Şu an lisedeyim hemşirelik okuyorum. Matematik sınav notlarım 5-17-12 ydi. Sözelim iyi ama matematiğim yok gibi bişey. Tıp kazanmayı çok istiyorum. Kazanma ihtimalim % kaç sizce :(((
Cevabın nedir?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 824 cevap paylaştı. Kazanabilirsin. Bende sağlık meslek lisesi çıkışlıyım. Bu yıl çalışıyorum. Tıp istemiyorum ama yine yüksek bir bölüm istiyorum. Çalışacaksın. Antremanlarla matematik - geometri ve fizik kitaplarını al çalışmaya başla. Kazanamazsın diyenlere inanma otur çalış ve kazanacağına inan.
41 Yorumla
kazanırsın kazanamazsın muhabbetini geçelim bir kere
şimdi elini vicdanına koy söyle sen matematik sınavına çalıştın mı çalışmadın mı
çalışmayıp ta bu notları alman matematiğinin kötü anlamına gelmez
ilgilenmediğin anlamına gelir02 Yorumla
Soran+1 yılÇok çalıştığım sınavlardan maksimum 30 aldım
Çalışırsan yaparsın, şimdi yapamıyorsun diye moralin bozuluyordur hiç çalışmıyorsundur, öyle yapma çalış, konu öğren yapamadıklarını sor, olasılığın yüksek değil bana sorarsan ama var
00 Yorumla
+1 yılMatematik yoksa, tıpta yok demektir. Matematiğim yok gibi bir şey demek yerine, aç internetten konu anlatımı videoları da, çalış kızım çalış. :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
+1 yılmatematik olmadan tıp kazanırsın diyen halt ediyo. ülkenin en yüksek puanıyla alan bir bölüme matematiksiz girmek imkansız. puan hesaplama motorlarını kullan. matematike 0 gir bakalım kaç puan veriyo...
00 YorumlaNiye isterler bu kadar tip anlamam bu arada sana gelirsek buyuk ihtimalle zor kazanirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılSağlık sektörünü seviyorum
Soran+1 yılParayla alakası yok ben sevdiğim için girmek istiyorum. Para için seçiceksem otobüs şöförü olurum
Aslında matematik bilmeden insan doktor olabilir ama malesef sınav die bişey var ve Matematik şart halde..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl%-60. sn matematiğin olmadan tıbı kazanabilirsin tabi öyle bir torpilin olcak ki gittiğin okulda yani müdür babanın arkadaşı olmalı.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 339 cevap paylaştı. Mümkunatı yok matematiksiz
Geri kalan hepsini fullesen ilk 10 bine yine giremezsin mat yapmadan00 Yorumla
+1 yılAzim edip inanir sistemli calisirsan %100..
00 Yorumlamatematiğin yoksa olmaz bu iş
00 Yorumla%0 canim
00 YorumlaSıfır sıfır sıfır
00 Yorumla
+1 yılyüzde sıfır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri