Eğitim & Kariyer İstifa ettikten sonra neler yapmıştınız, hatırlıyor musunuz? Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben birkaç günlüğüne il dışına gitmiştim tek başıma.. baya iyi gelmişti. İstifa ettikten sonra neler yapmıştınız, hatırlıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Hiç hatırlamıyorum ama sadece istifa etmiştim 0 0 Yorumla
asiikısss Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Genelde istifa edemiyorum isveren ve sorunlu oldugum kisilerle bi dalasiyorum sonra kapi disari ediliyorum 😄😄😄 0 2 Yorumla Wjej3j3j322j +1 yıl Haydaaaa , işi nasıl buluyorsun sonra?Malum sorunlu çıkış nedenleri. Yorumla asiikısss +1 yıl Calişkan biri oldugum icin referans sayesinde 😄haksizliga gelemem hic Yorumla
bLueetimeS Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 2011 den beri aynı yerde çalışıyorum umarım bana da nasip olur bir gün :) 0 4 Yorumla Wjej3j3j322j +1 yıl İstikrardan mi geliyor konfor alanı olusundan mi? 11 yıl çok uzun bir süre. Yorumla bLueetimeS +1 yıl İstikrardan geliyor kaç yönetim gönderdim 😅 Yorumla Wjej3j3j322j +1 yıl Helal olsun, başarılar dilerim 🙂👋 Yorumla bLueetimeS +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 emekli olmayı düşünüyorum oradan Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kendimi gördüm bi an oyun oynıcam dediği noktada 😂😂 0 2 Yorumla Wjej3j3j322j +1 yıl Erkeklerin max keyfi;😀 Yorumla keyifdelisi +1 yıl Bunun için çok net bir fotoğraf atabilirim o Max keyif için bir küçük servet harcandı kafayı boşaltıp rahat ettiğim tek yer diyebilirim :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ertesi gün hemen kendi mesleğim olan işsizliğe devam ettim. 0 1 Yorumla Wjej3j3j322j +1 yıl En güzeli
temasbağamlisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 84% +1 yıl Daha kara vermedim Nisan gibi karar vercem 😅🤣🤣 0 2 Yorumla Wjej3j3j322j +1 yıl En güzeli baharda ayrılmak, ben kışın ortasında çıktım. Ne gezebiliyorum şu an ne tozabiliyorum Yorumla temasbağamlisi +1 yıl Evet ben mesai yapim birax para kazanayım😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiç hatırlamıyorum ama sadece istifa etmiştim
Genelde istifa edemiyorum isveren ve sorunlu oldugum kisilerle bi dalasiyorum sonra kapi disari ediliyorum 😄😄😄
Haydaaaa , işi nasıl buluyorsun sonra?
Malum sorunlu çıkış nedenleri.
Calişkan biri oldugum icin referans sayesinde 😄haksizliga gelemem hic
2011 den beri aynı yerde çalışıyorum umarım bana da nasip olur bir gün :)
İstikrardan mi geliyor konfor alanı olusundan mi? 11 yıl çok uzun bir süre.
İstikrardan geliyor kaç yönetim gönderdim 😅
Helal olsun, başarılar dilerim 🙂👋
Teşekkür ederim 🙏 emekli olmayı düşünüyorum oradan
Kendimi gördüm bi an oyun oynıcam dediği noktada 😂😂
Erkeklerin max keyfi;😀
Bunun için çok net bir fotoğraf atabilirim o Max keyif için bir küçük servet harcandı kafayı boşaltıp rahat ettiğim tek yer diyebilirim :)
Ertesi gün hemen kendi mesleğim olan işsizliğe devam ettim.
En güzeli
Daha kara vermedim Nisan gibi karar vercem 😅🤣🤣
En güzeli baharda ayrılmak, ben kışın ortasında çıktım. Ne gezebiliyorum şu an ne tozabiliyorum
Evet ben mesai yapim birax para kazanayım😅
Ağladım oturdum
Tüm gün yatmıştım