2 yıllık sosyal hizmetler okumak?

şu an gsf (lisans) resim okuyorum. Mezun olunca formasyon almak istiyorum. Ama hemen atanamama ihtimalime karşı kendimi garantiye almak istiyorum. şu an 2. sınıfım. Anadolu üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinden 2. üniversite olarak sosyal hizmetler, sosyoloji, engelli bakımı ve rehabilitasyon ya da çocuk gelişimi bölümlerini düşünüyorum. Ama zaten mezun olduğumda formasyon alacağım için ileride bana sorun olmasın diye 2 yıllık bir bölüm okumanın daha iyi olacağını düşündüm. şu an öğrenciler de formasyon başvurusu yapabiliyor ama ileride bunu tekrar değiştirebilirler ve öğrenciyken formasyon alamamayabilirim. kendimi riske atmak istemem.

sizce 2 yıllık sosyal hizmetler bölümü iş bulabilir mi? Alanıma uygun bir bölüm seçmek istiyorum çünkü sayısalda iyi değilim. iş ilanlarına baktım ve genelde işkur da da dahil hep sosyal hizmetler lisans mezunları aranıyor.

sizce hangi bölümü seçmeliyim? ileride rehabilitasyon merkezlerinde yaşlılara, engellilere, çocuklara ya da psikolojik sorunları olan insanlara resim dersi vermek isterim. tabi bu ne kadar mümkün bilmiyorum.

2 yıllık sosyal hizmetler okumak?