Tarih okumak istiyorum tarih öğretmenliği okumak istemiyorum tarih okurken dershanede vs. Ders anlatımi yapabilir miyim..
1 ay
Öğretmenlik okumadan da öğretmenlik yapılabilir mi?

Öğretmenlik, her meslek gibi kıymetli bir iştir. Bende öğretmenim ve mesleğime, meslek sahibi olacak adaylara ve meslektaşlarıma saygım sonsuzdur. Fakat öğretmen olmak için, elinde bir diploma olması gerekir. Bunu eminim sende biliyorsun. Okurken ancak şu şekil eğitim verebilirsin. Üniversite son sınıf öğrencisi olursun ve özel bir öğrenciye eğitim verebilirsin. Veya okulun stajyer öğretmen için seni yönlendirebilir. Onun dışında gidip bir okulda, eğitim kurumunda öğretmenlik yaparsın. Dilerim eğitimci, meslektaşım olmanı❤️
Merhaba, devlette öğretmenlik yapamıyorsunuz formasyon olmadan ama özelde uzman eğitici olarak ikinci öğretmen olarak çalışabiliyorsunuz. Sadece tarih bölümünden mezun olduğunuzu varsayarak yorum yaptım. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Görüş
5Görüş
diploma olmadan olmaz anca staj adı altında yaparsın
Eğitim fakültesi kazanamazsan tarih okuyup formasyon alarak da öğretmenlik yapabilirsin
Ben okurken yapmak istiyorum yüksek lisans flan düşünüyorum bir andan okuyup boş durmamak asina
Henüz öğrenciyken öğretmenlik görevi yapamazsın
Bizim hoca yapıyor doktora yapıyor bir andanda 9gretmrhliik yapıyor
Adam hoca? Lisans diploması var yani. Formasyon aramayan özel dershaneler kurslar bulmuş olabilir ama sen daha öğrenciyken yapmaktan söz ediyosun. Artık formasyon olmadan eskisi gibi alan yer bile yokken mezun bile olmadan öğretmenlik nasıl yapacaksın?
Yapılabilir. Ben özelde öğretmenlik yaptım mesela adam diploma vs istemedi. Bazısı hiç arastirmiyor sormuyor bile 😂 ha masasın çok çok düşük olur öğrenci olma durumunu bilirse
Ne öğretmenlihi yaptınız
Özel bilgilere girmiyorum burada:)
TC kimliğini sromadin
Evet ama iş bulma sıkıntısı olur
Artık diplomanın bir manası kalmadı.
formasyon alarak evet
yapılamaz.
En İyi Görüş