+1 yılCanım psikoloğa gitmek, öğretmenliğe herhangi bir engeli yoktur. Ancak polis, asker meslek içerisinde bu konuların engel olma ihtimalleri vardır. Psikoloğa gittiğin zaman, senin sicilinde veya diplomanda sağlığın ile ilgili bilgiler yazmayacak. Gönül rahatlığı ile gidebilir, kendini rahatlatabilir, duygularını ve sıkıntılarını uzmana paylaşabilirsin..
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki sağlık raporu vermezlerse ya da orada muhtemelen gözükecektir ondan dolayı sıkıntı oluşur mu
- +1 yıl
Bir sorun olacağını sanmıyorum..
En İyi Cevaplar
+1 yılPsikiyatri gitme. Cinsel takıntılar vardı gitti. mm. tecavüz etme riskine karşılık beni antiantojen verdiler. * kalmıyor. 4 yıldır erkek değilim. Siciline işlendi. İş yerinde karşıma çıkıyor. O derece ama psikolog da sorun yonl
02 Yorumla
Soran+1 yılpsikologdan sıra alamıyorum ki sadece psikiyatrdan alınabiliyor. Yani anlamadım benim durumum sadece baş ağrısı ve stres bunun için de sorun olur mu 😔
- +1 yıl
Anladım ama özel psikoloğa git. Kadın gibiyim. Erkek değilim. Arkadan kaç erkek ilişkiye girdi. Gay oldum. kadinlik hormonu veriyorlar hala.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende saglikciyim. Atama bekliyorum. 1-2 sene once gitmeyi dusundum ama internetten arastirinca sorun cikanlar olmus. O yüzden bende ailemde korktuk meslege baslarken sıkıntı olur diye. Kaldi öyle. Bazen sıkıntı çıkıyormuş cunku. Dedim en iyisi garantiye al, gitme. Keske normal doktora gittigimiz gibi gidebilsek ama olmuyor.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔 ben geçen sene de gitmiştim anksiyetem vardı. Yani mecburdum. Ne yapacağımı bilmiyorum bu şekilde olup atanan hiç görmedim ya da kimse söylemiyor mu gitmiyor mu emin değilim.
+1 yılHayır sadece PMYO POMEM pilotaj gibi bölümlerde dikkat edilir öğretmenlikte öyle bişey yok
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok. Psikologun bile kendi meslektasina gittiğini unutma..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMalasef sorun çıkar bir arkadaşım buna benzer bir sıkıntı yaşamıştı konuşabiliriz eğer istersen
13 Yorumla
Soran+1 yılhadi yaa anlatabilir misiniz
Soran+1 yılolur tek kişi beğenmiş o siz misiniz
Cevap sahibi+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de stresten ağrılar çekiyorum sana kayropraktik öneririm. Düzenli uyumaya çalış
06 Yorumla
Soran+1 yılstrese bağlı olunca bu yöntem etkili oluyor mu
Cevap sahibi+1 yılOlur tabi ama öncelikle her ne derdin varsa kendini sakinleştir gerekirse bir hafta ağla ama güçlenmiş şekilde kalk. Psikologa gidince var olan hayatın geçmeyecek hiçbir şey değişmeyecek ama sen değiştirsen her şey değişir
Soran+1 yılsadece düşünme biçimimi değiştirebilmeyi istiyorum bunu da terapi ile öğrenebilirim diye düşünmüştüm. Kendi başıma başaramıyprum çünkü düşünceler stres beni ele geçiriyor gibi. Ağlayamıyorum ama çok kaygılanıyorum :((
Cevap sahibi+1 yılTerapi işin fantezi kısmı ben kendimde şunu fark ettim sorunlar var evet ve bununla beraber adet öncesi gerginlik var bende dünya kapkaranlık geliyor dengem sarsılıyor. Bir defter tut kendine günlük uyumadan önce ve uyanınca duygularını kısa not tut sonra bak bakalım istikrarlı bir şekilde mı bunalıma giriyorsun. Bir de glütensiz beslen büyük ihtimalle bağırsak problemleri yaşıyorsun d vitaminin azalmış
Soran+1 yılsonrasında ne yapacağım defterde yazılanlar sonucunda? Bende genel olarak hep bi düşünme hali var ve hep yalnızken kafama üşüşüyor biri yanımdayken böyle olmuyor.
Cevap sahibi+1 yılYazdıklarının tarihine bak istatistik yap adetten ne kadar önce ne kadar sonra ne duygular hissediyorsun ona göre bilincin artar. Yalnızken hepimizin beyni düşüncelere dalar boş kalmamaya bak kitap oku seni üzecek şeyler izleme. Vücudundaki hormon ve vitaminler oynadıkça stres seviyen de artar bunalımın da dediğim gibi öncelikle beslenmeni düzenle 6 ay disiplinli bir şekilde yapsan arkadaki farkı görürsün. Düzenli tolete çıkıyor olman bağırsakların iyi çalıştığını göstermez. Tahıl beyin kitabını oku muhakkak. Bütün bunlar sendeki sıkıntıyı giderir inşallah bir de Müslüman mısın bilmiyorum ama manevî yönüne dikkat et kendini muhafaza et
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence ilaç kullanmak sıkıntı olur.
00 Yorumla
+1 yılDegil
00 YorumlaDeğil
00 YorumlaDeğil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil.
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım