anksiyeteli olduğum için kendi işimi yapamadım ben de buraya başvurdum. Olabilecek en az sorumluluk ve riskteki işe girmem gerek. Sizce nasıl iş
1 ay
Çiçekçide çalışmak zor mu?

anksiyeteli olduğum için kendi işimi yapamadım ben de buraya başvurdum. Olabilecek en az sorumluluk ve riskteki işe girmem gerek. Sizce nasıl iş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Keyifli, biraz aktif ve çok sıcak, sevimli bir iş olduğunu düşünüyorum. Size iyi gelebilecek, yapabileceğiniz alanlara yönelmeniz her zaman çok daha önemlidir. Bu yüzden güzel bir tercihte bulunduğunuzu düşünüyorum. Umarım işe alınırsınız. Hem sosyallik, hemde ruhsal, psikolojik dahi size çok iyi geleceğinden eminim. En azından bir başlangıç yapın. Eğer size iyi geliyorsa, devam edersiniz. Ama size herhangi bir olumlu sonuç yaratmıyorsa, başka bir sektörde de deneyim elde edersiniz..
Ya görüştüm bakalım alırlar inşallah. Patron vazgeçirmek mi istedi yoksa ayrıntı ogrenmek mi bilmiyorum işte iş zor yoğun yolun uzak vs bunları düşün gibi şeyler söyledi. Ben çok istiyorum. Yani neyin nazı bu sanki kafa isteyen iş. Beni kafa isteyen işlere alıyorlar hep ben de o işleri istemiyorum . Alırlar mı sence alacak olursak döneriz falan dedi. Gecen sene bir yer öyle demişti ve dönmüştü çağırmıştı bunları bilmiyorum napar
Zor Bir şey değil aslında bende çalıştım benim çalıştığım yer biraz yoğun olduğu için tempo isteyen bir işti
Keyifli iş. Ben de sektordeyim
Ya görüştüm bakalım alırlar inşallah. Patron vazgeçirmek mi istedi yoksa ayrıntı ogrenmek mi bilmiyorum işte iş zor yoğun yolun uzak vs bunları düşün gibi şeyler söyledi. Ben çok istiyorum. Yani neyin nazı bu sanki kafa isteyen iş. Beni kafa isteyen işlere alıyorlar hep ben de o işleri istemiyorum. Alırlar mı sence alacak olursak döneriz falan dedi. Gecen sene bir yer öyle demişti ve dönmüştü çağırmıştı bunları bilmiyorum napar
Hangi şehir. İstanbulsa eğer hangi çiçekçi hemen hemen hepsini tanırım.
Yok Ankara ama ben farklı bir şey sordum