♾️ Okul döneminizde hiç unutamadığınız iyi veya kötü anılarınız oldu mu?

♾️ Okul döneminizde hiç unutamadığınız iyi veya kötü anılarınız oldu mu?

Ortaokulun son sınıfındaydım soyunma odasında erkeklerden birisi bizim sınıftaki kızım fotoğrafını çekmişti sonra biz anladık bizi müdürün yanına götürecekler soracaklar diye dedik ki tüm sınıf kaçalım dersten hepimiz kaçtık işte dersten erkekler tuvaletin penceresinden atladı kızlar tuvaletindeki pencere küçük olduğu için biz de erkekler tuvaletindeki pencereden kaçmıştık sonra büz pencereden atladık son ben kalmıştım ben de atladım sonra bir heyecan koşuyoruz biz bi baktık okulun güvenliği koşuyor peşimiziden delirdik nasıl koşuyoruz ama sonra ben korktum daha da inat edip koşarsam disipline gideceğiz dedim arkadaşlar da hepsi durdu güvenlik hepimizi götürdü müdürün yanına ordan da disipline
Ben ortaokula gitmeden önceki yıl 12 yaşımdayken ingilizce kurs almıştım. Evde bir yıl çalışıp ortaokula başlayınca ilk İngilizce dersinde herkes cümleleri zar zor okurken sıra bana gelmişti öğretmen telaffuzzumu duyunca şoke olmuştu. Derste bana sen İngilizce biliyor musun diye sordu bak hâlâ aklımda😃.
Adam ettiğim hocalarımı unutmayacağım😅
Çok güzel hatıralarım var unutmam hiç birini
Güzelmiş :D
E öyle valla😅
Teşekkür ederim🌺
Rica ederim 🌺
Güzel anılarımın hiçbirini unutmuyorum.
Rica ederim abla 🌷
Cevap
12Cevap
Evet iyi ve kötü anılarım var ortaokul döneminde öğretmenlerimiz sınıfa tahta parçası ya da cetvelle gelirlerdi öğrenciler olarak nasıl korkardık var ya sıra dayağı yemişliğim bile var dersleri kaynatmalarımız karne günlerimiz resmi günler unutamadığım günlerdi liseye geçince her şey bozuldu hiçbir şey eskisi gibi olmadı birden fazla kez okula gitmek istemedim arkadaşlarım yoktu sıkılıyordum okul bitsede eve gelsem diyordum
Evet var hiç unutmam okulda münazara vardı benim takım arkadaşlarım heyacandan hiç konuşamamıştı takımımızın puanı filan düşüktü ben ayağa kalkıp baya iyi konuşmuştum okuldaki herkes beni alkışlamıştı hocalarım filan çok gururlanmıştım
Ortaokul dönemimde özellikle unutamadağım çok anım var. Arkadaşlarımla dersleri kaynatmalarımız, karne gününde okuldan çıkıp avm gezmeleri unutulmazdı. Özlemişim okul zamanlarını ya, keşke geri dönebilsek o günlere..
Bana bakan bir çocuğun sevgilisi ve arkadaşlarından “sevgilim neden sana bakıyor” gerekçesiyle iyi bir dayak yemiştim 7 kişiden. Üçünü devirdim kalanlar beni devirdi 😄
Sessizdim dışlandım kara kızla arkadaş oldum diye bana ona tekme vururlardı eteğimize kullanırdım biri var tanıdık beni korudu dedi biri ki o burada dursun oda çık dışarı dedi beni kovdu
Mantar tabanca patlamisti bende korkup sıra arkadaşımı yere ittirip sınıftan dışarı koştum tam sinif kapısının önünde durdum siz niye kacmiyorsunuz dedim müdür dersimizdeydi o mantar tabanca diyip gülmeye başladı üzerinden 2 yıl geçti olayın şimdi 12. sinif oldum mudur daha beni görünce sen hala kalp krizi gecirmedin mi diyor arkadaşlarım daha hatırlıyor olayı
Sınıf atladığım için çoğu kişi bana velet gözüyle bakardı. Ama sonuç olarak sınıfın genelde en yüksek not alan denemelerde sınıf birincisi olan kişisi bendim. Övünmek gibi olsun ama :D
İlkokulda sürekli saçımı çekip beni ağlatan kötü çocuklar nerdesiniz hı.. gelin len buraya demeyi isterdim 😅
Evet biraz trajikomik pskoloji dersi hocamızin problemleri vardi su gormeye dayanamiyordu. Siralarin tamamini pet siselerle doldurdular geldogi gibi hepsini camdan asagi atti. Bahcede bizim snifin alti soseden gecilmiyprdu
Müdür yardımcısı su hortumu ile parmak uçlarımıza vurmuştu. Burdan ona selamlar olsun hocam anan inşallah yaşıyordur hocamm
Hocama bir kere anne dedim yanlışlıkla erkekti hoca bide 😂
Bide erkek döverdim okulda küçükken
Bir bebenin kafasına işedim gece yurtta sarhoş yatmış tuvalete ışıklar kapalı xd
Ortaokulda kanlı mary’i çağırmıştık herkes çok korkmuştu 😅
Evet, okulla ilgili birçok iyi ve kötü anılarım var ama genel olarak sıkıcıydı benim için
Çok var yaptığım iyilikler, değer verme ama boşunaymış şimdi birisi bile arayıp sormuyor
benim okul hayatım hep kötü geçti çok şükür nerdeyse buda bitiyor okuldan nefret ediyorum
Var tabiki okul döneminde kızların sırtına zıplar kaçardım ama sadece kızlar değil erkeklerde dahil sırtına zıpladıklarımın 100 kişiden 30, u erkekti geriye kalan 70, i kız ama ne günlerdi keşke o günlere geri dönebilseydik
Evet var. Son iki ders bedendi. Okulun giyinme odasına inip üst değiştirirken kitli kaldım ışık felan yok bildiğimiz depo 5
saat kilitli kalmıştım sesimi temizlikçi duymuştu da oradan çıkmıştım.
Sevgililerim ile buluşmak okuldan kaçmak vs.
Var ama anlatmam burada doğru olmaz😙
var bazı anılar ama anlatmak istemiyorum
Cok anim var bizde zorba bitmez
15 kişiden dayak yemiştim 😂😂
😂😂😂😂 sen yapma bari
10 kişi topluca g. y iftirası yemiştik davalı bile olduk
Çok var
Çoookkkk 😅
Evet var
Var.
Çoook var ☺️
Bir kavga anım var