Sigarayı bırakan çok kişi var çevremde 😄

Sigarayı bırakan çok kişi var çevremde 😄
Hiçbir şeyi bırakmadım aynı yaşıyorum çünkü ben dolarla maaş almıyorum😂
Teşekkür ederim ☺️
Ne dimik ✨🎈
Alışveriş mesela,
Mesela tatili nasıl ucuza getirirsin diye soranlara da gitmiyorum diyorum. Su ve ekmek yetiyor bana 😃😃😂
Hayatta kalacak kadar yani 😄
E tabi, ne gereği var ki abi 😀😃 Suyuda sokakta çeşmeden doldurup içiyorum, akşam da fırınları dolaşıp ekmek topla; bitti gitti 😎
Ölümsüzlük şifresi 😄
Professional tools 😂😂
Teşekkürler eig için
Ricalar ✨🎈
Cevap
74Cevap
Zamlardan sonra sigara içenler
Bırakmayacağım sadece şunlar var. Sigara, kola, ve kahve bunlar dışında bazı şeyleri azaltabilir veya bırakabilirim ama nereye kadar. ülke de zaten zam gelmeyen şey kalmadı. daha da artacak zaten bunlar iyi günler kutlamalarının tadını çıkartmaya devam etsinler..
İşin komiği onlarda şikayet ediyo 😂😂
Buraya kadar hayatta kalmaları mucize bence :D :D
Valla ben bi köşede oturup izliyorum bakalım neler olacak
Sigara yakıp öyle izleyelim bence :D
Keyifle
İşsiz bir arkadaşım var, bugün aradım sordum. Sigarayı bıraktı mı acaba diye ama hala içmekte kararlı. Demek ki zamlar pek de etkilememiş.😅
Ben artık daha az alışveriş yapıyorum. tam olarak bırakamam.
Zaten miktarlar azalacak
Aynen öyle.
Hiçbir şeyi bırakmadım.
Lâkin bugün abim BİM'e girmiş, çalışan çocuk "abi sabaha tüm etiketler değişmiş olacak, al stokla" demiş abime.
Merak etme 10 gün sonra yine değişecek
Durdursunlar. Devletin çalışanları adam gibi bunların önünü kessin. Zaten bu marketler %1000 zam yapıyorlar. Bir yerde 600 gram kaşar 97 lirayken başka bir yerde 115 lira, başka bir yerde ise 150 liraya gördüm. Denetim yoksa hiçbir şey olmaz, herkes millete geçirmenin derdinde.
Bişey demek istemiyorum. Değişim hakkı vardı kullanamadık o yüzden yola devam
@Degisik_-_ bay kemal her zaman ki gibi akp ye çalıştı ayrıca akp ye oy veren 27 milypn+oy kullanmayan 8 miilypn herşeyden membnunsa bizde sorun vardır
Valla öyle aman aman harcamalarım yok. Bundan bi tık sonrası aç kalmak 😂
Valla bence hak ettiğimizden fazlasını yaşamıyoruz o yüzden devam
Bizler bir şekilde geçiniyor ve istediğimizi alabiliyoruz alamayanlar ya da zamlardan dolayı birşeylerden feragat etmek zorunda kalanlar umrumda bile değil bananeeeee 😄
İnsanlar için üzülmeyi, geliri az olanlara ah vah tüh demeyi bıraktım. En çok onlar geleceğimizle oynadı çünkü.
starbucksı bıraktım.
markette hata mı var anlamadım ama paketi 30 liraya filtre kahve bulup doldurdum :)
hiçbir şeyi bırakmadım aksine pahalı şeyleri daha çok tercih ediyorum ayda yılda bir alıyorum zaten diye
Aynı mahiyetteki soruyu ben sordum 3 kişi cevap verdi 😀
Aynı değilmiş demek ki 😄
Sebebi o değil bence de neyse😀
Fenomen olduğum doğrudur. Sorunun linkini atsana değerlendirme yapalım 😂
Dilenci değilim ya teşekkür ederim 😅
Ne alakası var 😒 soruna gelecektim.
Küskünüm dünyaya
Artık bende sana
🤦🏻♂️
Zamlardan sikayet ediyoruz ama hiç bir şeyden de vazgeçmiyoruz.
Allahın hikmeti. Bence güzel olmuş inşallah türkiyedeki herkes sigarayı bırakır çok zararlı...
5 lirayı kullanmayı bıraktım çünkü çikolata bile almıyo. yakın zamanda ekmekte almayacakmış artık...
İnsanlara laf anlatmayı. Zamanında çok konuştum şimdi skeç yazıyorum.
Bırakmazlara asla zamlar durdurmuyor insanları daha da çoşturuyor
Hiçbir şeyi bırakmadım. Hayatıma aynı hızda devam ediyorum.
Allaha sukur ne sigaram ne alkolum ne biseyim var, sadece hergun 1 avokado yerim oda 15 20 tl 🥑
Hiç bir şeyi bırakmadım devamkeeee ohhh zamlar süper zamlar severiz 🤪🤪
Bırakacak bişey kalmadı. Nefes almayı bırakacaz en son
Bir şeyi bırakmadım. Sigaraya da devam şimdilik. Elbet bir gün inceldiği yerden kopacak. 😂
En İyi Cevap