Aklınızda kalan bir anınız varsa anlatabilirsiniz.
1 ay
Okulda zorbalığa uğradığınız mı?

İki amca çocuğu ve baya iriler sürekli olur olmadık milletle kavga edip dövüyorlardı, bir böyle iki böyle derken bir gün banada sataştılar baktım olmuyor gözüm dönmüş cepten çıkardım cakıyı ikisinide okulun bahçesinde kovaladım, hepsi oymuş sonra benimle kardeş gibi oldular hâlâ daha gorüşürüz😃😃🙏
Görüş
2Görüş
Hayır uğramadım
Evet, saçım kesildi ya da çekildi galiba.
Lan anasini seveyim onu yapanın
Lezbiyen demişlerdi
evet uğradım
Şöyle oldu şimdi bir tane saf bir oğlanı üzerime salıyorlardı bu oğlanda beni güçsüz biliyor böyle sigara bağımlısı sigara içmediği günler de titriyordu neyse böyle sürekli bana vuruyor öldürürüm seni gibi tehditler ediyordu bir gün sırada oturuyorum geldi kafama vurdu benim de kan beynime sıçradı bu oğlan arka sıraya attım kafasına yumruk atmayacaktım da 2-3 tane yumruk attım kafasına sonra beni ayırmaya geldiler bunun bir tane arkadaşı var kısa boylu herkese salça olan geldi beni duvara itti boğazımı tutarak bende onun boğazına sıkarak masaya yatırdım sonra bu iki tane yüzüme yumruk attı bende ona da yumruk atmayacaktım boğazını sıkarak yüzünü sırada yumrukladım 5-6 kere vurmuşum arkadaşımın dediğine göre sonra bu oğlan sıradan düştü sonra beni çektiler oğlan domates gibi kıpkırmızı oldu bırakın beni öldürücem kesicem diye bağırdı falan sonra öğretmenler girdi araya böyle bitti
Ovv kötü olmuş peki sonrasında noldu? Disipline gittin buyuk ihtimal.
Müdür geldi sizi dedi okuldan atacağım dedi sonra beni çok seven bir tane matematik öğretmeni vardı olayı görmüş duymuş bana geldi anlat dedi bende ona anlattım o da koşarak çıktı müdüre bu çocuk işte öyle bir çocuk değil ağzı var dili yok bu çocuğun üzerine çok gitmişler o yüzden çocukta böyle patlamıştır dedi sonra müdür bir kaç tane daha öğretmene bana sordu bir kaç gün sonra bizi yanına çağırdı ben dedi sizi bir kaç öğretmene sordum dedi siz iyi çocuklarmışsınız dedi bir daha dedi böyle şeyler duymayacağım falan dedi sonra o müdür bana farklı bir gözle bakmaya başlamıştı her gördüğün de bir şeyler soruyordu rajon kesiyor musun falan diyordu ama bu bana saldıran çocuğa iyi bir ders vermiş oldum zaten o oğlanı dövecektim de o güne denk geldi herkese salça oluyordu sonra dayak yiyince ya da tepki görünce ben sana öyle yapmadım da şöyle yapmadım diyordu bana da o gün diyor ki ben seni ayırmaya geldim diyordu dedim birisinin boğazını sıkarak ayırmaya gelinir mi dedim sen benim tepkisiz kalacağımı düşündün şimdi kıvırıyorsun demiştim o zamanlar.
Anladım. İyi savunmuşsun kendini.
Sağ ol başka yerler de de başıma geldi beni böyle herkes konuşmayan birisi gibi görüyor sessiz sakin bir şey yapamaz gibi görüyor ama sonunda içimdeki canavar onları parçalıyor başka bir yerde mobbinge uğramıştım sonunda bana mobbing yapan adam bu adamdan korkulur demişti
Ben de haksızlığa gelemiyorum. Okulda bir kızı dövmüştüm. Sonra disipline gittim. Arkadaşları geldi işte onun yaptıklarını anlatmadı benim yaptıklarımı anlattılar hep. Olayları çarpıttılar. Sonra hocalardan özür diledim cezam iptal edildi. Ama kız iyi korkmuştu bir daha da bana bulaşmadı.
Bunlar böyle etrafta kendi çapında olan adam varsa onlara hava atarlar sonra tepki aldıkların da da bir şey yapamazlar o kişi sana bulaştığında sen kavga etmelisin bilerek onun üzerine yürümemelisin
Evet zaten iyice soğudum insanlardan. Uğraşmıyorum artık böyle şeylerle. Biri bitse diğeri başlıyor.
şu an ne yapıyorsun?
Susuyorum ve o ortamdan ayrılıyorum çünkü tek istediğim huzur.
Yok ne ile ilgileniyorsun bir işin var mı?
Öğrenciyim (üniversite).
Ne bölümü
En İyi Görüş