- Anadolu İmam Hatip lisesi mezunuyum ek puan ile yerleşebilir miyim sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞimdi anadolu, imam hatip, çok programlı liselerde diploma puanı sadece baz alınarak yks notuna eklenir. Ama meslek liseleri, bir alanda da eğitim gördüğü için sadece meslek liselerinde, ek puan hakkı vardır. Oda ancak üniversite sınav sonucu istediğin bir puan elde edip, lisede okuduğun bölümü üniversitede tercih edeceksen yerleştirme puanının üzerine ek puan eklenerek, kullanma şansın olur. Lisede okuduğun alanın dışında, bir alandan tercih edersen ek puan işe yaramıyor...
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba ilk once obp puanı herkese verilir :) benim bildiğim eskiden öğretmen liseden çıkışlı olanlara ek puan verilirdi, birde sağlık lisesi de ek puan veriyordu hala öyle mi bilmiyorum.250 puan almak zor değil 30 tyt neti yani 🙄
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
+1 yılBu konu da pek bir bilgim yok ama bende asker olucam... Askeriye alanında bir nevi meslektaş olucaz sayılır yolun bahtın açık olsun canım...❤️🤗
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 💓☺️
- +1 yıl
Rica ederim..🤗
Gizli Üye(18-24)+1 yıl250 puanida al bir zahmet ya kör sasi girse alir o puani
11 Yorumla- +1 yıl
Valla doğru şimdi 🤣🤣🤣🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılek puan herkese geçerlidir sonuçta Polis meslek yüksekokulu diye geçiyor 2 yıllık bir fakültede ek puan geçerliyse burada da geçerlidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma araştırdım sadece meslek lisesi mezunu diyor
hocam 2 puan ver diyenlerden misin sende..
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka sorumla
Polislik ham puan ile alır ek puan sayılmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Polislik okumak istiyorum. Tyt puan 250 olması lazım. Ek puan sadece meslek lisesi mezunları için mi geçerli?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat