Ben 1. Sınıftayken öğretmenim kulağımdan çekmişti sert şekilde daha küçücük 6-7 yaşında bir çocuktum ama unutmadım. Var mı sizin de böyle anılarınız? Eski nesil özellikle çok kötü travmalar yaşamışlar. İnsanoğlu çit süt emmiş...

Ben 1. Sınıftayken öğretmenim kulağımdan çekmişti sert şekilde daha küçücük 6-7 yaşında bir çocuktum ama unutmadım. Var mı sizin de böyle anılarınız? Eski nesil özellikle çok kötü travmalar yaşamışlar. İnsanoğlu çit süt emmiş...
Babam hapse girmişti. Durumumuz pek yoktu o zamanlar 3. tenefüste herkes beslenme çantası getirmesi zorunluydu ben bazen getircek bir şey bulamıyordum. Bir bahane buluyordum her seferinde ama bir gün sadece salçalı ekmek götürünce hoca beni ayağa kaldırıp bu nedir sizin evde peynir zeytin yok mu dedi rencide etti o günü hiç unutmam. Birde şu Her pazartesi günleri Tırnaklarımıza bakıyordu hoca bir tırnak makasımız bile yoktu uzun tırnakla gelmek zorunda kalınca hep bir ders boyunca çöp kutusuna yüzüm dönük tek ayak beklerdim.
Yanımda kimse oturmazdı sıramda yalnızdım bir de kırmızı kurdeleli bir ayakkabım olmasini cok isterdim sinifta bir kizin ayaginda gormustum icimde ukte kaldi
Okula bir yardim yapilinca ozellikle su fakir kız diye gösterilip tahtaya çağırılmak yok mu yerin dibine girerdim.
Şu yerli malı haftalarını da hiç bir zaman sevmedim o gün gelmezdim getirecek bir seyim olmadigi icin.
Çok eziklendim hırpalandım suçu hep babama anneme attim herkes anne baba olmasin bakamayacaksaniz niye yapiyorsunuz.
Çok şükür her şey geride kaldı. Bu yıl iyi bir üniversite kazanirsam çok mutlu olurum 💔
Zorlu bir hayat ve insanların kibirliliği acımasızlığı... inşallah istediğin bölüm ve üniyi kazanirsin yolun açik olsun 🥰
Aaa soruyu görünce aklıma geldi...
Unutmadığım bir anım evet var. Hatta her zaman aklıma geliyor ve zaten kimsenin kolay kolay unutabileceği, bir anı değil. Ben ilkokul dönemimde çok sevdiğim bir sıra arkadaşım vardı. İsmi "Ahsen." Hiç unutmam çok tatlı, güleryüzlü, çok güzel bir kızdı. Bir sabah okula gelmedi. İki, üç, dört... derken öğretmenimiz hatırlıyorum yanımızda telefon açmıştı ailesine. Ailesi telefona cevap verince, öğretmenimizin yüzünün kızardığını, endişe ile dışarı çıktığını net hatırlıyorum. Birkaç dakika sonra içeriye girmişti ve "Ahsen artık okula gelemeyecek çocuklar." Demişti. Tabi hepimiz o an sorduk neden? diye. Bize öğretmenimiz bir bahane ile konuyu kapattırdı etkilenmemek için. Meğersem, Ahsen' e araba çarpmış ve vefat etmiş. Ben onu duyduktan sonra, ilkokul bitene kadar yanımda kimseyi oturttmadım. Halende etkisindeyim ve her zaman o arkadaşım kalbimde..
Allah rahmet eylesin. Çok üzücü
Amin Allah razı olsun.
Ben hep çok süslü giderdim ilkokuldayken, öğretmenim de her gün iltifat ederdi e öyle olunca bünye de alışıyor tabi, bir gün yine son derece süslü bir şekilde gittim bana değil başka bi kıza iltifat etti diye sınıfı terketmiştim. Sonra ne diller döktü de sınıfa geldim.😂🙈😂
Aslan burcuna bu yapılabilemez 😅
Ben akrep ama😅🙈
Ha aslan ha akrep gerçi bir aslanla kiyaslanamaz ama akrepleri de aslanlara benzetiyorum
Doğrudur 😊😊
Cevap
6Cevap
Kötü anım yok unuttum hepsini
Fiziksel şiddet görmedim şükür. Başarılı bir öğrenciydim, bir gün kompozisyon yazmıştık, orada "yapraksız ağaç olmayacağı gibi..." diye bir cümle kullanmıştım. Öğretmen yanına çağırıp "sen hiç sonbaharda dışarı bakmadın mı?" dedi, sonrasında da bizim parlayan yıldızımız sönmeye başlamış demişti herkesin içinde. :(
Kııız kıyamaaaam 😅 incinmeyenlerin max. İncinme anısı böyle oluyor demek
Ahdhdh deme öyle ya senelerce parmakla gösterilen bir öğrenciydim, o günden sonra sarpa sardı her şey 😂
Sende haklısın 😅
Önümde oturan kısa bir kız, yanımda oturan çocuk için " emre benim tamam mı " demişti. Ben daha adımı yazmayı bilmiyordum o zamanlar siz nasıl bu kadar hızlıydınız ya
Oohaa 😅 ah be kızlar
Allahsız Tuğba gözüme kolonya sıkmıştı bak hatırladım sinirlendim yine
Tuğbanın bazı problemleri varmış belli ki.
Vardı vardı 😄😄
Annemin gönderdiği tostu sınıfta adaşım vardı ona vermiş nöbetçi öğrenci sonra çocuğu dövdüm tabi :d
Kopya çekerken yakalanmıştım :D
O klasik ya 😁
En kötüsü işte. İlla bel altı olacak değil :D
Doğru ben şiddet gam keder hüzün acı filan bekledim de gelmedi 😅
Olmaz olur mu? Çok var.
Sira dayagina denk gelmistim cetvelle
Ben de tokat yemiştim
Sınıfın en şişkosuydum
Aşıdan kaçtım
Bn onu cok yapmak istedim ama hiç yapamadim ya
Ben yaptım
Birine kalem bastırmıştım, eğlenceliydi.
Gaddar
Yok çok şükür.
Hayır yok
Olmaz mı var tabiiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?