Üniversite mezunuyum ve asgari ücrete mağazada çalışıyorum. Hergün de ne kadar a. Ptal insanlar diye kendimi yiyorum. Annemin tanıdığı işe annem kayıt oldu açık olursa belediyede işe koyacaklarmış. Ama içim rahat değil.
1 ay
Annem iktidarın partisine kayıt oldu bana iş bulmak için, sizce bu kötü mü?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Valla ben hakkımı helal etmiyorum annene de onlara destek olana da şayet sen sorgula üniversite mezunusun sen niye kendi işini yapmiyosun niye devlet sana iş garantisi vermiyor bunlar senin hakkınken niye illa partilerine üye olmak zorundasın annene de bunlara oy vermesin haram lokma kursak tıkar
Bende ülkeye heykelden başka bir icraati olmayan tam tersine zarar veren pkk ya terör diyemeyen chp ye pkknin uzantısı olan hdp ile iş birliği yapan bize kurşun sıkan teröristlerden oy almak için yalakalık yapan 7 li masaya hakkımı helal etmiyorum dağda sen de kardeşim dediğin devrenin naaşını sırtında getirdiğin zaman anlarsın ne demek istediğimi
Hadi birader kendi işine bak sen vatanseversin biz hainiz hadi uza
Sen yat sıcak yatağında oy verdiklerin sıkıyor bize nede olsa
Tamam tamam dağdada siz CHP lilerle iyi partililerle savasiyosunuz doğru haklısın hatta PKK yi Kılıçdaroğlu kurdu dimi akşener de fetonun kızı 😂😂
Bize hdp sıkıyor onları da sizin meşhur 6 li masa destekliyor
Yav tamam sen haklısın haburda PKKlilari Kılıçdaroğlu karşıladı Oslo'da Dolmabahçe de Kılıçdaroğlu PKK ile pazarlık yaptı fetoye dön gel diyen aksenerdi Osman Öcalan'ı TRT ye Kılıçdaroğlu çıkardı mektubunu Kılıçdaroğlu okuttu dimi Erdoğan bunlara heo karşı çıktı ama millet kıymetini bilemedi 😂😂
Hadi cevap ver bunlara dağda savaşırken senin Erdoğan'ın acaba seni dusunuyo mu
Cahile laf anlatılmaz hep bildigini okur
Tam üstüne bastın biz cahiliz sen bilgilisin
Tamam iyi akşamlar
İşe yaramaz. İktidar, mitinglere katılana eşantiyon eşya dağıtana sürekli parti binasında vakit geçiren iş ayarlar
Etik değil fakat opportunist biriysen düşünmeye bile değmez. İşini yapabilecegin en iyi şekilde yap yeter
Yapacak bir şey yok o da seni düşünmüş sonucta
bir yandan iyi bir yandan kötü
onlar zaten yandaşları alcaklar bari seni yanlişlikla seni alsinlar iyi yapmisin
Hata, denize düşen yılan misali. Mevcut iktidar gitmeden sana iş çıkmaz.
PKK liysan IBB hemen is veriyor, oraya basvur!!
Yani seçime 6 aydan az kaldı değermi deymezmi seçimden sonra beli olur
Bu adam gitmez maalesef. Ülkede a. Ptal çok.
Gidecek bu sefer bana güvenebilrsin
Pek umudum yok
Gider oyu çok düştü
Ben siyaseti baya takip ediyoruö
Ben chp gençlik kolarımda üyeyim
Umarım diyim
Neden gizlisin
Bizde Atatürkçü aileyiz ama annem de işte benim üzüntümden etkilendi
Annen baya uyanık miş
Napsın ana yüreği işte
Reisle yola devam annen doğru olanı yapmış
Annem doğru kişi olmadığını ülkeyi batırdığını biliyor
Ülkenin batmış halini görmek istiyorsan 90lı yılları araştır Allah herkese böyle batış nasip etsin
Bidaki seçim muhalefet olacaklar umarım 🤦😂
Hayir.. m