyerim iyi olsun istiyorum makyaj kanalı açsam herkesi sollarim ama bana göre değil ki
Sevdiğin işi yapmak için gereken sermayeyi sevmediğin bir işi yaparak elde ediyorsun genelde. Sevdiğin işi yine yap. Ama bende maddiyatın getirdiği güçten yararlanmak için sosyal medya işine girmemek yanlış bir tercih olur. Makyaj kanalı aç veya saçma tiktoklar çekmekten ibaret değil sosyal medya. İşini yapatken çekeceğin 30 60 saniyelik vloglar seni ünlü yapar büyük ihtinalle, oradan da ek gelir olur
İstanbul Avrupa yakasında isen mesaj atar mısın bizim şirkete eleman araniyor
Muhasebe mi
Evet
Siz de taciz edersiniz
Ofiste çalışmıyorum hanımefendi banane sizden ben patronla geziyorum😅
Duaciyiz
Valla bende çalışıyorum çok güzel kızlarda var kimseyi taciz etmiyorum skinti sende olabilirmi
Pardon¿!!!
Sen biraz abartıyor olabilirmisin
Çok mu güzelsin canım
Nasil taciz ya saka gibi
Kendi işini kur diyecem de o iş de olmaz