Sırf evlenmek adına işten çıkarsam ileride pişman olur muyum?

Merhaba arkadaşlar ben Derya 22 yaşındayım gıda sektöründe müdür yardımcısı olarak çalışıyorum 3 ay önce bir esnaf vasıtasıyla bir çocukla tanıştım konuştum iyi de anlaştık sıra geldi ailelerin tanışmasına ben onun ailesiyle o benim ailemle tanıştı 1 ay içinde söz yaptık Allah nasip ederse marttada düğünümüz var çok ani ve hızlı gelişti hersey hayırlı işi fazla Uzatmayız dediler ve hızlı gelişti nişanlım ve ailesi ileride çalışmama izin vermiyorlar durumları ise öyle çok iyi değil nişanlımda amcasının bir dükkanında çalışıyor çerez ve yöresel köy ürünleri dükkanı. Eşyaları alırken de çok tartıştık durumları pek olmadığından dolayı. Eşyalar alındı benim istediğim gibi yapmaya çalıştılar benim işimde rahat çalışmak istiyorum ama kabul etmediklerinden dolayı işten çıkmam gerekiyor önümüzdeki ay sizce ne yapmalıyım ileride çok sıkıntı çeker miyim onları dinleyeyim mi bu arada nişanlımı seviyorum çok iyi bir çocuk gerçekten karıncayı incitmekten korkan bir insan sigara dışında kötü bir alışkanlığı dahi yok sizce sıkıntı çeker miyim her istediğim olamayacak maddi anlamda biliyorum ama ne olur sonuç?

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ikimizde Malatyalıyız arkadaşlar kayısı bahçeleri var biz İstanbul'da yaşıyoruz annesi babası köyde yaşıyor her sene kayısıdan gelirleri oluyor elbette onu 3 kardeşe bölüşüyorlar o şekilde bir avantajları var sadece onun haricinde durumları pek yok
Güncellemeler
+1 yıl
Ya bir yandan çalışmak istiyorum bir yandan da istemiyorum çünkü işyerinde de pek huzurum yok özellikle bayan müdürle çoğu zaman anlaşamıyoruz bir an önce çıksam diyorum bazen bazen de para tatlı geliyor işte.
Sırf evlenmek adına işten çıkarsam ileride pişman olur muyum?