Şu an 22 yaşındayım. Sinava girdigimde ve bolum kazandigimda 23 yasinda olacağım. 27 yasinda da bitecek haliyle. Icimde ukte kalan seyler var. Ben önlisans sağlık mezunuyum. Bu atamalarda gelmedi. Diger alımları bekliyorum.
Bir yandan da lisans okuma hayalim var. Ögretmen olmak istedim aslinda. Edebiyat falan geliyordu ama bosa okumak istemedim bu tarz alanları.
Simdi cok kararsızım. Ögretmenlik olur mu bilmiyorum ama en azindan lisans okumak istiyorum açıkçası. Zaten bazi sebeplerden universite sinavina dogru duzgun hazirlanamadim, o yuzden 2 yillik okumak zorunda kaldim. Yoksa öğretmenlik ya da bazi lisans alanlari kazanilmasi zor degil.
Ocaga geldik neredeyse. Sinav haziranda. Sıfır oldugumu varsayın. Zaten sifırım. Sinava sozelden hazirlanmaya kalksam yetişir mi kalan surede? Hem tyt hem ayt yetisir mi?
Eger vaktim kalirsa matematige de bakarim belki. En cok cikan, bana birkac net saglayan konulara bakarim vaktim olursa. Ama sozel alan icin turkce, edebiyat, cografya, tarih, din, felsefe ve felsefe grubu dersleri yetişir mi sinava kadar?
Ve 23 yaş universite siralari icin buyuk bir yaş mi? Sinifta benden küçükler olacak cunku. Bir yandan atamam yapilirsa ya da yapilsaydi bu seruvene muhtemelen girmezdim ama simdi ne olacagi belli degil. belirsizlik ve akrarsizlik icindeyim. Yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zaman az ama okuyabilirsin. Şunu unutma kyk aldıysan bi daha alamazsin
Konular yetisir ki sence
Zor Olabilir de olduğu kadar. Gerçi sözel yetişir
Universiteye gitmek icin geç bi yas degil 40 yasinds universiteye giden var
Konular yetişir mi peki sinava kadar?
Konu yetişmez bol bol soru cozerek hazirlanmalisin cozumlu sorular takildiginda cozumlrrine bakarak ogrenirsin o sekilde ilerle
geç değil de gereksiz, daha fazla niteliksiz üniversite mezununun hiç kimseye faydası yok
Elbette gec degil üniversite lise gibi değil her yas grubundan insan var
Konular yetişir mi peki sinava kadar?
Yetisir, tyt zamanını nasıl kullanabildigini ölçen bir sınav zaten onun yerine ayt ye agırlık vermeni ve bol bol paragraf çözmeni öneririm
Geç
Değil üniversiteye gitmek için
Konular yetisir mi? Kalan zamanda zorlar mi beni?
Konular her zaman zorlar