bulunduğum ilçede başvuru yaptım gittim ilçe milli eğitime kadın bana dediki puanında çok düşükmüş ya iyide yüksek olsa zaten atanırdım değil mi ayrıca ben kendi mesleğimi yapmak için başvurdum öğretmen olmadığı halde ücretli öğretmenlik yapanlarda var bana puan sorması saçma değil mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÜcretlil öğretmenlik için herhangi kpss sınavına şart yoktur. Sadece sözlü sınava girerler. Ancak sözlü sınav sonucundan, her şey olumlu sonuçlanırsa sözleşmeli öğretmen olarak okulda görev alabilirsiniz. Ama tamamen kalıcılık, devlet memuru olarak zemininizi sağlamlaştırmak için, kpss sınavına girmeyi ihmal etmeyin. Hayırlısı olsun..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır KPSS puanına bakilmiyor ücretli öğretmenlikte. Ama ücretli ögretmenlik baya zorlayıcı oluyor özel okullarda patron veli oluyor ögretmenin değeri pek kalmıyor. Arkadaşimdan biliyorum 3 yıl sözleşmeli yaptı baya bir bunalmişti neyse sonunda atandı da kurtuldu
00 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, ben şu an pedagojik formasyon eğitimi alıyorum. Bir arkadaşım geçen hafta işe başladı ücretli öğretmen olarak. KPSS'siz ve formasyonsuz girdi yani herhangi bir puan gerekmiyor, merak etmeyin. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
gerekir puana göre sıraya koyuyorlar yuksekten baslayıp dusuge dogru ihtiyaca görre okullara yolluyorlar
08 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi ya
Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ederim
Soran+1 yılSınıf öğretmeniyim 67 almıştım son sınıf olduğum için çalışamamıştım
Soran+1 yılBen birinci dönem başvurmuştum ama çıkmadı ikinci dönemde ben istemem bende sınava hazırlanıyorum
+1 yılMaalesef torpil işliyor ücretli öğretmenlikten buna çok rastladım
00 YorumlaPuan istediklerini ilk defa duydum
11 Yorumla
Soran+1 yılBende
+1 yılPuan şartı aranmıyor.
10 Yorumla
+1 yılPuan şart değil, ihtiyaca göre.
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBranşın ne
03 Yorumla