İyi yapıyon boş durmamak lazım. Her fırsatı değerlendirmek gerekir. ama yaşından dolayi niye utanıyorsun ki. Onu anlamadım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yasin uni okumak için geç değil. Ama bence bir yandan da çalışman iyi. Parasını kazanan insan özgür olur. Okuduğun bölümü bilmiyorum ama bir iş de kursan kendi işini yapsan bu harika olur.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ne kadar güzel birikim de yapmışsın. Sakın bu sorudan sonra kimseye kimliğini verme burada. Etraf dolandırıcı dolu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
21 yaşında üniversiteye gitmek kadar normal olan ne var?
18 yaşında mezun oluyorsun
3 sene gecikmişsin bu olabilen bişey..
İyi yapıyon boş durmamak lazım. Her fırsatı değerlendirmek gerekir. ama yaşından dolayi niye utanıyorsun ki. Onu anlamadım
Yasin uni okumak için geç değil. Ama bence bir yandan da çalışman iyi. Parasını kazanan insan özgür olur. Okuduğun bölümü bilmiyorum ama bir iş de kursan kendi işini yapsan bu harika olur.
Ne kadar güzel birikim de yapmışsın. Sakın bu sorudan sonra kimseye kimliğini verme burada. Etraf dolandırıcı dolu
Ne varmış yaşında benim sınıfımda 26-27 yaşında koca insanlar vardı üniversite okurken
Ikisini bir yerde yapa biliyorsanız ne güzel. Başarılar dilerim.
Yaşın çok değil ki? Bizim dershanede bi kız 22 bi erkek 30 yaşında?
Hayatım bende 22 yaşındayım üniversiteye hazırlancam yaşında ne var aşko daha gençsin gurur duyulası bi şey bu bence
En doğrusunu yapıyorsun
yaşında herhangi bir sıkıntı yok
Bundan neden utaniyorsun
yaşından niye utwnıypsun?
hangi şehirde okuyosun
Clas ama utandgin için değil kendini gelstrmk icn
İyi yapıyorsun
Neden utanıyosun yaşından anlamadim
21 yaş gec degil ki
Ne okuyorsun
Ne mutlu sana
Çok iyi