ikametim A şehri ama ben B şehrinde çalışmak istiyorum. B şehrinde yaşadığım kuzenimin totosunu kaldırtıp nüfus müdürlüğüne gidemeden A şehrine döndüğüm için işkur üzerinden başvuru yapıp yapamayacağımı bilmiyorum. İkamet A"da iken B"nin ilanlarına başvuru yapabilir miyim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İkamet ettiğin yer farklı ve çalışmak istediğin yerde farklı olduğu için, işveren kişiler otomatik kabul etmezler. Farklı şehirden, şehire nasıl gelir düşüncesine bürünürler. Bilemezler senin aslında tercih yaptığın şehirde bulunduğunu. Eğer sen şu an bulunduğun alanda ikamet ediyorsan, orayı yazmalısın. Veya ikametini tamamen almalısın yaşadığın yere. Başka türlü iş konusunda gerçekten zorlanırsın canım hayırlısı olsun hakkında..
Öncelikle sana her gün farklı şehre gidip gelecek ekonomik durumun varsa neden çalışma ihtiyacı duyuyorsun diye sorarlar.
Bu arada İşkurdan gelen hangi işleri yapmayı düşünüyorsun?
her gün farklı şehre gidip geldiğimi nereden biliyorsun?
Farklı şehirde işe başlamak istediğini söylemedin mi?
ikametim dışında bir şehirde işe başlamak istediğimi söyledim. İkametim dışında bir şehirde bir süredir bulunuyorum. Her gün oradan oraya gitmiyorum
Kuzeninin seni yanında misafir göstermezse iş bulamazsın ne yazık ki.
göstermek istemiyor değil ama yokuş çıkmamak için gelmedi benimle. Şimdi ben başka şehirdeyim o kaldığımız şehirde. yanına gideyim desem tekrar dönmem gerekecek öff
Çok zor
NEDEN
İkamet aynı şehir olmadığı için direk seni elerler