İlkokul yıllarında unutamadığınız bir anınız var mı?

Her bireyin ilkokul yılında yaşadığı bir çok olay vardır. Kimisi komik kimisi ise üzücüdür. Düşünüyorum o yaşta bile bir çok sorunla karşılaşıyoruz önem sıralamasını bilmeden. Bazen çocukların çok acımasız olduklarını düşünüyorum. çünkü görmek istemediğimiz gerçekleri düşünmeden yüzümüze vururlar. Mesela ben bu yaşıma kadar hiç bir arkadaşımla dalga geçmedim ezmedim hor görmedim. Benim hiç unutamayacağım bir anım var o arkadaşımı hiç unutamıyorum unutmakta istemiyorum aslında 1. sınıftık henüz ama ben ablam sayesinde baya ileri düzeyde başlamıştım okula yani alfabeyi sayı saymayı düz eğri çizgi gibi şeyleri biliyordum. Okula başladığımda hevesim vardı: Öğretmenim iyi düzeyde olduğumu söylemişler. Zaman ilerledi herkes benle aynı düzeye gelmişti. Artık bildiklerimizi birleştirme vaktiydi ve o esnada çok çok sevgili bir kız arkadaşım su çiçeği olduğu halde okula gelmişti ve bana bulaşmasına neden oldu ve benimde ağır geçirmem sonucu 1 sınıfın bitmesine 1 hafta kala okula başladım. Bir baktım ki ileride olan ben en geride kalmışım çünkü herkes okumayı öğrenmiş ve okumaya başlamış ama ben sadece alfabeye hakimim. Okul kapandı 2 sınıfa başladık ve ben anca 2 sınıfın ortasında okumayı çözebildim. Öğretmenim bana özel ilgi gösteremeyeceğini ailemin kendi çabasıyla öğretmesi gerektiğini söyledi. Sonra tüm sınıf benimle alay etti okuma yaptığımda heceliyordum gerçekten çok geç okumayı öğrenmiştim. Bana gülerek 2 sınıfta okumayı anca çözdün sen ne anlarsın demişlerdi bence bu bende etti yarattı ve okumaktan nefret ettim. Tabi ki yine da Allah'ıma şükür üniversiteyi bitirdim ve normal bir meslek grubuna dahil oldum. Sizin unutmadığınız anınız var mı?
İlkokul yıllarında unutamadığınız bir anınız var mı?