Akran zorbalığı, okullarda sık yaşanan sadece zorbalığa maruz kalana değil zorbalık yapana da ciddi zararları olan bir durumdur.Siz hiç okulda akran zorbalığına maruz kaldınız mı? Ya da zorbalık yaptınız mı?
Okul hayatınız boyunca hiç akran zorbalığına maruz kaldınız mı?
Zorbalığa maruz kalan çoğunlukla erkekler oluyor ama kadınlar da son yıllar da maruz kalma oranı yükseldi bende maruz kaldım ve şimdi hiç birini tanımıyorum unuttum sildim de
Sınıf birincisiydim bir kızın üstüne ittirip üstüme iftira attılar. Kızın annesi kapıma kadar geldi tehdit etmişti ailemi benim kocam itfaiye memuru falan diye jandarma ile kapıya gelicem falan. Ben hiçbir şey yapmamıştım. Daha çocuktum 9 yaşında sadece ağlamıştım.
Benim hayır ama sinıfimda vardı hep ben korumusumdur kollamısımdır oyle kisileri yanlız bırakmadım ama söyle bisey cok kıskanılıyodum cekemiyodu cogu kisi
Hem evet hem hayır. İlkokulda dövüş sporları ile uğrattığımdan mıdır nedir herkes kendini benim üzerimde denemeye, şimşeklerimi üzerlerine çekmeye kalkıyordu. Şimdi hala dost olduğum birkaç tanesi dışında hiç birini hatırlamıyorum.
Zorbanın kendisiydim ben hocalar korkudan bizden gizli sigara içerlerdi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hmm şimdi linç yiyebilirim ancak çocuğuz be ilkokul da zorbalık yapıyodum. Halter felan kaldırıyorum o zaman babamın arkadaşının salonunda kendimi bi halt sanmışım. Bi de hoca torpil geçiyodu bana biraz da onun verdiği şey vardı üstüne başkandım.