+1 yıl4 yıllık fizyoterapi direk fizyoterapist olarak görev alınıyor. Diğer 2 yıllık fizyoterapi teknikerliği görevinde yer alınmaktadır. Benim tavsiyem 4 yıllık fizyoterapistlik okumandır. Tabiki teknikerlik okumak kötü bir şey değil, gayet güzel bir alan. Mezun olduğunda birçok sağlık kuruluşlarında, rehabilitasyon merkezleri veya spor salonlarına ait sağlık kurumlarında fizyoterapist uzmanının yanında çalışma imkanın var. Tercihine saygı duyuyorum güzel bir alan...
12 Yorumla
Soran+1 yılözelde psikoloji ingilizce okumak zor mudur sence ingilizcem iyi değil
- +1 yıl
Zorlanma ihtimalin yüksek. Çünkü psikoloji ingilizce genel anlamda belirttiği gibi ingilizce dil üzerine daha çok yoğunluk veriliyor..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılAlacağın maaş üniversiteyi anca 6 yılda falan amorti eder okumaya değmez, bir sene daha çalış devletta oku
14 Yorumla
Soran+1 yılAdı bilinen Türkiye’nin en iyi özel üniversitelerinden birinde okuyorum şu an bu yıl için tekrar hazırlanıyorum ama o sırada okulumda devam ediyor tabiki bırakmak istemedim doğru bir karar mı verdim bilmiyorum ama sınava girip tekrar bu sefer devlette okul öncesi öğretmenliği düşünüyorum
- +1 yıl
Memnun değil misin?
Soran+1 yılÖnü kapalı diyorlar atama baskınından o yüzden moralim bozuluyor birde hani önlisans ya bu devirde lisans mezununu bile takmıyorlar zor iş buluyor o yüzden lisans olan ataması iyi yapabileceğim bir bölüm daha okumayı düşünüyorum
- +1 yıl
Okul öncesi yerine besyo öneririm
+1 yılYüzüme baka baka yalan söylediniz yeminler ettiniz allah cc kattınız kallesler
01 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım ne alaka şimdi
Ablam Ftr okudu şu an işten çıksa yerini dolduracak tonlarcası var.
23 Yorumla
Soran+1 yılZor mu iş bulurum mezun olduktan sonra
Soran+1 yılEvet çoğu bölümün öyleymiş maalesef :(
+1 yılBence pilates eğitimide alarak hocalık yapabilirsin
07 Yorumla- +1 yıl
Bende beden eğitim öğretmenlik ve paramedik arasındayım
- +1 yıl
4 aya sınav var 🥲
- +1 yıl
güzel vücut yap besyo gir paramedik boş iş
Soran+1 yılBence öğretmenlik oku bende seneye mezunum fizyoterapi okuyorum ama bu yıl tekrar girip okul öncesi öğretmenliği düşünüyorum
- +1 yıl
@CutAndAlwaysExposed Ben paramedik okucam, teşekkürler bana görede besyo boş iş🙏😄
- +1 yıl
Ben işin içindeyim ama sen bilirsin @sudecik1212
- +1 yıl
@CutAndAlwaysExposed Sana göre besyo iyidir, bana göre paramedik beden eğitim öğretmenliğini çok düşündümama ilgi alanıma girmiyor
+1 yılKesinlikle oku simdi okdr rovastaki anlatamam sana
01 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum şu an seneye mezunum
+1 yılFizyoterapi 4 yıllık değil mi ya🙄
01 Yorumla
Soran+1 yıl4 de var 2 de ben 2 yıllık olanı okuyorum
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılÖnlisans fizyoterapist var mı ki?
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama fizyoterapist olmuyor fizyoterapi teknikeri oluyor
- +1 yıl
O yüzden sordum bende zaten
Soran+1 yılOkumak mantıklı mı
- +1 yıl
Bence gayet mantıklı, bende şu anda ikinci bir üniversite okumak istiyorum ve az önce bununla ilgili bir araştırma da yaptım
Soran+1 yılSağlık alanında iş var diyorlar sağlık alanında oku bence ama ben bu yıl tekrar hazırlanıyorum sözelden girip okul öncesi okumak için bu bölümüde bırakmadım eşimde bir diploma olsun diye doğru karar vermişimdir umarım
Soran+1 yılElimde **
- +1 yıl
Ben zaten sağlıkçıyım ve evet çok doğru diyorsun sağlık alanında iş var bende laborant ve veteriner sağlık okumak istiyorum 😊
Soran+1 yılGüzel bir seçim bence :)
- +1 yıl
Evet bence de öyle ama kafamda bir iki bölüm daha var sağlık dışı olan
Soran+1 yılSağlıktan sıkılmışsan eğer farklı bir bölüm okumak daha iyi olur belki ama seviyorsan sağlık öyle devam et derim
- +1 yıl
Yok sağlık alanını seviyorum hatta mesleğimi severek icra ediyorum ama insan çalışırken de okumalı bence o yüzden okumak istiyorum fakat sağlık alanı dışında farklı bir bölüm mü okusam diyorum acaba
Soran+1 yılsağlık okusan aşina olduğun için daha rahat anlayıp okursun eğer farklı bir bölüm okursan da senin için bir farklılık olur karar senin
Bence çok güzel ama yinede herseyini iyi arastr
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
İyi ama atamalarda biraz sıkıntı var
08 Yorumla
Soran+1 yılİngilizcem iyi değil psikoloji İngilizce puanım yetiyor oraya geçmek daha mı mantıklı
Soran+1 yılPsikoloji okurdum ama daha Türkçesi zor diyorlar İngilizcesi daha bi zordur o yüzden vazgeçtim okul öncesi öğretmenliğinde karar kıldım çocuklarla ilgilenmek daha eğlenceli olur benim açımdan diye
Soran+1 yılTeşekkür ederim tavsiyelerin içinn
Oku gitsin her meslekte is arayacaksin
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi mezun senen mş
08 Yorumla
Soran+1 yılSeneye mezunum
Cevap sahibi+1 yılBu bölümden mi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılİş hayatına hazır mısıb
Soran+1 yılİş bulursam hazırım olmazsa kpss memurluk veya okul öncesi falan düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılOkul öncesi baya iyş bende öğr deyim
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica
+1 yılEvet hos bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler