Ben ettim hehe
Son iki yılda 5 . İstifam
Kö. pek gibi çalıştırıp üç kuruşa baskı yiyorum
Son iki yılda 5 . İstifam
Kö. pek gibi çalıştırıp üç kuruşa baskı yiyorum
2 kere istifa ettim İlk işimden aynı gün istifa ettim baskı ve sert bi ortam di hiç bişi ogrenemezdim diğer yer mağaza satış danışmanlığı idi 1 ay orada durup istifa ettim yönetici ikide bi daha hızlı ol diyodu oysa ben hızlıydim musteri ile çok zaman geciriyosun diye bile uyarı aldım düşün ertesi günü performansın çok kötü diye yüzüme söyledi bende çıktım
Satış danışmanı olmak rezalet bir iş
Çalışmayan anlamaz
Aynen öyle şimdi başka mağazalar bakayım diyorum flo Gratis deichmann nasıl acaba... lcw koton defacto kesinlikle istemiyorum çok baskıcı lar yöneticileri
Gratiste çalıştım ben
Tavsiye etmem
Watsons berbat
Migros güzeldi
Satış baskısı yapıyorlar nefret ediyorum o yüzden watsonstan
Gratis den neden çıktın canım birde int ten sınav mülakat oluyor mu canım ? İlk gidince mudur sana ne sormuştu nasıl cevaplar vermek lazım böyle yerlere
En son getir müşteri hizmetlerindeydim ne anamız kalıyordu ne bacımız küfür yiyince umursamaz olmamız bekleniyordu ama öf pöf bile desek uyarılıyoruz ve o kadar başarılı olmama rağmen terfimi vermediler. İlk girdiğimde 2nci ayımda birinci olmama rağmen 95 den aşı kalite puanım olmamasına rağmen elendim sebep üni kaydımı yapmadığımdan ki izin vermediler bunu söyleyerek istifa ettim. Çok ısrar ettiler etme diye ama değmedi tahammülümü kaybetmiştim.
Hayırlısı olsun
Gerçekten insanlarla ugrasilmaz
O kadar hadsiz insan var ki kadının birinin ürününü iki kez geçtim diye gitti beni şikayet etti mağaza müşteri hizmetlerine dördüncü günüm dedik karı özür bekliyor. sen misin o. rospu ben de inatla duymazdan gelip özür dilemedim o kadar mutluyum ki. Özür konusunda sorunum yok ama kadının o bagirislarina böyle cevap vermeyip gıcık etmek hoştu 🤣 kimse de arkamda durmadı çalışanlardan. Bende ben bu şirkete mi para kazandırmak için ürün satmaya çalışıyorum skim böyle işi dedim çıktım
Ah insanla uğraşacağıma taşla uğraşaydım.
Bir örnek bahsedeyim
bir bayanın ürünü eksik gitmiş konuyla ilgili gerekli işlemi yaptım özür dileyecek misiniz anlamadım dedim ilkden ne alaka dedim tabi bu konuda yaşadığınız kötü deneyim demiştim yok hayır siz dileyeceksiniz bende dedim şahsım anlamında özür dilenecek bir konu bir ayıp veya kelime kullanılmadı bu konuda dilemeyeceğimi bildirmek isterim SOnra şikayetçi olmuş :) Sonra benimle konuştular ama haklı olduğum için işlem yapılmadı.
Gerçekten sadece ego tatmini
G. erizekalilar
Cevap
12Cevap
düt. rm sizi de camınızı da diyip ettim bir önceki iş yerimden. Efsane çıkıştı bir daha olsa bir daha yaparım.
Harikasın
Düt ne ya
İstifa etmek zorunda kaldım : iş yerinden kızın biri aşık oldu diye
5 sene sonrasında istifa ettim 😃
Neden peki beş sene ya
Ettim. Yönetim sürekli haklı oldugum halde yanımda durmadığı için
Kimseye eyvallah etme
Öyle yaptım mutluluk kahvesi yaptım onu içiyorum simdi
Ee twk başına mi
Evet
Ne zamn ayrıldın
Bugün
Allah sabır versin
Çalışırken veremedi o zaman lazımdi sabır
Yenisini bulursun üzülme
Üzülmüyorum çok huzurluyum
Yine mi surataizlari görecem diyordum iyi oldu
Bak böyle iyi yanları da var 😃😃😃
Kötü yanı sadece para gelmemesi
Orası kötü tabiki
Meslegin var mı
Kaç yaşındasın
22
Anladim hayırlısı olsun be sıkma canını
Anlama sıkıntın var gibi
Bak anlamadim bunu 😃
Çok hangi birini sayayım :)
Yarım günde istifa ettiğim bile oldu :D
Hangi işlerdi 😀
Muhtelif işler :D
Petrol, palet üretimi, garsonluk yapmadığım iş kalmadı :)
😀😀iyi yapmışsın
Hak ettiler ama :)
Tahmin edebiliyorum 😊
Beni günde 12 saat 14 saat çok çalıştırdılar istesem şimdi faiziyle alırım paramı da bilmiyom düşünecem
Bence şikayet et
Şikayete gerek yok ben onların anlayacağı dili biliyorum ;)
Düşün haftalık izin aylık izin olmadan çalıştık şimdiki aklım olsa çalışmazdım
İnsan kullanıyorlar hep işte
İyi olmuş çıktığın
Evet ettim tutunamadım.
Ettim
İyi yapmışsın
Bence de
Evet etmiştim
Evet 1 kere ettim
Sebeplerimiz aynı
Ne sızın
Seninkiyle aynı