+1 yılTamamen başlangıç yapacaksan temelden, yetişmez. Yarım kalır ve eksik bilgiler ile sınava girmiş olursun. Ama temelin varsa, konular az kaldıysa gayet rahat şekilde yetiştirirsin. Tavsiyem eğer yeni bir başlangıç yapıyorsan en azından yapamadığın konulara yönel ve yapılabilir hale getir derim. Test çözmeye odaklan, ÖSYM geçmiş sınavların denemelerini çöz, dışarıdan bir kaynak temin et denemelere odaklanarak ilerlemeni öneriyorum. Ancak bir şekilde toparlama yapabilirsin. Hayırlısı olsun, umarım güzel bir sınav geçer ve istediğin bir alanda, okulda eğitimini tamamlarsın..
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol inşallah temel var biraz ama tekrar etmem lazım onlarıdq
- +1 yıl
Sen başarırsın canım🩷 kendine güven, ben sana güveniyorum..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sözel veya eşit ağırlık ise yetişir, sayısal imkansız
011 Yorumla
Soran+1 yılEşit ağırlık ama matta geçen sene üslü sayılara kadar çalışıp bırakmıştım tekrar edicem oraya kadar edebiyat yok pek sosyal hiç çalışmadım daha
Soran+1 yılPeki coğrafya tarih
Soran+1 yılPeki sağol türkçeden önerebileceğin kaynak var mı
Soran+1 yılHangisi kolay palme ve limit zor galiba 345 in tyt ayt matını aldım baslıycam yarın inş
Soran+1 yılPeki bu dediklerin coğrafya tarih için mi mat mı
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiter ama çok çalışman gerekiyor geçen sene hukuk kazandım ilk aylar çalışmadım son 6 ay aşırı sıkı çalışıp hedefime ulaştım istersen yapabilirsin.
09 Yorumla
Soran+1 yılBende hukuk istiyorum ama obp düşük olduğu için en az 450 puan almam lazım istediğin üni için bu yüzden korkuyorumda napıcam sen kaç almıştın
Cevap sahibi+1 yıl470 puan aldım şu an Ankara Üniversitesinde okuyorum
Cevap sahibi+1 yılBenim obp puanım 96ydı yani bayağı yüksekti etkisi oluyor tabii obp puanın kırıksa daha çok çalışman gerekiyor keşke daha erken çalışmaya başlasaydım
Cevap sahibi+1 yıl*başlasaydın umarım temelin vardır
Soran+1 yılObp ile mi senin 470 oldu
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılMatematik ve edebiyat ağırlıklı çalışırsan senin için daha iyi olur
Soran+1 yılCoğrafya ve tarih? Tyt ayt de var onlrdq
Cevap sahibi+1 yılEvet ama Edebiyat ve Matematikin getirisi daha fazla
+1 yılÖnceden çalışmaya başlaman bence her zaman daha iyi ama umudunu kırmak istemem. Eğer ki gerçekten azim edip çabalarsan istediğin yeri kazanabilirsin bence.
05 Yorumla
Soran+1 yıl😢
- +1 yıl
Dediğim gibi hiçbir şey için geç değildir. Nereden dönersen senin için kazanç. Sadeece inan ve erkekler ve sosyal medyayla daha az ilgilen :) Sana inanıyorum, yaparsın. O üzülme de olmayacak merak etme gayet neşeli ayrılacaksın sınav sonrasında.
Soran+1 yılBen hep doğru düzgün çalışmadığım için bu haldeyim kendime kızıyorum herkes çok zekisin diyo ama tembelim ders çalışmada
- +1 yıl
Zaten seni kamçılayacak olan herkesin 'zekisin' demesi olmaması gerek. Seni kamçılayacak olan, istediğin bölümü kazanma hevesin olacak. Ever zor ve bunaltıcı bir dönem ama acık kaldı. Bak sana çalışma tarzı söyleyerek seni yanlış yönlendirmek istemem ama bence yine de çalış 5 ay kalsa da.
Soran+1 yılPeki sağol
biterde test cozemedigin icin bir basari elde edemezsin bence
01 Yorumla
Soran+1 yılSon 5 ay sadece deneme mi çzülüyo
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı. istersen biter neden bitmesin ki
10 Yorumla
+1 yılBiraz zorlanırsın ama üstesinden gelir
00 YorumlaBitmez ama iyi mesafe katedersin disiplinli olarak
00 Yorumla
+1 yıltyt biter
03 Yorumla
Soran+1 yılAyt
- +1 yıl
bence tyt calıs daha iyi
Soran+1 yılÖnlisans mezunuyum zaten 2. Üni bu
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 407 cevap paylaştı. Çok bile 1 ay yeter
11 Yorumla