Okul yıllarınızın hangi yılları daha iyiydi sizin için?

İlkokul yılları mı Lise yılları mı yoksa Üniversite yılları mı daha iyiydi sizin için? Hangi dönemdeki arkadaşlıklarınız daha sağlamdı?
Her yılımın bana göre anlam ve önemi aslında çok büyük. İlkokul, benim için biraz zorlu dönemdi kendi ilkokul öğretmenime alışma süreci üzerine yeni bir öğretmen gelerek yerine, bu sefer onu alışmak derken nasıl geçtiğini anlayamadım. Ortaokul bir tık daha iyiydi. Çünkü, farklı derslerin farklı öğretmenleri geldiği için, problem yaşamadım. Üniversite dönemim durgun, telaşlı ve yoğun geçti. Ama bana göre en güzel yılım, kesinlikle lise yıllarımdı. O zaman her şey bir başkaydı ve güzeldi. Dostluklarım özellikle halen kalıcıdır ve değerlidir..
Görüş
29Görüş
Lise
Üniversite beni hayattan soğuttu, hiçbir şeyden zevk almaz hale getirdi. Bana hayatı sorgulattı ve depresyona soktu.
Sanırım hayatta ki en büyük hatam yıllarca Türkiye'de ki üniversitelere girmek için çalışmak oldu, bu kadar eforu keşke Avrupa'da ki üniversitelere girmek için harcasaydım.
Hiçbirinden doğru düzgün görüştüğüm yok doğru düzgün güzel anılarım da yok ancak en güzel dönemim yine lisede oldu özellikle 12. sınıf iken okuduğum okulda resmen aile ortamı görmüştüm en kötü zamanlarım ise üniversitede pespaye duruma düştüm resmen
Kötünün iyisi üniversite yıllarını tercih ederim çünkü okula gitmiyordum gidersem kantinde takılıyordum..
Üniversite yillarim berbatti bütün arkadaslarimdan nefret ediyorum iki yüzlü adiler.. Lise daha da beterdi üflesem uçacak tiplerin ergen tavirlariyla ugrastim ortaokul en bal gecen dönemdi cok guzel dostlarim oldu hala gorustuklerim var evlenip ortadan kaybolan tipleri saymiyorum elbette...
Lise bambaşkaydı ya. tabi ilkokul ortaokul dönemimde güzel geçmişti ancak lisede özellikle 10. ve 11. sınıf çok güzel geçmişti benim için o günleri çok özlüyorum :/
Lise müktü 3 ayrı liseye gittim 2 si özeldi ahh ne günlerdi yoklama yok sınav yok american dream ahahha
Ben ortaokul döneminin daha iyi olduğunu düşünüyorum
Hem sınıf başkanıydım hem derslerim daha iyiydi
Daha öz güvenli daha mutluydum
ben birçok gencin lisede yaptığı çılgınlık eğlence okul asma vs hepsini orta okulda yaptım bizim lise cezaevi gibiydi (meslek lisesi)
İlk okul güzeldi be ne güzel saf masum temizlik hep.
Hepsi güzeldi hepsinden görüştüğüm arkadaşlarım var
İlkokulu hem hatırlamıyor hem de pek sevmiyorum. Tombili bir kızdım, hala öyleyim ve ilkokulda ağır olmasa bile mobbinge uğradım. Lise hayatımı hiç özlemiyorum. geç saatlere kadar dersler, bitmeyen ödevler, tek tip eğitim, herkes aynı oluyordu yani. Gerçekten arkadaşlarım dışında hiç bir şeyini özlemiyorum. Ha üniversite de gerçekten staj olsun, Erasmus olsun kendimi bilhassa son 2 senede çok geliştirdiğime inanıyorum kişisel açıdan.
Kesinlikle lise yıllarım en güzeliydi. Hayayımın en güzel, en muhteşem yıllarıydı..
hiçbiri... okul yılları benim için berbattı... hep fakirliğimin ezikliğini yaşadım...
İlkokul iyidi hem derslari geçmek için çaba gerektirmiyordu hem de güzel ortam
İlkokul başta olmak üzere lisedir. En samimi en güzel duyguların olduğu yıllar hep o günlere dönmek isterim.
Ergenliğin verdiği deli dolu hisler heyecan macera arayışımız hiç derdimiz olmaması sadece arkadaşlar ile gırgır şamata en güzeli dirr lise
Değerini geçtikten sonra anladığımız yıllar🥲
Üniversite yıllarım
Lise yılları okul futbol takımında oynardım
En İyi Görüş