Kişilik & Karakter En son neyi bıraktınız? Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Alkolü bıraktım, Sigarayı bıraktım , çok düşünmeyi bıraktım : ) -Yeni bağımlılığım kahve En son neyi bıraktınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. İnsanlara laf anlatmayı... 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Akrabalarla iletişimi bıraktım 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Bu aralar beni aşağıya çektiğini düşündüğüm her şeyi bıraktım. Müthiş bir rahatlama hissi. 1 0 Yorumla
Busecimm61 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saglıklı seylerı bagımlılık yap kahve hasta edıyo ben oralet içiyom daha iyi kuşburnu falan dkdkdl 2 1 Yorumla Dostoviski +1 yıl Oralet : ) Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu sefer kararlı mıyız😅Kafaya takmayı bıraktım. 1 3 Yorumla Dostoviski +1 yıl Hiç sanmıyorum: ) Yorumla _infinitum +1 yıl 24 saat olmak üzere hala icmediysen umut var 😅 Yorumla Dostoviski +1 yıl Yeni soru😂 Yorumla
erkolardanefret Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bir de nasıl bıraktığını söyleseydin de bizde faydalansaydık 😂😂 1 1 Yorumla Dostoviski +1 yıl Anlık yani çaba sarf etmedim yaşam kalitemi düşürüyor neden daha iyi yaşamayım ki dedim sağlıklı karar verdim bu kadar: ) Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Topuklu ayakkabı giymeyi. Tamamen bıraktım diyemem ama azalttım diyebilirim. Spor ayakkabıyla gezmeye alıştırıyorum kəndimi. 1 0 Yorumla
lila_pause01 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sevdiğim şeyleri yapıyorum sadece. Ve hicbirinide birakmam 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Bundan da kurtulmak istiyorsan, son bencelerimi kontrol et hocam 🤣🤣 1 0 Yorumla
mtld7788 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 564 cevap paylaştı. Çok düşünmeyi nasıl bıraktın Ben her önüme geleni iyi sanmayı Çok yemeyi bıraktım 1 0 Yorumla
intelligentperson Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl İnsanlarla iletişim kurmaya çalışmayıEvet doğru gördünüz bazen insanlarla iletişim kursam da belli bir zaman sonra benden uzaklaşıyorlar diğer arkadaşlarıyla takılıyorlar malesefff 1 0 Yorumla
Mahşerin_Tatlısııı Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Kendimi anlatmayı , kendimle savaşmayı..O öyle demiş, bu şöyle düşünmüş daha fazlasını düşünsünler. Ben şu an mutlu muyum evet, gerisinin asla önemi yok.. 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kucağımdan yere kedi bıraktım 1 1 Yorumla Dostoviski +1 yıl Değişik Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl 1 yıldır alkol kullanmıyorum 1 8 Yorumla Dostoviski +1 yıl Bu cevabı bende verelibilrim inşallah tebrikler. Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Umarım verebilirsin, ben spora başladığım gün bıraktım hatta 1 yıl 2 ay bitti 😊 Yorumla Dostoviski +1 yıl Sigara var mı? Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Var ne yazık ki, bir ara 3 4 ay içmedim. Şimdi tekrar başladım 🙄 Yorumla Dostoviski +1 yıl İçkiden daha kötü aslında, umarım onu da bırakırsın : ) Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Bir ara erkek arkadaşım varken 3 yıl içmedim. Bana öyle bir aşk lazım 🤣🤣 Yorumla Dostoviski +1 yıl 3 yıl icmeyip basladin öyle mi , tekrar barışın : ) Yorumla IşıLLL34 +1 yıl 10 yıl önce kapandı o mevzu. 2. şansı vermiyorum insanlara 🤣🤣 Yorumla
HunKaaLZooR Takip Et Xper 1 Yaş: 33 1 yıl Hiçbir şeyi bırakamadım. Bırakamıyorum. Bende bırakabilme diye bir alışkanlık yok maalesef. 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. kendimle kavga etmeyi bıraktım bende 1 0 Yorumla
MESSİİUU Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Peşinden koştuğum herşeyi serbest bıraktım 1 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevmeyeni sevmeyi bıraktım 1 0 Yorumla
kartaliçezeze Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı. Stalk yapmayi biraktim. Müthiş 1 0 Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 615 cevap paylaştı. Nekadar oldu sigarayı bırakalı 0 2 Yorumla Dostoviski +1 yıl 6 gün Yorumla smerfus +1 yıl Daha bırakmış sayılmazsın Yorumla
illyada_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı. Az su içmeyi bıraktım 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayatı saldım 1 0 Yorumla
Anara__ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 931 cevap paylaştı. Sevmeyi 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Umudu. 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. Umursamayi 1 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Makarnayı 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Baba tarafını)) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kendimle kavga etmeyi bıraktım
İnsanlara laf anlatmayı...
Akrabalarla iletişimi bıraktım
Bu aralar beni aşağıya çektiğini düşündüğüm her şeyi bıraktım. Müthiş bir rahatlama hissi.
Saglıklı seylerı bagımlılık yap kahve hasta edıyo ben oralet içiyom daha iyi kuşburnu falan dkdkdl
Oralet : )
Bu sefer kararlı mıyız😅
Kafaya takmayı bıraktım.
Hiç sanmıyorum: )
24 saat olmak üzere hala icmediysen umut var 😅
Yeni soru😂
Bir de nasıl bıraktığını söyleseydin de bizde faydalansaydık 😂😂
Anlık yani çaba sarf etmedim yaşam kalitemi düşürüyor neden daha iyi yaşamayım ki dedim sağlıklı karar verdim bu kadar: )
Topuklu ayakkabı giymeyi. Tamamen bıraktım diyemem ama azalttım diyebilirim. Spor ayakkabıyla gezmeye alıştırıyorum kəndimi.
Sevdiğim şeyleri yapıyorum sadece. Ve hicbirinide birakmam
Bundan da kurtulmak istiyorsan, son bencelerimi kontrol et hocam 🤣🤣
Çok düşünmeyi nasıl bıraktın
Ben her önüme geleni iyi sanmayı
Çok yemeyi bıraktım
İnsanlarla iletişim kurmaya çalışmayı
Evet doğru gördünüz bazen insanlarla iletişim kursam da belli bir zaman sonra benden uzaklaşıyorlar diğer arkadaşlarıyla takılıyorlar malesefff
Kendimi anlatmayı , kendimle savaşmayı..
O öyle demiş, bu şöyle düşünmüş daha fazlasını düşünsünler. Ben şu an mutlu muyum evet, gerisinin asla önemi yok..
Kucağımdan yere kedi bıraktım
Değişik
1 yıldır alkol kullanmıyorum
Bu cevabı bende verelibilrim inşallah tebrikler.
Umarım verebilirsin, ben spora başladığım gün bıraktım hatta 1 yıl 2 ay bitti 😊
Sigara var mı?
Var ne yazık ki, bir ara 3 4 ay içmedim. Şimdi tekrar başladım 🙄
İçkiden daha kötü aslında, umarım onu da bırakırsın : )
Bir ara erkek arkadaşım varken 3 yıl içmedim. Bana öyle bir aşk lazım 🤣🤣
3 yıl icmeyip basladin öyle mi , tekrar barışın : )
10 yıl önce kapandı o mevzu. 2. şansı vermiyorum insanlara 🤣🤣
Hiçbir şeyi bırakamadım. Bırakamıyorum. Bende bırakabilme diye bir alışkanlık yok maalesef.
kendimle kavga etmeyi bıraktım bende
İnsanlara inanmamayı bıraktım
çekirdek ciltlemeyi sjsjs
Peşinden koştuğum herşeyi serbest bıraktım
Abur cubur festivali kapandı 😟
Kafaya takmıyorum artık miss
İnsanlara laf anlatmayı.
Sevmeyeni sevmeyi bıraktım
Stalk yapmayi biraktim. Müthiş
Uyuşturucuyu, 2 yıl önce
Nekadar oldu sigarayı bırakalı
6 gün